ultralisk Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δε νομιζω οτι τους προσελαβαν... Κανεναν δε διωξανε, ειναι σα δημοσιοι υπαλληλοι. Για να διωξουνε καποιον πρεπει να κανει κατι χοντρο, οπως υπεξαιρεση χρηματων. Επισης οι τραπεζες προσλαμβανουν με τον Ν.1648/86(η αριθμηση εχει αλλαξει). Καποτε οι τραπεζουπαλληλοι θεωρουνταν το ρετιρε των υπαλληλων, σημερα ειναι για καρπαζιες... όταν λέει "διώξανε" εννοεί με εθελούσιες και ναι...εν έτη 2015 υπάλληλος γραφείου με 1100 ευρώ + όλα τα δώρα ακόμα κομπλέ είναι για πολλές καρπαζιές 2
zio10 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δε νομιζω οτι τους προσελαβαν... Κανεναν δε διωξανε, ειναι σα δημοσιοι υπαλληλοι. Για να διωξουνε καποιον πρεπει να κανει κατι χοντρο, οπως υπεξαιρεση χρηματων. Επισης οι τραπεζες προσλαμβανουν με τον Ν.1648/86(η αριθμηση εχει αλλαξει). Καποτε οι τραπεζουπαλληλοι θεωρουνταν το ρετιρε των υπαλληλων, σημερα ειναι για καρπαζιες... Διώξανε εννοώ με πρόωρη ή κανονική σύνταξη ή με εθελούσια έξοδο (γι'αυτό έβαλα εισαγωγικά )
Pablo_Hasan Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μια χαρά είναι ταμίας σταθερό ωράριο, παίρνεις και πανω απο χιλιαρικακι και κανεις τη ζωή σου, αν εχεις και κάνα ακίνητο...επίσης όλοι παιζουν μετοχές και προϊόντα μιας και ξέρουν τι παιζει ... Όσους μα όσους ξέρω ζούνε μια πολύ καλη ζωή και συνήθως γίνονται και ζευγάρια... αυτό τώρα τι είναι, καλο η κακό; Εμενα πιο πολύ περιορισμένο κοινωνικό κύκλο μου δείχνει παρα "πολύ καλή ζωή"...
chrisxkar Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μια χαρά είναι ταμίας σταθερό ωράριο, παίρνεις και πανω απο χιλιαρικακι και κανεις τη ζωή σου, αν εχεις και κάνα ακίνητο...επίσης όλοι παιζουν μετοχές και προϊόντα μιας και ξέρουν τι παιζει ... Όσους μα όσους ξέρω ζούνε μια πολύ καλη ζωή και συνήθως γίνονται και ζευγάρια... Για τις μετοχες ξερουν τι παιζει απο αποψη χρεωσεων και λειτουργιας (οσον αφορα το τραπεζικο κομματι).Κατι παραπανω πολυ δυσκολα να γνωριζουν, εκτος και αν παραλληλα με το ταμιαλικη σκοτωνονται στον ελευθερο χρονο,στο διαβασμα και μορφωνονται (πανω στο θεμα)
zio10 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μια χαρά είναι ταμίας σταθερό ωράριο, παίρνεις και πανω απο χιλιαρικακι και κανεις τη ζωή σου, αν εχεις και κάνα ακίνητο...επίσης όλοι παιζουν μετοχές και προϊόντα μιας και ξέρουν τι παιζει ... Όσους μα όσους ξέρω ζούνε μια πολύ καλη ζωή και συνήθως γίνονται και ζευγάρια... Επειδή όλοι νομίζουν ότι ξέρουν τι παίζει, παίζουν μετοχές και κλαίνε τα λεφτά τους συνήθως.... 1
pontez2 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Οι τράπεζες όπως και όλες οι σοβαρές επιχειρήσεις ακολουθούν το νομικό πλαίσιο σε ότι αφορά τα δικαιώματα και τις αμοιβές των εργαζομένων. Αν εξαιρέσει κανείς τις 3ετίες που έχουν καταργηθεί, προβλέπονται τα δώρα των εορτών και των διακοπών, τα επιδόματα πτυχίου, βρεφονηπιακά, κανονικό 8άρο κτλ. Δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ειναι κάποιος για καρπαζιές επειδή εν έτη 2015 παίρνει τα προβλεπόμενα. Μπονους κτλ αν υπάρχουν φορολογούνται με υψηλό ποσοστό απ΄όσο γνωρίζω. Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Οι δημόσιοι υπάλληλοι δε παίρνουν αυτές τις αμοιβές πλέον. Τέλος απο που προκύπτει οτι κάποιος παίρνει πάνω από χιλιάρικο; Χιλιάρικο θα πάρει αν έχει κάποια συγκεκριμένα χρόνια στη τράπεζα, αν έχει πτυχίο κτλ. Οι νεοπροσλαμβανόμενοι (εφόσον υπάρχουν) τον βασικό και τα επιδόματα. Τέλος ο τρόπος που προσλαμβάνει πλέον μια τράπεζα έχει να κάνει με τη θέση και την ανάγκη. Κατά βάση οι θέσεις καλύπτονται εσωτερικά. Σε άλλη περιπτωση παιζουν ρολο οι δημοσιες σχέσεις, ίσως και κάποια παλιά αίτηση που ειχε κινησει το ενδιαφέρον. Για μεγάλες θέσεις υπάρχει συνεργασία με επι πληρωμη εταιρίες που βρίσκουν πολύ καλους υποψήφιους. 1
chrisxkar Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Ναι το χιλιαρικο για τις καινουργιες φουρνιες ειναι λιγο απιθανο ως ενδεχομενο.Λιγοι ειναι οι τυχεροι πλεον που βλεπουν πανω απο χιλιαρικο καθαρο
pontez2 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Χιλιάρικο και πάνω παίρνεις έχοντας κάποια χρόνια, παιδιά και πτυχία (συνδιαζόμενα αυτά. Δηλαδη μπορει μια καθαριστρια με 2 παιδιά και 15 χρονια σε τράπεζα να παιρνει και 1200 λόγου χάρη). Μπορει υπάλληλος με 10 έτη και πτυχίο να χτυπάει 1000ρικο. Υπάρχουν παράγοντες που επιρεάζουν. Για μεγαλυτερα ποσά όμως πρέπει να έχεις ειδικές σπουδές ή να εισαι μανατζαρέος.
Miracle Worker Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Στην Εθνική νομίζω χτυπάς χιλιάρικο με το που μπεις, ως ταμίας, γιατί οι ταμίες έχουν και επίδομα. Στην Eurobank ακόμα και τη χρυσή εποχή έπαιρνες βασικό.
chrisxkar Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Στην Εθνική νομίζω χτυπάς χιλιάρικο με το που μπεις, ως ταμίας, γιατί οι ταμίες έχουν και επίδομα. Στην Eurobank ακόμα και τη χρυσή εποχή έπαιρνες βασικό. δηλαδη με πτυχια,μεταπτυχιακα,γαμο,παιδι ετσι οπως τα λετε το 2000 το παιρνεις για χαβαλε
pontez2 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Στην Εθνική νομίζω χτυπάς χιλιάρικο με το που μπεις, ως ταμίας, γιατί οι ταμίες έχουν και επίδομα. Στην Eurobank ακόμα και τη χρυσή εποχή έπαιρνες βασικό. Με διαγωνισμό; Για να μπεις πρέπει να εισαι πτυχιούχος. Οι ταμίες έχουν επιδομα αλλά το επιδομα = ευθυνη. Κοινως στο μοναδικο έλειμα που θα βρεθει και δεν καλυφθει εγκαίρος (λάθος ταμεία) το πληρωνει ο υπάλληλος. Δε ξέρω πόσο τρομερό ειναι το ποσό των 100-200 ευρω επιδομα το μηνα αν κάνεις μια φορά λάθος 2-3.000 (όσοι έχουν κάνει ταμείες ξέρουν πως δεν ειναι και δυσκολο, αν έχεις ουρές 500 μέτρα να εξυπηρετήσεις και στοχοθεσία πελατών) δηλαδη με πτυχια,μεταπτυχιακα,γαμο,παιδι ετσι οπως τα λετε το 2000 το παιρνεις για χαβαλε Ναι αν έχεις 15 χρόνια, με μεταπτυχιακά, παιδιά και έναν βαθμό που πληρωνεται ανάλογα μπορει και να τα χτυπάς. Ανηκεις στη μειοψηφία βέβαια. Πρέπει να εισαι τουλάχιστον τμηματάρχης.
iordanis77 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 όταν λέει "διώξανε" εννοεί με εθελούσιες και ναι...εν έτη 2015 υπάλληλος γραφείου με 1100 ευρώ + όλα τα δώρα ακόμα κομπλέ είναι για πολλές καρπαζιές Mε την εθελουσια δε σε διωχνουν, εσυ αποφασιζεις αν θα φυγεις. Θεωρειται παραιτηση. Ουτε καν στο ταμειο ανεργιας δε μπαινεις. Ο αδελφος μου ηταν τραπεζουπαλληλος και μετα απο 19 χρονια επαιρνε 990€... Τα πολλα λεφτα τα παιρνουν οσοι εχουν θεση, ή πολλα επιδοματα(οικογενειακα, μεταπτυχιακο κλπ) Επειδή όλοι νομίζουν ότι ξέρουν τι παίζει, παίζουν μετοχές και κλαίνε τα λεφτά τους συνήθως.... Αυτο ακριβως 1
Silverage Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Με το που μπαίνεις, παίρνεις τουλάχιστον 900 καθαρά. Αν είσαι ταμείο παίρνεις πάνω απο 1000 λόγω επιδόματος. Να χτυπήσεις 2χίλιαρο λίγο δύσκολο αλλά μέχρι 1600-1800 οι πιο πολλοί τα παίρνουν. Δώρα, επιδόματα κανονικά αλλά με τις υπερωρίες υπάρχει θέμα κυρίως στα καταστήματα. Τα ελλείματα των ταμείων ξέρω οτι αν είναι μικρά ή στα χαρίζουνε ή πληρώνεις τα μισά. 1
iordanis77 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Τα ελλείματα των ταμείων ξέρω οτι αν είναι μικρά ή στα χαρίζουνε ή πληρώνεις τα μισά. Σιγα μη στα χαρισουνε, απλα σου κανουν διευκολυνση να τα πληρωσεις σε πολλες ατοκες δοσεις. Και σου κανουν και εγγραφη παρατηρηση να μη ξανασυμβει γιατι κλονιζεται η σχεση με τους πελατες... Εξαλλου αν τα χαριζαν, ολοι οι υπαλληλοι θα εκλεβαν το ταμειο τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα