GianniSM Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Παντως και απο παλια που θυμαμαι και λεγανε για την αναλυση της φωτογραφικης(τοτε πχ που ημουν μεταξυ κινητου με 2Mp camera και ενα με 3.2 πολυ σωστα μου ειχανε πει οτι την διαφορα την βλεπεις κυριως στην εκτυπωση)και εν μερη ισχυει το ιδιο και σημερα. Δοκιμασα πχ τις φωτογραφιες του One σε σχεση με του Lumia 930 που ειχα πριν. Ναι μεν οι φωτο του Lumia ηταν λιγο καλυτερες αλλα σε καμια περιπτωση δεν υπηρχαν τοσο τραγικες διαφορες να δικαιολογουν την διαφορα στα αναγραφωμενα Mp. Εγω προσωπικα προτιμησα την ποιοτητα κατασκευης και την εμπειρια Android που γενικα ακουγα τα καλυτερα λογια και μπορω να πω οτι οντως ισχυει.Οχι οτι το G3(αλλα και το προηγουμενο G2)δεν ειναι καλο κινητο(αν και μας τα χαλασε η Lg με την μπαταρια και την παραπανω αναλυση) αλλα δεν θεωρω σημαντικο παραγοντα αγορας την διαφορα στην καμερα,τουλαχιστον απο προσωπικη εμπειρια 930 και M8. Αλλωστε οπως εχουμε πει πολλες φορες,αν οντως σε απασχολουν τοσο πολυ οι φωτογραφιες,αγοραζεις ξεχωριστα φωτογραφικη μηχανη(ή πιο παλια επαιρνες το 1020)καθως κανενα κινητο δεν ξεπερναει την κλασσικη φωτογραφικη. Ακόμα και για μια απλή εκτύπωση θες τουλάχιστον 8Μp έχει να κάνει με τον οπτικό σταθεροποιητή, τον αλγόριθμο που χρησιμοποιεί, το laser focus κλπ. Αν μου έλεγες από τα 13 στα 16 ναι εκεί δεν θα δεις σοβαρές διαφορές, για αυτό άλλωστε το Ζ2 ενώ έχει 20αρα βγάζει χειρότερες φώτος από το 8αρι μηλοτηλέφωνο. Οπότε το θέμα δεν είναι μόνο τα παραπάνω Μp αλλά συνολικά το πακέτο που λέγεται κάμερα. Από κει και πέρα για μένα είναι βασικό κριτήριο επιλογής τηλεφώνου, που πλέον η Lumix TZ 5 (φοβερή για την εποχή της) είναι σκονισμένη πάνω στο γραφείο μου και δεν την χρησιμοποιώ πια. Για κάποιους άλλους που δεν τους ενδιαφέρει, οκ δεχτόν, κατά τα άλλα φοβερή συσκευή χωρίς αμφιβολία. Αν όμως δώσεις τόσα λεφτά για μια συσκευή δεν μου κάθεται να έχει μια τόσο σοβαρή αδυναμία.
Chris_85 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 ..... Επίσης το θέμα μας ήταν η συνεχιζόμενη μπαρούφα με το g3. Μπαρούφα το G3...οκ i rest my case Yπάρχει πρόβλημα κατανόησης γραπτού λόγου.
vaas93 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 To z3 compact είναι πολύ ελκυστικό στα χαρτιά αλλά όποιος το θέλει καλό είναι να είναι πολύ επιφυλακτικός σε ποιότητα κατασκευής και software. Είχα φάει τρομερό σκάλωμα με το z1 compact και παρόλο που είχα διαβάσει πλήθος αναφορών για κατασκευαστικά προβλήματα (ηχεία να χαλάνε, η οθόνη σπάει από μόνη της) και τρομέρα θέματα στο software το πήρα. 5 μήνες πολύ ευχαριστημένος θέματα στο software είχε (4.4.4) αλλά δεν χαλιέμαι εύκολα. Και πάει μια μέρα και βγάζει πρόβλημα στο ακουστικό ενώ το είχα κυριολεκτικά στην τρίχα. Περιττο να πω εφαγα την ξενερα τηως ζωης μου. Τα ιδια διαβαζω και για το z3 compact και κυριως το οτι το τζαμι το πισω σπαει λογο θερμοτητητας. Καλο ειναι οποτε να ριξετε ενα βλεφαρο στα xperia forum πριν προβείτε στην αγορά του να είστε ψιλιασμένοι.
Masma Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Iphone 5s και S5 Ελα σοβαρα τωρα εχει το I phone 5 kai 5s καλυτερη camera απο το lg g3? Πλακα μας κανεις. Εχω κανει χρηση και των δυο και σε camera η διαφορα τους δεν ειναι μικρη! To lg g3 εχει πολυ καλυτερη! Εγώ πάντως σαν χρήστης που ετοιμάζεται για αγορά, εδώ και ένα μήνα προσπαθώ να αποφασίσω ανάμεσα σε m8 και Lg G3 Αμα δεν σε νοιαζει η καμερα νομιζω το m8 πιο γρηγορο ειναι. Εγω να σου πω ειμαι μεταξυ m8 - lg g3 - Samsung galaxy s5 .
Chris_85 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Άλλος ένας που δε ξέρει να διαβάζει. Σου είπα για το 5αρι ή για το 5s? Το 5s στο auto, για έναν που δε θα κάτσει να κάνει χειροκίνητες ρυθμίσεις, σαφώς και έχει καλύτερη κάμερα. Εδώ ακόμα και στο G4 γράφουν για προβλήματα στο φοκους, που υποτίθεται πως είναι και αναβαθμισμένη η κάμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα