Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα.Θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος μπορει να βοηθησει.Εχω ενα LG G3S και αφου το αναβαθμισα σε 5.0.2 δεν μπαινει σε κανενα wifi.Βγαζει συνεχως ανακτηση διευθυνσης ip.Tα εχω δοκιμασει σχεδον ολα εκτος απο επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις.Εχει κανεις καμμια ιδεα?Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε μου. Eχω και γω καποια θεματακια μετα το update και επειδη ρωτησα την LG, μου ειπαν οτι μετα απο μια μεγαλη αναβαθμιση λογισμικου (οπως πχ απο Kitkat σε Lollipop) χρειαζεται οπωσδηποτε να κανεις επαναφορα εργ. ρυθμισεων. Και ετσι εκανα και να κανεις και συ! Εγω ας πουμε δεν αντιμετωπισα κανενα θεμα με το Wifi, παραμονο οτι καποιες φορες ειναι αρκετα αργο.

Αυτο που αντιμετωπιζω εγω σαν προβλημα και ειναι πραγματικα πολυ ενοχλητικο, ειναι οτι στα καλα του καθομενου, το κινητο κλεινει μονο του καποιες απο τις εφαρμογες που χρησιμοποιω, δε με αφηνει απο CM Browser να βαλω full screen βιντεο απο youtube, οταν ανοιγω το messenger μεσω facebook, με πεταει, ενω αν το ανοιξω κανονικα δεν εχω θεμα! Το χειροτερο ομως ειναι οτι οταν κανει force close τα app σου, χανεις ειδοποιησεις και κανεις στον αλλο να απαντησεις 10 χρονια και αυτο γιατι ποτε δε χτυπησε το κινητο σου, λογω του force close! 

Aναθεμα την ωρα και τη στιγμη που προχωρησα την αναβαθμιση και ελπιζω να βρεθει καποιος να δωσει καποια λυση και να μη χρειαστει να περιμενουμε την LG για update, ΑΝ δωσει καποιο...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα παιδια αντιμετωπιζω προβλημα με το LG g3 μου...δεν μπορει να μπει σε δικτυα wifi αλλες φορες μπαινει και ξεσυνδεετε αλλες φορες μου ζηταει κωδικο σε γνωστα δικτυα...εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα παλι τα ιδια....τι να κανω δεν ξερω,,,να το πεταξω???

Δημοσ.

Είχα και γω ένα παρόμοιο πρόβλημα σε ενα S3,τελικά λύθηκε με έναν απλο τρόπο.

Έβγαλα την μπαταρία για 30" δευτερόλεπτα την ξανά έβαλα και τελικα λυθηκε το θέμα ,έτσι απλά .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...