Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω την αγορά καινούργιου τροφοδοτικου γιατί το προηγούμενο εμφανίζει coil wine..budget 150 ευρώ και watt 600 με 750..επίσης έχω μια gtx 970 g1 και i5 4690k

Δημοσ.

Για το 750 g2 σκεφτομουνα και εγώ αλλά και το seasonic έχει πολύ καλη τιμή αλλά δεν είναι plus cold

Επίσης το τροφοδοτικό μου που παρουσίασε το προβλημα είναι το corsai cx750m αγορασμενο απο πλαίσιο και με 2 χρόνια ακόμα εγγύηση..μπορωνα το επιστρέψω και να πάρω κάποιο άλλο με λιγότερα χρήματα?

Δημοσ.

Για το 750 g2 σκεφτομουνα και εγώ αλλά και το seasonic έχει πολύ καλη τιμή αλλά δεν είναι plus cold

Επίσης το τροφοδοτικό μου που παρουσίασε το προβλημα είναι το corsai cx750m αγορασμενο απο πλαίσιο και με 2 χρόνια ακόμα εγγύηση..μπορωνα το επιστρέψω και να πάρω κάποιο άλλο με λιγότερα χρήματα?

Εφόσον το CX750 είναι ακόμα στην εγγύηση, σε συμφέρει να το πας πίσω και με διαφορά 80€ να πάρεις αυτό http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psu-trofodotiko/Corsair-PSU-750W-HX750i-80plus-Platinum-Modular-CP-9020072-EU.htm

Έχω αλλάξει και εγώ τροφοδοτικό στο Πλαίσιο λόγω Coil Whine. Ήταν ένα CX600. To μόνο αξιόλογο που υπήρχε τότε για να το αλλάξω ήταν το RM750. Τώρα δεν θα το έκανα με τίποτα. Θα πήγαινα με κλειστά τα μάτια στο ΗΧ.

Δημοσ.

Εσενα στο αλλαξαν κατευθειαν η σε ταλαιπωρησαν?

Δεν με ταλαιπώρησαν καθόλου, αλλά πάντα πηγαίνω στο κεντρικό κατάστημα στην Μεταμόρφωση για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Αλλού δεν ξέρω τί γίνεται. Το πρωί πήγα το τροφοδοτικό και μόλις το στρέσαραν και άκουσαν τον θόρυβο, αμέσως με πήραν τηλ. και διάλεξα το τροφοδοτικό που ήθελα πληρώνοντας την διαφορά. Μέχρι το βράδυ της ίδιας ημέρας είχα καινούργιο τροφοδοτικό. Τα λέω για να είμαι δίκαιος με τα παιδιά. Ήταν άριστοι σε αυτή την περίπτωση. 

Δημοσ.

Εγώ πέρσι πήρα αυτό από pc1 στα 160€. Αν δεν σε ενοχλεί το δεκαρικο παραπάνω, αξίζει άπειρα. 80 plus platinum με 7 χρόνια εγγύηση. 2 way sli άνετα με hi end συστήματα.

Έχει και hybrid ή normal λειτουργία του ανεμιστήρα. Αν δεν ζεσταθεί, δεν ανάβει το fan του. Άξιζε κάθε ευρώ.

http://buy-more.gr/corsair-ax760-80plus-platinum.html

Δημοσ.

ωραια θα το κανω και εγω κ ελπιζω να πανε καλα..βεβαια εγω θα παω στο καταστημα πατρας

Δημοσ.

ωραια θα το κανω και εγω κ ελπιζω να πανε καλα..βεβαια εγω θα παω στο καταστημα πατρας

Αν σου πούνε μα και μου, να επιμείνεις. Το coil whine δικαιολογεί RMA 100%. Τώρα, είναι και πού θα πέσεις στο κάθε υποκατάστημα. Γεγονός είναι ότι σε πιό περιφερειακά καταστήματα δυσκολεύουν τα πράγματα, γιατί και οι υπάλληλοι διστάζουν περισσότερο σε θέματα εγγυήσεων. Ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα. 

Δημοσ.

Αν σου πούνε μα και μου, να επιμείνεις. Το coil whine δικαιολογεί RMA 100%. Τώρα, είναι και πού θα πέσεις στο κάθε υποκατάστημα. Γεγονός είναι ότι σε πιό περιφερειακά καταστήματα δυσκολεύουν τα πράγματα, γιατί και οι υπάλληλοι διστάζουν περισσότερο σε θέματα εγγυήσεων. Ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα.

και εγω το ελπιζω να μου δωσουν πιστωτικο και να παρω καποιο αλλο καλυτερο..δεν εχω προλαβει ακομα να το παω αλλα σκεφτομουνα μηπως επαιρνα τηλ αυριο να κοψω πρωτες αντιδρασεις
Δημοσ.

Αυτα τα corsair......... εδω και 3 χρονια περιπου 1 στα 3 εχουν θορυβο......... και ακομη δεν το εχουν φτιαξει, ελεος λεμε.

• Like 1
Δημοσ.

Το πήγα σήμερα το τροφοδοτικό στο πλαισιο και μου ειπε ο τεχνικος πως αν οντως εχει coil whine θα μου δωσουν και πιστωτικο αμα θελω.εγω το ειχα παρει 90 ευρω και τωρα κανει 130 το τροφοδοτικο..τι πιστωτικο πρεπει να μου δωσουν?δυστυχώς έμεινα χωρίς pc για το σ/κ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...