leo06 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 To oποίο προφανώς δεν είναι ούτε S5 ούτε 5s. Άρα ξαναρωτάω, σου έθιξα το κινητάκι, που είπα οτι απο αναφορές χρηστών την καλύτερη κάμερα την έχουν αυτά τα 2? προφανώς ούτε g3,οπότε μόνο εσύ θα μπορούσες να συμπεράνεις οτι μου το εθιξες και όχι την καλύτερη κάμερα δεν την έχουν αυτά τα δυο http://www.phonearena.com/reviews/Camera-comparison-LG-G3-vs-Samsung-Galaxy-S5-Galaxy-Note-3-iPhone-5s-LG-G2-Sony-Xperia-Z2-HTC-One-M8_id3728
Chris_85 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Θες να σε παρουμε στα σοβαρά και παραθέτεις άρθρο απο Phonearena.. Οκ.
GianniSM Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Θες να σε παρουμε στα σοβαρά και παραθέτεις άρθρο απο Phonearena.. Οκ. Και είσαι ποιος εσύ είπαμε που αμφισβητείς μια από τις μεγαλύτερες σελίδες για τα κινητά;
leo06 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Θες να σε παρουμε στα σοβαρά και παραθέτεις άρθρο απο Phonearena.. Οκ. με απαντήσεις σαν τις προηγούμενες προφανώς ούτε εγω μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά,μάτια δεν έχεις να κρίνεις μόνος σου?
Chris_85 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Και είσαι ποιος εσύ είπαμε που αμφισβητείς μια από τις μεγαλύτερες σελίδες για τα κινητά; Πάντως όχι αυτός που είναι ...ερωτευμένος με το κινητό του. με απαντήσεις σαν τις προηγούμενες προφανώς ούτε εγω μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά,μάτια δεν έχεις να κρίνεις μόνος σου? Δεν ειναι δικές μου απόψεις, σου λέω υπάρχουν εξειδικευμένα φόρουμ όπου μπορείς να δεις απόψεις χρηστών που έχουν όλα τα κινητά που συζητάμε. Kαι φυσικά ειναι πολύ πιο αντικειμενικές απο διάφορα σαιτς που έχουν συγκεκριμένους "χορηγούς". Δες π.χ. το the verge είναι αξιόπιστο? Δεν υπάρχει περίπτωση να προτιμήσει android κινητό, απο iphone. Υ.Γ. Έχεις καταλάβει οτι το άρθρο που έχεις ποστάρει έχει πρώτο το S5, το οποίο είπα εξαρχής πως έχει την καλύτερη κάμερα μαζί με το 5s διαφωνόντας με τον άλλον που βγάζει παντού και πάντα το g3 το καλύτερο φωτογραφικό κινητο του '14, και ενώ διαφωνείς μαζί μου, μου το ποστάρεις? Παρόλα αυτά, επιμένω το Phonearena είναι απο τα πιο αναξιόπιστα site.
leo06 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Πάντως όχι αυτός που είναι ...ερωτευμένος με το κινητό του. Δεν ειναι δικές μου απόψεις, σου λέω υπάρχουν εξειδικευμένα φόρουμ όπου μπορείς να δεις απόψεις χρηστών που έχουν όλα τα κινητά που συζητάμε. Υ.Γ. Έχεις καταλάβει οτι το άρθρο που έχεις ποστάρει έχει πρώτο το S5, το οποίο είπα εξαρχής πως έχει την καλύτερη κάμερα μαζί με το 5s διαφωνόντας με τον άλλον που βγάζει παντού και πάντα το g3 το καλύτερο φωτογραφικό κινητο του '14, και ενώ διαφωνείς μαζί μου, μου το ποστάρεις? Παρόλα αυτά, επιμένω το Phonearena είναι απο τα πιο αναξιόπιστα site. το άρθρο έχει 7 σελίδες,διάβασε το,όταν υπάρχει το lumia 1020 δεν θα μπορούσε να είναι το καλύτερο,αλλά και πάλι είναι καλύτερο απο το s5 και το 5s
GianniSM Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Πάντως όχι αυτός που είναι ...ερωτευμένος με το κινητό του. Δεν ειναι δικές μου απόψεις, σου λέω υπάρχουν εξειδικευμένα φόρουμ όπου μπορείς να δεις απόψεις χρηστών που έχουν όλα τα κινητά που συζητάμε. Υ.Γ. Έχεις καταλάβει οτι το άρθρο που έχεις ποστάρει έχει πρώτο το S5, το οποίο είπα εξαρχής πως έχει την καλύτερη κάμερα μαζί με το 5s διαφωνόντας με τον άλλον που βγάζει παντού και πάντα το g3 το καλύτερο φωτογραφικό κινητο του '14, και ενώ διαφωνείς μαζί μου, μου το ποστάρεις? Παρόλα αυτά, επιμένω το Phonearena είναι απο τα πιο αναξιόπιστα site. Α το να μου αρέσει η συσκευή που πήρα ενώ έχω αιτιολογήσει το γιατί άπειρες φορές είναι πρόβλημα έτσι; Αυτό είναι το επίπεδο της επιχειρηματολογίας σου; 1
Chris_85 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 το άρθρο έχει 7 σελίδες,διάβασε το,όταν υπάρχει το lumia 1020 δεν θα μπορούσε να είναι το καλύτερο,αλλά και πάλι είναι καλύτερο απο το s5 και το 5s Σε έχασα ποιό είναι το καλύτερο των S5/5s? Άν αναφέρεσαι σε wp, συμφωνώ οτι έχει το καλύτερο (δε γνωρίζω ποιο μοντέλο ακριβώς). Απλώς υπέθεσα οτι μιλάμε για andr/ios
leo06 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Σε έχασα ποιό είναι το καλύτερο των S5/5s? Άν αναφέρεσαι σε wp, συμφωνώ οτι έχει το καλύτερο (δε γνωρίζω ποιο μοντέλο ακριβώς). Απλώς υπέθεσα οτι μιλάμε για andr/ios γιατί υπεθεσες οτι μιλάμε για android/ios και όχι μόνο για android?
Chris_85 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Πιο πολλά μοντέλα και από χρήστες. ..... γιατί υπεθεσες οτι μιλάμε για android/ios και όχι μόνο για android? Επίσης το θέμα μας ήταν η συνεχιζόμενη μπαρούφα με το g3.
Dantε Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Lenovo A8 A806 η Lumia 640? Τι προτεινετε απο τα δυο?
vdeseris Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Lenovo A8 A806 η Lumia 640? Τι προτεινετε απο τα δυο? Γιατί ρε φίλε ρωτάς κάτι σχετικό με το thread?? Αφού έχει ξεφύγει η κουβέντα και μιλάμε για φωτογραφίες
SIP1995 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Lenovo A8 A806 η Lumia 640? Τι προτεινετε απο τα δυο? Lumia 640.... 1
Fulgore Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Αν η κάμερα είναι βασικό κριτήριο τότε δεν παίρνεις το HTC. Αν δεν είναι τόσο σημαντική τότε παίζει πολύ καλά. Προσωπικά δεν το θεωρώ ολοκληρωμένο τηλ λόγω ακριβώς αυτού. Παντως και απο παλια που θυμαμαι και λεγανε για την αναλυση της φωτογραφικης(τοτε πχ που ημουν μεταξυ κινητου με 2Mp camera και ενα με 3.2 πολυ σωστα μου ειχανε πει οτι την διαφορα την βλεπεις κυριως στην εκτυπωση)και εν μερη ισχυει το ιδιο και σημερα. Δοκιμασα πχ τις φωτογραφιες του One σε σχεση με του Lumia 930 που ειχα πριν. Ναι μεν οι φωτο του Lumia ηταν λιγο καλυτερες αλλα σε καμια περιπτωση δεν υπηρχαν τοσο τραγικες διαφορες να δικαιολογουν την διαφορα στα αναγραφωμενα Mp. Εγω προσωπικα προτιμησα την ποιοτητα κατασκευης και την εμπειρια Android που γενικα ακουγα τα καλυτερα λογια και μπορω να πω οτι οντως ισχυει.Οχι οτι το G3(αλλα και το προηγουμενο G2)δεν ειναι καλο κινητο(αν και μας τα χαλασε η Lg με την μπαταρια και την παραπανω αναλυση) αλλα δεν θεωρω σημαντικο παραγοντα αγορας την διαφορα στην καμερα,τουλαχιστον απο προσωπικη εμπειρια 930 και M8. Αλλωστε οπως εχουμε πει πολλες φορες,αν οντως σε απασχολουν τοσο πολυ οι φωτογραφιες,αγοραζεις ξεχωριστα φωτογραφικη μηχανη(ή πιο παλια επαιρνες το 1020)καθως κανενα κινητο δεν ξεπερναει την κλασσικη φωτογραφικη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα