dolmadakias Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 εχω μια mobo nForce 790i Ultra SLI Motherboard - eVGAμε cpu core 2 duo extreme με windows 8.1 64x το προβλημα μου ειναι οτι ενω εχω περασει drivers και τα λοιπα δεν μου βγαζει τα speakers αλλα μου βγαζει hdmi output. δεν μπορω να αλλαξω την επιλογη με τιποτα και οταν βαζω στην υποδοχη το jack δεν κανει τιποτα. δειχνει ομως οτι το hdmi output δουλευει γιατι ανεβοκατεβαινει ο ηχος. εψαξα λιγο και βρηκα πως πρεπει να κατεβασω drivers για 8.1 64χ της realtek το εκανα αλλα παλι τα ιδια. οσπου λεω θα εχει καει. και σαν τελευταια επιλογη ειχα το bootαρω με λινουξ. και στα λινουξ δουλευει κομπλε χωρις κανενα μα κανενα προβλημα! τι κολπα μου κανει??? πεδευομαι ωρες!!
selianx Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Στο "Πίνακας Ελέγχου\Σύστημα και Ασφάλεια\Σύστημα", πατώντας αριστερά στη "Διαχείριση Συσκευών" και έπειτα στο "Είσοδοι και έξοδοι ήχου" τι σου εμφανίζει; μπας και είναι απενεργοποιημένο εκεί το realtek audio;
dolmadakias Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 γραφει αυτα:Realtek Digital Input (Realtek High Definision Audio) Realtek Digital Output (Realtek High Definision Audio) Realtek HDMI Output (Realtek High Definision Audio) δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι ενεργοποιημενο το hdmi output χωρις να εχω καποιο hdmi.ποτε δεν ειχα προβλημα με αλλες μητρικες.....
dolmadakias Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 παιδια βοηθηστε με σας παρακαλω. δεν θεν θελω να δωσω λευτα για εξτρα καρτα ηχου ενω δουλευει της μητρικης.. (((
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα