Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σ ολους ,,,, 

Προσπαθω εδω και κατι μερες να κανω recording το LoL(ειναι ενα online παιχνιδι για οσους δν το ξερουν)... με το προγραμμα obs !!! 

το αποτελεσμα ομως δν ειναι αυτο π επιθιμω και δν ξερω γιατι :/ το βιτεο ειναι της επιθυμιτης αναλυσης και μ κολλαει ανα τακτα χρονικα διαστηματα !!!

Το παιχνιδι το παιζω σε ενα λαπτοπ το οποιο ειναι καινουργιο(το εχω ενα χρονο)

Τα χαρακτηριστικα του ειναι :

AMD A10-5745M APU with Radeon HD Graphics   2.1GHz

AMD RADEON HD 8610G + HD RADEON 8670M (DUAL GRAPHICS)  1.0GB  

Quad core(4 core)

15th Generation

DirectX : 11.1

Ram : 8GB 

Windows 8.1 (full touchscreen)

Δεν ξερω τι μπορει να φταιει !!!

ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!

Δημοσ.

το βιτεο ειναι της επιθυμιτης αναλυσης και μ κολλαει ανα τακτα χρονικα διαστηματα !!!

Είναι ή δεν είναι;

Καλό είναι να μας πεις τι ρυθμίσεις έχεις βάλει,στο obs.

Δημοσ.

το προγραμμα AMD gaming evolved ειναι συμβατο με τα λαπτοπ; εγω που εχω μια hd7850 στο pc μου, με αυτο κανω record.

εχει και Highlight clips. πατας ενα πληκτρο και αποθηκευει οτι έγινε πριν 1 λεπτο (τοσο εχω βαλει, μπορεις λιγοτερο μπορει και μεχρι 20 λεπτα για 720p ή 14 λεπτα για 1080p)

πχ γίνετε κατι μαματο το πατας και κανει save οτι έγινε πριν ενα λεπτο (παιζει με αρκετα games, οχι μονο το lol.)

εχει φυσικα και normal recording.

• Like 1
Δημοσ.

To Κατέβασα το amd gaming evolved αλλά έχει ένα κακό ...χρειάζεται πολλή μνήμη

Πχ. Στο obs για για 30 λεπτά ρεκορδ Μ έπιανε 200ΜΒ max Ενώ αυτό θα μ πιάσει πιασει 1GB+ ... Μήπως πρέπει να θυμίσω κάτι ?? Εσύ πώς τις έχεις τις ρυθμίσεις ?

Δημοσ.

Το obs κάνει και συμπίεση,βγαίνει ποιο μικρό το αρχείο αλλά θέλει περισσότερο επεξεργαστή και όταν τα βρει σκούρα δεν γράφει κάθε καρέ/ρίχνει τα fps της εγγραφής για να αντεπεξέλθει,το evolved ή και το fraps και άλλα γράφουν χωρίς συμπίεση ,είναι ποιο ελαφριά για την cpu αλλά βγάζουν πολύ μεγάλα αρχεία.

Διαλέγεις ποιο σε χαλάει λιγότερο.

Δημοσ.

Γίνετε τα βίντεο π βγάζω με το amd να τους κάνω συμπίεση κα μετά να τα ανεβάσω συμπιεσμένα στο YouTube ..?

Α γίνετε ... μήπως μπορείτε να μ συναντήσετε ένα καλό σοφτ για να το κάνω ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...