dimigar Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 και εμενα μου εστειλαν αυτο το email και τελικα πηγα και πηρα μια τοστιερα που εχει το lidl αυτες τις μερες Παρτε μια απο Lidl να ξεμπερδευετε. Απο πεμπτη ως σαββατο. http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=34540 Και 3 χρόνια εγγύηση, χωρίς γιατί και πως!! 1
johnieXoX Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 φαίνεται καλή περίπτωση η silvercrest αλλά δεν έχει αφαιρούμενες πλάκες για πλύσιμο..
Prof_Chaos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 φαίνεται καλή περίπτωση η silvercrest αλλά δεν έχει αφαιρούμενες πλάκες για πλύσιμο.. μεγάλο μείον για το καθάρισμα.
ReBeLoS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Παιδες ειμαι πλεον πεπεισμενος οτι οι τυποι κοροιδευουν απλα. Πηρα τηλ. μιας και σημερα σιγουρα θα παρελαμβαναν και παλι το ιδιο ποιημα. Ο προμηθευτης δεν παρεδωσε και οταν εχουμε νεα θα ενημερωθειτε... Οτι ναναι...
th3rul3r Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 θα πεσουν καταγγελιες αμα δεν στρωσουν, εγω εχω και μηνυμα επιβεβαιωσης στο κινητο οτι θα παραλαμβανα μετα τις 12 του μηνα
Salvation81 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Εγω παραγγειλα μια για το εξοχικο....Μου ειχαν πει 24 και πλεον ειναι εξαφανισμενοι...Εγω θα περιμενω ακομα και σε 2 μηνες να παραλαβουν, αν οχι απλα καταγγελια και αρνητικη στο Σκρουτζ (εντωμεταξυ οταν το eshop εξαγοραστηκε ηλπιζα να κοπουν αυτα αλλα μπα ο Ελληνας ειναι Ελληνας, τελεια και παυλα).
aklostr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Να ξέρεις για την αρνητική ότι το εσοπ δεν είναι στο σκρουτζ(νομίζω ποτέ δεν ήταν; )
anonik Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Εγω θα περιμενω ακομα και σε 2 μηνες να παραλαβουν, αν οχι απλα καταγγελια και αρνητικη στο Σκρουτζ (εντωμεταξυ οταν το eshop εξαγοραστηκε ηλπιζα να κοπουν αυτα αλλα μπα ο Ελληνας ειναι Ελληνας, τελεια και παυλα). Εγώ έριξα την καταγγελία ήδη από χθες για τη συνεχή μετακίνηση των ημερομηνιών παραλαβής και την κοροϊδία που μας κάνουν. Είναι η 2η φορά που συμπεριφέρονται με τον ιδιο τρόπο σε παραγγελία που έχω κάνει. Την 1η ήταν με έναν εκτυπωτή όπου η ιστορία κράτησε πάλι 1 μήνα και κάτι, αλλά τουλάχιστον στο τέλος αντιπρότειναν το ίδιο μοντέλο σε άλλο χρώμα. Τώρα προτείνουν υποδεέστερα μοντέλα άλλης μάρκας και μας τρενάρουν μέχρι να ακυρώσουν οι περισσότεροι και τελικά να ρίξουν άκυρο στους λίγους που θα μείνουν...
Salvation81 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Εγώ έριξα την καταγγελία ήδη από χθες για τη συνεχή μετακίνηση των ημερομηνιών παραλαβής και την κοροϊδία που μας κάνουν. Είναι η 2η φορά που συμπεριφέρονται με τον ιδιο τρόπο σε παραγγελία που έχω κάνει. Την 1η ήταν με έναν εκτυπωτή όπου η ιστορία κράτησε πάλι 1 μήνα και κάτι, αλλά τουλάχιστον στο τέλος αντιπρότειναν το ίδιο μοντέλο σε άλλο χρώμα. Τώρα προτείνουν υποδεέστερα μοντέλα άλλης μάρκας και μας τρενάρουν μέχρι να ακυρώσουν οι περισσότεροι και τελικά να ρίξουν άκυρο στους λίγους που θα μείνουν... Αν ριξουν ακυρο μετα αφοτου θα μας εχουν να περιμενουμε για μηνες τοτε θα την πατησουν περισσοτερο απο την καταγγελια.
ReBeLoS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 2 Ιουλιου μου ειπαν. Επισης δεν δινουν στοιχεια για το ποιος ειναι ο προμηθευτης τους. Πολυ θα ηθελα να το μαθω να κανω και εκει ενα τηλεφωνο να δω τελικα ποιος μας κοροιδευει. 1
ReBeLoS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Πριν λιγο ηρθε sms οτι θα παραλαβουν μετα τις 08/07 και η παραγγελια θα προωθηθει κανονικα... (ετος δεν γραφουν ομως...) 1
electricity Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Άντε να παραλαμβάνουμε!. Εμένα τιμολογήθηκε πάντως. Ελπίζω να παραλάβετε όσοι παραμείνατε ενεργοί. ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ
NICK1982 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ηρθε sms για παραλαβη, νωρίς νωρίς.... Τώρα που θα κάνουμε το σκατο μας παξιμάδι τι θα ψήνουμε στην τοστιέρα????
Προτεινόμενες αναρτήσεις