Προς το περιεχόμενο

Υψηλη θερμοκρασια μετα απο αντικατασταση αλοιφης

Alex-V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Nope. Κοιταξα ολες τις διεργασιες στον task και ο επεξεργαστης ειναι στο 0-1% συνεχομενα. Θα αγορασω αλλη παστα και θα σας ενημερωσω δεν εξηγειται αλλως. Θα παρω την arctic mx-2 που την ειχα και πιο παλια σαν αξιοπιστη και αρκετα οικονομικη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με καθαρο οινοπνευμα μπατονετες και βαμβακι. Εννοειται προσεχω. Ενημερωνω οτι δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανω. Εχω αλλαξει παστα σε υπολογιστες απειρες φορες χωρις προβληματα θερμοκρασιων.

Με σκέτο χαρτί παίρνεις τα χοντρά στην αρχή, δηλαδή την παλιά πάστα μέχρι να καθαρίσει τελείως η μεταλλική επιφάνεια του επεξεργαστή. Έπειτα, χαρτί κουζίνας και ισοπροπυλική αλκοόλη για το μέγιστο δυνατό καθάρισμα της μεταλλικής επιφάνειας από την παλιά πάστα. Και ένα απλό διάφανο οινόπνευμα μια χαρά κάνει αν δεν έχει κάποιος ισοπροπυλική αλκοόλη.

• Like 2

η πκ2 ειναι πολυ πηχτη παστα και θελει απλωμα με τηλεκαρτα αλλιως θα μεινει στην μεση και δεν θα κανεις δουλεια. αν την απλωσεις σωστα ειναι πολυ καλη αλλιως αστα να πανε...

• Like 1

Εγώ επιμένω ότι κάτι δε κάνεις σωστά. Συγνώμη κιόλας δε θέλω να σε προσβάλλω απλά 20 βαθμοί μου φαίνεται τραγικό να φταίει η πάστα. Η θερμοκρασία από bios τι λέει τα ίδια;

Συγνωμη που αργησα να απαντησω. Οχι ενταξει προς θεου δεν ειπα κατι τετοιο δεν παρεξηγουμαι :) Στο bios ακριβως η ιδια θερμοκρασια ειναι, καθαρος απο ιους και καμια υποπτη διεργασια απο πισω. Οσο για την αλοιφη για το απλωμα, προσωπικα ποτε δεν την απλωνα σε κανεναν υπολογιστη διοτι εχω ακουσει οτι μπορει να δημιουργηθει αερας στην αλοιφη και η μια σταγονα στο κεντρο πιστευω οτι ειναι η καλυτερη μεθοδος. Δεν γινεται παιδες αφηστε το. Θα αγορασω καινουργια για να δω. Οπως ειπα παραπανω σε καμια mx-2 που ειναι αξιοπιστη και οικονομικη. Δεν θελω τρελη αλλοιφη δεν ειναι και ποιος ξερει τι το pc σε specs

Οριστε και 2 φωτο με την δοσολογια που ειπατε και βαζω συνηθως και πως απλωθηκε μονη της.

post-319611-0-12526600-1431788763_thumb.jpg

post-319611-0-18300000-1431788803_thumb.jpg

Γαμωτο. Οσο ειναι ενας κοκκος φακης εβαλα. Εντωμεταξυ κατι ακυρο. Παρατηρειστε στο κεντρο, εχει δημιουργηθει ενα σχημα σταυρου. Αγιο pc εχω? :P

Όταν την κουμπωσες πάνω δοκίμασες αν έχει μπόσικα ; Αν ναι θεός σχωρέστην... Πάρε άλλη να βρεις την υγειά σου.

Η πάστα έχει ξεραθεί ή είναι ιδέα μου ; Μήπως και μέσα στο σωληνάριο δεν ήταν ρευστή όσο θα έπρεπε, λόγω έκθεσής της από το μαγαζί που την αγόρασες σε συνθήκες απαγορευτικές για την πάστα ; Κάτι τέτοιο μου φαίνεται, οπότε πάρε μια καινούρια να κάνεις την δουλειά σου.

• Like 1

Αυτο λεω και γω παιδες. Δεν παλατζαρει η ψυκτρα. Ειναι μια χαρα η ψυκτρα. Αφου σας λεω πριν βαλω αυτη την αλοιφη ηταν αρκετα κατω οι θερμοκρασιες με την παλια αλοιφη. Απλα ηθελε αλλαγη επειδη ειχε γινει πετρα. Ξερη ακριβως δεν ειναι απλα μαλλον αυτο που λες εγινε και οντως δεν ειναι καλη σε ποιοτητα γιατι δημιουργησε ρογμες οπως και στην φωτο,

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...