GiannisKrhth Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Θα ήθελα να ρωτήσω πόσες WEB βιβλιοθήκες γραφικών υπάρχουν.?? έχω δει WebGl, Canvas, css3D, OpenGl, Html.. είναι όλες αυτές Web βιβλιοθήκες η όχι.??? Ευχαριστώ.!!!!
alou Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 WebGl = Web Graphics Library. Θα βάλω και τις υπόλοιπες αναφορές σου για να καταλάβεις ίσως τη σχέση που υπάρχει. Το WebGl είναι ένα Javascript API που χρησιμοποιεί το html στοιχείο που λέγεται canvas, για να κάνει render 2d / 3d γραφικά με hardware acceleration χωρίς να υπάρχει άλλο εξειδικευμένο sowtware και είναι βασισμένο στο OpenGL. Το CSS 3D είναι ένα CSS module, αρκετά ικανό και αν φυσικά ξέρεις από CSS αρκετά εύκολο, υποστηριζόμενο σε ικανοποιητικό βαθμό στις μέρες μας αλλά για σχετικά απλά πράγματα. Η ερώτηση "πόσες web βιβλιοθήκες γραφικών υπάρχουν" δεν είναι πολύ σαφής γιατί υπάρχουν εκατοντάδες javascript βιβλιοθήκες που χρησιμοποιούνται για δημιουργία γραφικών. Τι ακριβώς θα σε ενδιέφερε?
GiannisKrhth Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Καταρχήν ευχαριστώ για των χρόνο σου.!!! Κοίτα αυτό που ήθελα είναι εάν υπάρχει κάποιο άλλο παρόμοιο όπως το WebGL.? που να κάνει την ίδια δουλεία.. Κάποιες άλλες τεχνολογίες γραφικών ιστού όπου διάβασα ότι είναι σαν την WebGL, είναι οι : VRML,X3D, O3D,CSS3 και η JAVA3D. ξέρεις είναι όντος αυτές.???
alou Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δεν θα βρούμε άκρη αν δεν ξεκαθαρίσεις ακριβώς τι θέλεις να κάνεις και γιατί θες κάτι παρόμοιο με το WebGl Την ίδια δουλειά δεν την κάνει τίποτα άλλο.
GiannisKrhth Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Έχω να κάνω μια εργασία για Web βιβλιοθήκες γραφικών.. και δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω πόσες είναι και ποίες είναι. έχω διαβάσει σε διάφορες σελίδες άλλα δεν ξεκαθαρίζουν καλά.. .
alou Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Εδώ θα πάρεις μια καλή γεύση. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_3D_graphics_libraries Πρακτικά, εκείνα που θα εστίαζα αυτή τη στιγμή είναι webgl api, javascript libraries όπως το three.js και 1-2 ακόμα γιατί εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι στην πράξη (θα έβαζα και κάτι που χρησιμοποιεί svg μέσα) και papervision (flash) και θα είχα μια προσέγγιση στο 90% αυτών που χρησιμοποιούνται, νομίζω.
GiannisKrhth Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.!!!!! να σαι καλά!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα