Ονειρολογίτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Γεια σας ! Εχω smartphone(android) και θελω να εχω εναν ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΛΕΦΤΑ browser που να εχει επανω flash player για να μπορω να μπαινω σε ενα παιχνιδι που θελω. κατι σαν το photon browser απλα να μην ζηταει λεφτα.
kostas8080 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 φίλε εγω χρησιμοποιουσα χρόνια Dolphin browser.... (δες στο YouTube πως να το κάνεις να δουλεύει, θέλει τον browser, το dolphin jet pack, και flashplayer ).... Τελευταία όμως χρηαιμοποιω τον puffin browser που είναι πιο γρήγοροςστοflash player(και πιο εύκολο να τον κάνεις να λειτουργήσει απλα καρεβασε τον browser+Adobe flash player apk (ψάξε στο Google για το flashplayer ) και είσαι έτοιμος
saruman123 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Εγω χρησιμοποιω το Naked Browser Pro / NB Pro αμα χτυπησεις στο νετ θα το βρεις. Δεν χρειαζεται να κατεβασεις τιποτα αλλο. Και ο πιο απλος και γρηγορος απο ολους που εχω κατεβασει. Και δεν πιανει πολυ χωρο.
Ονειρολογίτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Εγω χρησιμοποιω το Naked Browser Pro / NB Pro αμα χτυπησεις στο νετ θα το βρεις. Δεν χρειαζεται να κατεβασεις τιποτα αλλο. Και ο πιο απλος και γρηγορος απο ολους που εχω κατεβασει. Και δεν πιανει πολυ χωρο. φίλε εγω χρησιμοποιουσα χρόνια Dolphin browser.... (δες στο YouTube πως να το κάνεις να δουλεύει, θέλει τον browser, το dolphin jet pack, και flashplayer ).... Τελευταία όμως χρηαιμοποιω τον puffin browser που είναι πιο γρήγοροςστοflash player(και πιο εύκολο να τον κάνεις να λειτουργήσει απλα καρεβασε τον browser+Adobe flash player apk (ψάξε στο Google για το flashplayer ) και είσαι έτοιμος Μαλιστα. Εγινε ! Θα τα ψαξω ! Ευχαριστω πολυ !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα