poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 μονο αν υπαρχει προγραμμα που να μπορει να το κανει.στα mac νομιζω υπαρχει απο default. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BillT Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Μετά από 4 περίπου μήνες επιτέλους φαίνεται ότι ενεργοποιηθηκε η VDSL μου. Γύρισα σπίτι και δεν είχα δίκτυο στο tp link και για να μην πολυλογώ διαπίστωσα ότι το η ZTE είχε κάνει reset και είχα VDSL. Το κακό είναι ότι χάθηκε το configuration και πάλι δεν μπορώ να συνδεθώ σε bridge mode. Έχω απενεργοποιήσει dhcp, έχω αλλάξει ip range, και έχω φτιάξει μια νέα σύνδεση Internet στο ZTE όπως είχα κάνει και την άλλη φορά. Δυστυχώς δε γίνεται τίποτα. Σε μια λειτουργία που έχει το tp link για αυτόματο εντοπισμό της σύνδεσης, άλλες φορές μου δείχνει dynamic ip, άλλες static, αλλά όχι PPPoE που με ενδιαφέρει. Καμιά ιδέα αν πρέπει να αλλάξω κάτι στη σύνδεση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athanaso77 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Γράφω στο παρόν θέμα για να μην ανοίγω καινούργιο. Σε router ZTE H367N της Vodafone, γνωρίζει κάποιος κάτοχος αν υπάρχει δυνατότητα για να του δώσουμε static ip; Θέλω να το συνδέσω σε εταιρικό δίκτυο (με static ip) και να δίνω ασύρματα internet σε συσκευές εντός του χώρου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 On 14/06/2021 at 09:00, athanaso77 said: Γράφω στο παρόν θέμα για να μην ανοίγω καινούργιο. Σε router ZTE H367N της Vodafone, γνωρίζει κάποιος κάτοχος αν υπάρχει δυνατότητα για να του δώσουμε static ip; Θέλω να το συνδέσω σε εταιρικό δίκτυο (με static ip) και να δίνω ασύρματα internet σε συσκευές εντός του χώρου. wan θα χρησιμοποιησεις ή lan ? δεν θυμαμαι αν εχει Wan το 367. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athanaso77 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 22 ώρες πριν, poulinos είπε wan θα χρησιμοποιησεις ή lan ? δεν θυμαμαι αν εχει Wan το 367. Lan. Δεν μπορεί να πάρει static ip το συγκεκριμένο router; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 12 hours ago, athanaso77 said: Lan. Δεν μπορεί να πάρει static ip το συγκεκριμένο router; static εχει την 192.168.1.1. εφοσον δεν χρησιμοποιεις wan τοτε απλα ειναι η 192.168.1.1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athanaso77 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, poulinos είπε static εχει την 192.168.1.1. εφοσον δεν χρησιμοποιεις wan τοτε απλα ειναι η 192.168.1.1 Δεν μπορώ να βάλω δίκη μου static ip; Εννοείς ότι θα έπρεπε να υποστηρίζει wan για να βάλω τη δίκη μου static ip; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 3 hours ago, athanaso77 said: Δεν μπορώ να βάλω δίκη μου static ip; Εννοείς ότι θα έπρεπε να υποστηρίζει wan για να βάλω τη δίκη μου static ip; εχει static αυτη που μπαινεις στο interface και αλλαζει απο το tab lan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PARIS33 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Καταρχάς συγχαρητήρια για το forum πλήρες ενημερωτικό! Εχω πρόβλημα με τον router NetFasteR IAD 2 (PSTN) o oποίος μια χαρα λειτουργεί ....αλλά μονο ενσύρματα γιατί πριν διετία ειχα περάσει password.....και τωρα δεν τον θυμαμαι για ασυρματη σύνδεση.(είναι παλιός ο router από την HOL) Πήγα από την πισω πλευρά του router στην τρυπούλα να κάνω reset και το έκανα προκειμένου να βάλω καινούργιο κωδικό και το πάτησα για 20 sec και εκανε restart router αλλά πάλι δεν δέχεται αλλαγή κωδικού ασύρματου δικτύου. 1.Η διαδικασία μπήκα στον router και στο menu …..System……..Password Settings………….άλλά μου ζητάει Current Password…..και μετα να βάλω καινούργιο password. To εχω ξανακάνει πετυχημένα πριν από 2 χρονια …..αλλά θυμόμουνα ποιο ηταν το παλιό μου password και τώρα δεν το θυμάμαι.(δεν επιασε βλεπετε και με συραπτικό συρματακι απο πισω το reset) Aμα πάω στο menu router στο Wireless ……και μετα αλλάξω το Pre-shared Key…..δεν κάνω τίποτα γιατί το εχω κάνει και μόλις παω στο (1) βήμα παλι δεν δέχεται αλλαγή κωδικού. Υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση στο menu …..System……..Password Settings να βαλω νεο password η αλλάζει μόνο στο menu …..System……..Password Settings το οποιον θα ειναι ορατό και δεν θα εχει ασφαλεια ο router; Eπίσης ειμαι στο καναλι 6 του router και η συνδεσή μου ειναι DSL vodafone. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Εκει που πας προσπαθεις να αλλαξεις το password του ρουτερ και οχι το wifi,καπου στο wireless settings πρεπει να πας αλλα δεν θυμαμαι ακριβως γιατι δεν το εχω πλεον το συγκεκριμενο ρουτερ..επισης αν εχεις vodafone με voip τηλεφωνια τοτε παρε τηλ στην εξυπηρετηση και ζητα αντικατασταση ρουτερ...πες πως το νετφαστερ τα παιξε και θα σου δωσουν αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 On 20/07/2021 at 21:23, PARIS33 said: Καταρχάς συγχαρητήρια για το forum πλήρες ενημερωτικό! Εχω πρόβλημα με τον router NetFasteR IAD 2 (PSTN) o oποίος μια χαρα λειτουργεί ....αλλά μονο ενσύρματα γιατί πριν διετία ειχα περάσει password.....και τωρα δεν τον θυμαμαι για ασυρματη σύνδεση.(είναι παλιός ο router από την HOL) Πήγα από την πισω πλευρά του router στην τρυπούλα να κάνω reset και το έκανα προκειμένου να βάλω καινούργιο κωδικό και το πάτησα για 20 sec και εκανε restart router αλλά πάλι δεν δέχεται αλλαγή κωδικού ασύρματου δικτύου. 1.Η διαδικασία μπήκα στον router και στο menu …..System……..Password Settings………….άλλά μου ζητάει Current Password…..και μετα να βάλω καινούργιο password. To εχω ξανακάνει πετυχημένα πριν από 2 χρονια …..αλλά θυμόμουνα ποιο ηταν το παλιό μου password και τώρα δεν το θυμάμαι.(δεν επιασε βλεπετε και με συραπτικό συρματακι απο πισω το reset) Aμα πάω στο menu router στο Wireless ……και μετα αλλάξω το Pre-shared Key…..δεν κάνω τίποτα γιατί το εχω κάνει και μόλις παω στο (1) βήμα παλι δεν δέχεται αλλαγή κωδικού. Υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση στο menu …..System……..Password Settings να βαλω νεο password η αλλάζει μόνο στο menu …..System……..Password Settings το οποιον θα ειναι ορατό και δεν θα εχει ασφαλεια ο router; Eπίσης ειμαι στο καναλι 6 του router και η συνδεσή μου ειναι DSL vodafone. Ευχαριστώ! sto wireeless θα πας και θα κανεις αλλαγη.το αλλο ειναι το password για να μπεις στο Interface που δεν εχει νοημα να το αλλαξεις. και για το wireless δεν θελεις τον παλιο κωδικο.απλα τον αλλαζεις και τερμα.απλα αν εισαι μεσα με ασυρματο τοτε θα σε πεταξει εξω και θα πρεπει να ξαναμπεις με τον νεο κωδικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα