george_008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Καλησπερα παιδια! Θελω να αλλαξω την ψυχτρα του επεξεργαστη μου: amd fx 6300. Απο οτι καταλαβαινετε η μαμα ψυχτρα κανει αρκετο θορυβο, απο θερμοκρασιες ειναι κομπλε. Το κουτι που εχω ειναι το zalman zm-z1 midi tower(199(W)x432(H)x457(D)mm), η μητρικη ειναι GIGABYTE GA-970A-DS3P RETAIL και εχω και δυο hyper x μνημες ram της kingston. Θα χωρεσει μεσα η coolermaster 212 evo? Επισης μου αρεσε και η themis επειδη παιρνει και δευτερο fan και αυτη ομως ειναι στο ιδιο μεγεθος με την coolermaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 ευχαριστω για τις απαντησεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cuprakatos Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Τι χρήμα διαθέτεις φίλε ; Αυτή την coolermaster 212 evo, ναι την χωράει. Τα περισσότερα κουτιά είναι εκεί, γύρω στα 20 εκατοστά βάθος. Η ψήκτρα είναι 15,8, βγάλε 1 ημητρική και 1 - 2 το κενό πίσω και 1 - 2 ''αέρας'' μπροστά, είσαι κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα