Fulgore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Underrated jrpg της προηγουμενης γενιας ηταν σιγουρα το Ni No Kuni οπως και της πιο προηγουμενης ηταν το DragonQuest VIII. Παιχνιδιαρες με Π κεφαλαιο που της ''φαγανε'' οι γνωστες σαβουρες που παιζουμε στην Ελλαδα. Εδω ακομα και το καλυτερο αυτη την στιγμη παιχνιδι για Ps4 το Bloodborne(κυριως απο πλευρας ποιοτικου exclusive)και το περναει το Minecraft για Ps3 τι να λεμε δηλαδη http://www.gameslife.gr/gfk-hellas-april-43149 1
Arikado Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Σκεφτομαι να βαλω το Fire Eblem για WIi και το Star Ocean για το 360.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Έχεις το Fire emblem στο wii? εγω δυστυχώς όταν βγήκε δεν τη γνώριζα τη σειρά και δεν το εχω. Τώρα ειναι πανάκριβο :/
Arikado Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Οχι φιλε μου με softmod το εχω δυστηχως!Αλλα ειναι τιτλος που αξιζει σε καθε κονσολα της Nintendo και ειδηκα στο 3DS!
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Το Fire Emblem του Wii είναι το δυσκολότερο Fire Emblem παιχνίδι ever και μάλλον το δυσκολότερο strategy παιχνίδι που φτιάχτηκε ποτέ. Πρέπει να είσαι πυρηνικός αστρογεννετικός (παρα)φυσικός για να μπορέσεις να λάβεις υπόψη σου όλες τις παραμέτρους για να κάνεις κάποιο βήμα χωρίς να κινδυνεύεις να φας τρελό wipe. Είναι το παιχνίδι που ξεπερνάει το φυσιολογικό και μπαίνει με άνεση στην κατηγορία uber-hardcore για λίγους. Καλύτερα το παιχνίδι του Gamecube που είναι περισσότερο "βατό" και μαζεμένο.
vagos1983 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 εχω το white knight chronicles 2 (εχει και το πρωτο μεσα) και το ni no kuni και ακομα δεν εχω αξιωθει να τα παιξω!!!μονο που τα εφτιαξε level-5 τα πηρα με κλειστα ματια!!! αντε να βγει το final fantasy XV να γουσταρουμε.
Arikado Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Θα θελα να μου προτεινεται 2-3 καλα JRPG για PS3???
ikaruga24 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Θα θελα να μου προτεινεται 2-3 καλα JRPG για PS3??? Valkyria Chronicles Folklore Ni no kuni Από εκεί και πέρα Tales of graces F και tales of Xilia, Star Ocean 4 Και Nier. 2
Arikado Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Σκεφτομουν για το Tales Of Xilia,Drakengard 3 ή Nier. Ποιο απο αυτα θα προτεινατε? Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2015 από Arikado
Henry3GR Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχει και το Eternal Sonata για όποιον ενδιαφέρεται. Το Valkyria Chronicles είναι παιχνιδάρα αλλά δεν είναι το rpg που έχουμε στο μυαλό μας συνήθως. Είναι tactical.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχει και το Eternal Sonata για όποιον ενδιαφέρεται. Το Valkyria Chronicles είναι παιχνιδάρα αλλά δεν είναι το rpg που έχουμε στο μυαλό μας συνήθως. Είναι tactical. Παραμένει rpg...
Henry3GR Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Παραμένει rpg... Εννοείται. Και μάλιστα διαχειρίζεσαι πολλούς χαρακτήρες.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Εννοείται. Και μάλιστα διαχειρίζεσαι πολλούς χαρακτήρες. Το ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα