karib Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Παιδιά, έχω δύο απορίες για το dsl. 1. Ο κάτοχος dsl συνδρομής internet, έχει σταθερή ip; 2. Πως μπαίνει κάποιος στο internet από άλλο σημείο πρόσβασης εκτός από αυτό στο οποίο έχει τη dsl γραμμή και την dsl συνδρομή; Δηλαδή εννοώ, ότι μέχρι τώρα πχ. έχω isdn γραμμή και συνδρομή. Οταν βρεθώ με το laptop μου σε άλλο σημείο της Ελλάδας, εκτός του σπιτιού μου, μπαίνω κανονικά στο internet, έστω και ως pstn. Ομως όταν πάρω dsl, και είναι always on, πως θα γνωρίζει ο isp μου ότι εγώ πλέον δεν είμαι σπίτι μου αλλά κάπου αλλού και θέλω να μπω στο internet; Εφόσον δεν υπάρχει η έννοια της σύνδεσης-αποσύνδεσης, πως είναι εφικτό κάτι τέτοιο; Περιμένω τα φώτα σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeMaNeOg Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Ti sxesi exi edo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cdthelw Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 1. Ο κάτοχος dsl συνδρομής internet, έχει σταθερή ip; Isxuei oti akribos kai sto ISDN (panta otan syndeesai exeis statherh IP, to thema einai ean kaneis disconnect tha pareis eite pali thn idia Static IP, eite allh Dynamic IP) Pantos oso afora thn Tellas(asxeto), aDSL dinei static IP LoL (xoris na ginete xrhsh dynamic IP) an kai den xreonei parapano. Ta ips ths tellas den einai register sto official DNS 2. Πως μπαίνει κάποιος στο internet από άλλο σημείο πρόσβασης εκτός από αυτό στο οποίο έχει τη dsl γραμμή και την dsl συνδρομή; Δηλαδή εννοώ, ότι μέχρι τώρα πχ. έχω isdn γραμμή και συνδρομή. Οταν βρεθώ με το laptop μου σε άλλο σημείο της Ελλάδας, εκτός του σπιτιού μου, μπαίνω κανονικά στο internet, έστω και ως pstn. Ομως όταν πάρω dsl, και είναι always on, πως θα γνωρίζει ο isp μου ότι εγώ πλέον δεν είμαι σπίτι μου αλλά κάπου αλλού και θέλω να μπω στο internet; Εφόσον δεν υπάρχει η έννοια της σύνδεσης-αποσύνδεσης, πως είναι εφικτό κάτι τέτοιο; Xaxaxa prepei na plhroneis 2 fores ton OTE to aDSL einai pano sthn sygkekrimeni thlefonikh syndesh pou zhtas (sto diko sou arithmo thlefonou kai oxi se allous arithmous) Pios sou eipe auto Εφόσον δεν υπάρχει η έννοια της σύνδεσης-αποσύνδεσης, Den isxuei ,xalara mporeis na kaneis disconnect kathe fora pou kleineis to modem πως θα γνωρίζει ο isp μου ότι εγώ πλέον δεν είμαι σπίτι μου αλλά κάπου αλλού και θέλω να μπω στο internet; Gia thn syndesh ston ISP prepei na kaneis Log on ston RAS server tou ISP (den mporeis na kaneis 2 fores log on , an kai den to exo dokimasei) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, η ip είναι δυναμική κάθε φορά που κλείνω το modem. Συγνώμη αλλά τελικά δεν κατάλαβα αν μπορώ να χρησιμοποιώ τους κωδικούς για σύνδεση internet dsl από άλλη απλή(pstn-isdn) γραμμή, αφού φυσικά κλείσω το Modem στο σπίτι όπου θα είναι η βάση μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cdthelw Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Ok H dsl sundromh einai pano se noumero px (210)9998877. AN pas se allo spiti prepei kai ekei to thlefono (allos arithmos thlefonou) na plhronei ston OTE dsl XANA , katalbes tora. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Φίλε cdthelw thanks για τη βοήθεια. Οπότε εγώ που μετακινούμε συνέχεια και έχω laptop, πρέπει να έχω εκτός από dsl συνδρομή στο σπίτι-η οποία "δενει" με το τηλεφωνικό νούμερο, και μια άλλη συνδρομή internet, πιθανώς pstn, για να συνδέομαι όπoυ βρίσκομαι κάθε φορά. Σωστά τα λέω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamstorm Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 mia paratirisi...ta stoixeia pou exeis kanei sindesi dsl (username kai password) mporeis na ta xrisimopoiiseis se alli grammi (pstn i isdn) gia na exeis prosvasi sto net,me tin proipothesi oti i dsl sto spiti sou einai kleisti.den ksero an mporeis na mpeis efoson kai i dsl einai anoixti.mia fora to prospathisa kai den me evaze.den xreiazetai na pliroseis gia deuteri sindromi pstn i isdn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Ok, τώρα κατάλαβα πλήρως! Ευχαριστώ όλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cdthelw Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 An den eisai mesa me DSL mporeis na mpaineis me ISDN H pstn xoris na XANAplhroneis ISP nomizo oi perissoteroi ISP to plhronoun. Den xreiazesai deuterh sundromh ISP dhl opos egrapse kai o Dreamstorm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Παιδιά σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.