Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Την Παρασκευή παρέλαβα λόγω αναβάθμισης απο COSMOTE το LG G3 32GB.

Eχω παρατηρήσει οτι παρουσιάζει υπερθέρμανση μετα απο κάποια ώρα λειτουργίας και ειδικά όταν προσπάθησα να κατεβάσω το real racing 3 η οθόνη στην γωνία παρουσίαζε ορισζόντιες κίτρινες γραμμές..

Η cosmote στα LG δίνει DOA 14 ημερολογιακές ημέρες,μπορώ να το επιστρέψω?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Για κάτι τέτοιες περιπτώσεις δίνουν το doa (μακάρι να τα δίνανε όλα τα μαγαζιά....)

Να το επιστρέψεις ναι :)

Δημοσ.

Για κάτι τέτοιες περιπτώσεις δίνουν το doa (μακάρι να τα δίνανε όλα τα μαγαζιά....)

Να το επιστρέψεις ναι :)

φίλε νομίζω πως όλα τα μαγαζια έχουν doa άλλα 7 μέρες μονο(υπάρχουν και άλλα που μπορείς να τα επιστρέψεις εαν δεν σου αρέσει... πχ ο Γερμανός είχε τέτοια υπηρεσία τώρα δεν ξέρω αν έχει) ... Δεν γίνεται να μην έχουν doa.... τι θα αγοράσεις ελαττωματικο κινητο και δεν θα το παρουν πισω;... άλλωστε νομίζω πως αυτό αφορά τον κατασκευαστη και όχι το μαγαζι

Δημοσ.

φίλε νομίζω πως όλα τα μαγαζια έχουν doa άλλα 7 μέρες μονο(υπάρχουν και άλλα που μπορείς να τα επιστρέψεις εαν δεν σου αρέσει... πχ ο Γερμανός είχε τέτοια υπηρεσία τώρα δεν ξέρω αν έχει) ... Δεν γίνεται να μην έχουν doa.... τι θα αγοράσεις ελαττωματικο κινητο και δεν θα το παρουν πισω;... άλλωστε νομίζω πως αυτό αφορά τον κατασκευαστη και όχι το μαγαζι

Δεν έχουν όλα doa, δεν είναι κάτι υποχρεωτικό. Αν βγει ελαττωματικό και δεν έχει doa θα πάει στο service εντός εγγύησης (όπως θα γινόταν στους 3 ή στους 6 μήνες πχ)

Δημοσ.

Απλώς να αναφέρω ότι το πρωί επιστράφη στο COSMOTE shop Γλυφαδας,το είχα επαναφέρει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις/είχα βγάλει μπαταρία,ανέφερα τα προβλήματα θερμοκρασίας και γραμμών και υπάλληλος ευγενικότατα,χωρίς κάν να ελέγξει αν όντως είχε πρόβλημα, μου το αντικατέστησε με σφραγισμένο.

Επίσης αν ήθελα θα μπορούσα να πληρώσω διαφορά και να επέλεγα κάποιο άλλο!

Τελικά στην Ελλάδα κάποιες εταιρείες είναι σε άλλο επίπεδο,..

• Like 1
Δημοσ.

To DOA είναι υποχρεωτικό, όλες οι εταιρείες το δίνουν.

Δεν δίνουν όλα τα καταστήματα doa, έχω την εντύπωση ότι δεν είναι υποχρεωτικό 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...