Προς το περιεχόμενο

Windows 8.1 & permissions.... τα νεύρα μου....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κανε και αυτο του μικου και δε θα ξαναεχεις προβλημα. Και αυτο "must" στα 8.1.......

Δημοσ.

Καλημερα παιδια. Μολις παρατηρησα πως δε μου δουλευουν τα metro apps. Μου λεει να ενεργοποιησω το UAC..

Μα τι εκανα λαθος? Αλλαξα μονο τα values που μου ειπατε..

Δημοσ.

Επίσης είμαι ο μόνος user του pc με administration δυνατότητες, δεν μπορώ να κατάβω τι χρειάζονται όλοι αυτοί οι διαφορετικοί τυποι χρηστών... Authenticated Users, Szstem, Administrators, Users....

Μου έχει σπάσει τα νεύρα... :(

Αυτες ειναι Built-in ομαδες χρηστων. Για την απλη περιπτωση σου μπορεις να τις αγνοησεις αλλα γενικως εχουν χρησιμοτητα.

Παρόλο που αφαιρώ όλους τους users ή δίνω όλα τα δικαιώματα σε όλους τους users ο φάκελος παραμένει  μερικώς readonly....

Μπορει για καποιο λογο τα αρχεια που προυπαρχουν στους φακελους να μην παιρνουν σωστα τα δικαιωματα.

Δοκιμασε το εξης:

Τον φακελο με το προβλημα δικαιωματων μετονομασε τον σε κατι προσωρινο, πχ προσθεσε ενα _temp στο τελος

Φτιαξε ενα νεο φακελο, με το σωστο ονομα και δωσε δικαιωματα ακριβως οπως τα θες

Μετα κανε copy (οχι move) τα αρχεια που σε ενδιαφερουν εκει μεσα απο τον παλιο φακελο και σβηστα απο τον παλιο.

Θα πρεπει πλεον να συμπεριφερονται ολα τα αρχεια οπως θελεις

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ rfc. Το ειχα κανει και προχθες που μου το ειπες, δεν ξερω πως γυρισε στο 0.

Ολα οκ τωρα ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...