Mr_Terror Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Το σωστο και νομιμο ειναι να παρεις πιστωτικο ολοκληρο το ποσο που γραφει η αποδειξη αγορας.Δηλαδη 90 ευρω.
mike0402 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Το σωστο και νομιμο ειναι να παρεις πιστωτικο ολοκληρο το ποσο που γραφει η αποδειξη αγορας.Δηλαδη 90 ευρω.ναι καταλαβα..το τροφοδοτικό μου εμφανιζει coil whine μονο σε παιχνίδια και σε stress test (τουλαχιστον εκεί είναι έντονο) και τους το ειπα,ελπίζω να το κοιτάξουν να μη μου λένε οτι και καλά δουλεύει μια χαρά.
rfc Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Εγω απο πλαισιο ειχα παρει το φθινοπωρο πιστωτικο για την τιμη που ειχε εκεινη τη στιγμη και οχι της αποδειξης. Περιεργο μου φανηκε να σου πω την αληθεια......
mike0402 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Ελπίζω αύριο να με ενημερωσουνε και να μη καθυστερησουνε
mike0402 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 sos παιδια!!με πηραν απο πλαισιο και μου λενε οτι δεν εχει καποιο προβλημα και δεν ακουνε καποιο θορυβο..τι να κανω?εγω ειμαι σιγουρος οτι εχει γιατι σε stress test και σε παιχνιδια ακουγεται πολυ..εχω βγαλει και βιντεο
rfc Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Να τους πεις να το στρεσαρουν και οχι απλα να το βαλουν πανω για να ανοιξει. Πες τους οτι στα παιχνιδαι εχεις το προβλημα και οχι στη λειτουργια του πισιου σε idle. Αν ειναι και συνεχιζει πρεπει να πας απο εκει να το διαπιστωσεις ο ιδιος.
mike0402 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 ναι οκ σε ευχαριστω.. Να τους πεις να το στρεσαρουν και οχι απλα να το βαλουν πανω για να ανοιξει. Πες τους οτι στα παιχνιδαι εχεις το προβλημα και οχι στη λειτουργια του πισιου σε idle. Αν ειναι και συνεχιζει πρεπει να πας απο εκει να το διαπιστωσεις ο ιδιος.τους πηρα τηλ και τους το ειπα και μου λεει το στρεσαρε ο ιδιος σε μηχανημα και δεν ακουσε τιποτα..και μ ειπε να παω ο ιδιος να παιξω οτι θελω και να το στρεσαρω εγω να το δω μονος μ
rfc Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 ναι να πας και να το στρεσαρεις με occt>linpack stress. Ειναι πιθανο να συμβαινει αυτο και να σου βγαζει coil whine απο αλλου και να μη το καταλαβαινεις, π.χ καρτα γραφικων.
mike0402 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Πήγα και η αντιμετωση ηταν απαράδεκτη..μ είπε κ καλά οτι το πρωι το τεσταρε με μια gpu με το furmark και δεν βρήκε κάτι και τώρα που πήγα εγώ δεν είχε gpu και πήγαμε να το τεσταρουμε με occt και δεν γινόταν γιατί έβγαζε μήνυμα ότο λείπουν drivers απο το pc(που ηταν της κακίας ώρας και όχι να τεσταρεις ενα σοβαρό μηχάνημα)..και στο τέλος τον ρωταω τώρα τι μπορούμε να κάνουμε και μ λέει εγώ τίποτα δεν μπορω να σου αλλάξω κάτι που δεν είδα..και εγώ ρωταω ολους εδώ στο φόρουμ τι μπορω να κάνω με την κατασταση αυτή?(μένω Αίγιο λαι μονο στο καταστημα της Πάτρας μπορω να πάω δυστυχώς)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα