bisbaa Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 καλησπερα σε ολους εχει δημιουργηθει ενα θεμα στο pc μου και χρειαζομαι λιγη βοηθεια.. χθες ενω ημουν στο πισι και ολα οκ ξαφνικα τρωει ενα κολημα και κανω restart ... και αμεσως μετα το ποστ βγαινει το bootmgr is missing.. ψακτηκα λιγο στο net για να βρω ακρη αλλα...... ........το πραγματικο μου προβλημα ομως ειναι οτι δεν βλεπει τον ssd που ηταν εγκατεστημενα τα windows ουτε στο bios και δεν μπορω να κανω τπτ...!!!!! παιδια την βοηθεια σας παρακαλω μηπως ετυχε σε σας και πως το λυσατε το θεμα... να ξαναπω οτι δεν φενετε ο δισκος εγκαταστασης και ειναι σχετικα καινουργιος 5 μηνες λειτουργιας...
bisbaa Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 ευχαριστω για την απαντηση φιλε... το προβλημα το δικο μου ομως ειναι οτι μετα απο το missing δεν φενετε ο σκληρος ουτε στο bios.. windows 7 64 ξεχασα να πω οτι αυτο εγινε απο οταν ενα προγραμμα κατεβασε ενημερωσεις των windows
TheELF Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Το «ένα πρόγραμμα» ποιο ήταν να ξέρουμε να το αποφεύγουμε.... Πάντως για να μην βλέπει το bios τον δίσκο εκεί είναι το πρόβλημα σου,και όχι στο bootmanager. Βγάλε τον ssd,άλλαξε καλώδιο sata βάλε και διαφορετικό βύσμα από το τροφοδοτικό και δοκίμασε τον και σε όλες της θύρες sata που έχει η μητρική. Και αν υπάρχει η δυνατότητα δοκίμασε τον και σε άλλον Η/Υ,μπορεί να σε άφησε και ο δίσκος.
papajohnnnn Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μου χει τυχει και σε μενα αυτο οταν ειχα τα win7,βαλε το cd των windows και θα μπουταρει με αυτο κανονικα. Η λυση ειναι αυτη Αυτο ειχα κανει εγω κι εφταξε.. Μολις προσεξα οτι δεν βλεπει τον ssd.Χμμ...για να δουμε..
bisbaa Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 το προγραμμα που κατεβαζε ενημερωσεις ειναι το IObit με bootable usb που δοκιμαζω δεν γινετε! dvd με windows 7 αλλα 32αρια παλι δε γινετε γιατι το θεμα ειναι οτι δε φενετε ο δισκος... δοκιμασα καλωδιο αλλο αλλα δεν εχουν προβλημα τα καλωδια... αυτο που πρεπει να κανω ειναι να τον βαλω σε αλλο συστημα ξεχασα να πω οτι τον ssd τον εβαλα και στο λαπτοπ και δεν τον εβλεπε! καπου διαβασα οτι ειναι σαν να εχει υποστει ενα ειδος κλειδωματος
TheELF Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Τι άλλη γνώμη θες,αφού δεν τον βλέπουν δυο Η/Υ τέλος,έχει πρόβλημα και αφού είναι 5 μηνών πάνε τον εκεί που τον πήρες να σου τον αλλάξουν.
bisbaa Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 μαλλον αυτο θα γινει.... απλα μηπως γλητωσω αρχεια και ταλεπορια καταλαβες...
TheELF Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Βασικά για να συνεννοούμαστε,με το δεν τον βλέπει το bios εννοούμε ότι μπήκες μέσα στης ρυθμίσεις του bios στην καρτέλα των δίσκων και δεν τον βγάζει καθόλου,ούτε με χαλασμένο/περίεργο όνομα ούτε με χαμηλό μέγεθος αλλά καθόλου,αν είναι αυτό που συμβαίνει τότε πίσω.
bisbaa Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 ναι οπως το λες... θα παρει το δρομο του γυρισμου..χεχε... μου φενετε περιεργο ομως να μην μπορουμε να βρουμε λυση...τοσα χρονια με τους παλιους σκληρους δισκους ποτε δεν εχω χασει κανεναν...υποτιθετε πως οι ssd ειναι και καλυτεροι με πιο λιγες πιθανωτητες ζημιας...πως λοιπων να χαλασε μεσα σε 5 μηνες απο τους οποιους δουλευε γυρο στους 3 μηνες!!!!! εξακολουθω να πιστευω πως υπαρχει καποια λυση αλλα δεν μπορω να την βρω!
TheELF Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Αφού δεν υπάρχει καθόλου επικονίαση μεταξύ Η/Υ και δίσκου δεν μπορείς να κάνεις κάτι,να τον έβγαζε έστω με κάποιον τρόπο όπως είπα πριν μπορεί να υπήρχε τρόπος με κάποιο firmware αλλά αφού δεν υπάρχει δεν μπορείς να του στείλεις και τίποτα.
bisbaa Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 υπαρχει ενδεχομενο με ενα update bios να κανουμε κατι??
La_MoRt Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Βάλτο σε ένα υπολογιστή που ήδη έχει εγκατεστημένο λειτουργικό και δες αν εκεί το βλέπει. Αν συνεχίζει και δε το βλέπει τσέκαρε και μέσα απο device manager. Επίσης δοκίμασε να κατεβάσεις το hiren κάνε boot με αυτό τρέξε linux και τσέκαρε αν μπορείς να κάνεις mount το σκληρό σου. Ελπίζω φυσικά ότι έχεις δοκιμάσει τα αυτονόητα να αλλάξεις καλώδια, θυρες, ρευματα κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα