dimosthenis1984 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Παιδιά καλησπέρα. Ανοίγω το θέμα μόνο και μόνο επειδή έχω μια απορία. Πως γίνεται δυο τηλέφωνα με τόσο διαφορετικές δυνατότητες να έχουν την ίδια περίπου τιμή ;; γιατί δηλαδή να πάει κάποιος σε blackberry με αυτά τα € ;;
Fulgore Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Για τον ιδιο λογο που προτιμαγανε Blackberry Bold πιο παλια επι εποχες Iphone 4s(τοτε ηταν το 9900). Ειναι καθαρα την χρηση που θες απο το κινητο,αν πχ θες να εισαι περισσοτερο στο Internet η μεγαλυτερη οθονη βολευει περισσοτερο. Σε φωτογραφιες παλι το Lumia 930 ειναι επισης αρκετα καλυτερο και απο ποιοτητα φωτογραφικης μηχανης,αλλα και η μεγαλυτερη οθονη βολευει στο να βλεπεις φωτογραφιες. Το Blackberry παλι ειναι πιο μικρο σε μεγεθος,αρα πιο βολικο εχει και αυτο τα βασικα(Internet,φωτογραφιες κλπ).
dimosthenis1984 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Ναι αλλά όταν με 300€ παίρνεις 4πυρηνο στα 2,2 και 20mp κάμερα γιατί να πας στο διπύρηνο 1,2 με 8αρα κάμερα ; όχι ότι έχω κανα θέμα με blackberry απλά μου κάνει εντύπωση. Ένα άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το μικρότερο q10 είναι το ίδιο ακριβώς τηλέφωνο εκτός από το μέγεθος της οθόνης και είναι αρκετά φθηνότερο με τα ίδια specs .άρα καλύτερη επιλογή. Μήπως πρέπει να δουν λίγο την πολιτική τους ;
Fulgore Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Ναι αλλά όταν με 300€ παίρνεις 4πυρηνο στα 2,2 και 20mp κάμερα γιατί να πας στο διπύρηνο 1,2 με 8αρα κάμερα ; όχι ότι έχω κανα θέμα με blackberry απλά μου κάνει εντύπωση. Ένα άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το μικρότερο q10 είναι το ίδιο ακριβώς τηλέφωνο εκτός από το μέγεθος της οθόνης και είναι αρκετά φθηνότερο με τα ίδια specs .άρα καλύτερη επιλογή. Μήπως πρέπει να δουν λίγο την πολιτική τους ; Γιατι αγαπητε ποτε μα ποτε δεν διαλεγες Blackberry για τα Specs τους οπως εγραψα και παραπανω για το παλιο 9900 Bold σε σχεση με το Iphone 4s τοτε. Ειπαμε αν θες Smartphone με οθονη αφης,Specs κλπ τοτε πας στο 930 απο τα παραπανω. 1
lifeowner771 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Τα specs δεν παιζουν τοσο ρολο στο BlackBerry 10.Εχω το Q10 για δευτερο και παει σφαιρα παρολο που ειναι διπυρηνο..Οσο για την τιμη, τα BlackBerry ειναι για συγκεκριμενο κοινο..Δεν θεωρουνται τοσο consumer friendly τηλεφωνα..(Κακως κατα την γνωμη μου, καθως εχει βελτιωθει αρκετα το λογισμικο.) Συν το οτι η BlackBerry ουσιαστικα εχει το μονοπωλιο στα τηλεφωνα με πληκτρολογια, αρα δεν φοβαται να κοστολογισει υψηλα τις συσκευες της..
dimosthenis1984 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Τα specs δεν παιζουν τοσο ρολο στο BlackBerry 10.Εχω το Q10 για δευτερο και παει σφαιρα παρολο που ειναι διπυρηνο..Οσο για την τιμη, τα BlackBerry ειναι για συγκεκριμενο κοινο..Δεν θεωρουνται τοσο consumer friendly τηλεφωνα..(Κακως κατα την γνωμη μου, καθως εχει βελτιωθει αρκετα το λογισμικο.) Συν το οτι η BlackBerry ουσιαστικα εχει το μονοπωλιο στα τηλεφωνα με πληκτρολογια, αρα δεν φοβαται να κοστολογισει υψηλα τις συσκευες της.. ΟΚ.. ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ σχετικα με την πολιτικη ... q10 και classic ειναι ακριβως τα ιδια.. λιγο μεγαλυτερη οθονη το classic. γιατι να το εχει 100 πιο ακριβο?
lifeowner771 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Yποθετω κοιταζεις στο skroutz;Λογικα τα 100 ευρω διαφορα θα ειναι λογω μεγαλυτερης οθονης, του toolbelt και στο οτι ειναι πιο καινουργιο.Το ενα βγηκε το 13 και το αλλο το 14
dimosthenis1984 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Yποθετω κοιταζεις στο skroutz;Λογικα τα 100 ευρω διαφορα θα ειναι λογω μεγαλυτερης οθονης, του toolbelt και στο οτι ειναι πιο καινουργιο.Το ενα βγηκε το 13 και το αλλο το 14 γενικα. σκεψου οτι εχουν ακριβως τα ιδια specs. to q20 εχει μεγαλυτερη οθονη αλλα με την ιδια ανλυση ουσιαστικα χειροτερη..anyway.. ισως καποια στιγμη δοκιμασω το q10
lifeowner771 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 To q10 ειναι αρκετα καλο.Δεν ξερω αμα θα μπορουσα να το εχω για βασικο τηλεφωνο γιατι ειναι αρκετα μικρη η οθονη, αλλα εξαρταται και για τι χρηση το θες.Αν δεν εχεις θεμα με το μεγεθος, θα διαλεγα το passport.
dimosthenis1984 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 To q10 ειναι αρκετα καλο.Δεν ξερω αμα θα μπορουσα να το εχω για βασικο τηλεφωνο γιατι ειναι αρκετα μικρη η οθονη, αλλα εξαρταται και για τι χρηση το θες.Αν δεν εχεις θεμα με το μεγεθος, θα διαλεγα το passport. to passport δε μου αρεσει καθολου. θα αξιζε αραγε μια αλλαγη απο 930 σε q20?
lifeowner771 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Eπειδη εχω περασει και απο Windows Phone..Εγω στη θεση σου θα επαιρνα ενα μεταχειρισμενο Q10, να δω πως ειναι σαν συσκευη, σαν λογισμικο, αμα με βολευει να χρησιμοποιω non native εφαρμογες οπως το viber πχ που πρεπει να κατεβασεις apk, αμα βολευομαι με την οθονη κτλπ κτλπ.Αμα δεις μετα απο ενα μηνα περιπου οτι εισαι μια χαρα, τοτε κανε την αλλαγη.Εκτος αμα δεν σε νοιαζει να ξανα αλλαζεις συσκευη σε περιπτωση που δεν σου αρεσει το Q20, οπoτε μπορεις να παραλλειψεις το Q10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα