Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι λέτε :P ? σας αρέσει;

Να ρωτήσω, υπάρχει κάποια κατηγορία "Showcase" για οτιδήποτε; (δεν ξέρω κατά πόσο το πόσταρα σε σωστή κατηγορία);;;

Δημοσ.

Για κάτσε. Αυτό το βιντεάκι το είχε ποστάρει, μάλλον πέρυσι ένα άλλο (μάλλον)

παιδί εδώ στο Insomnia. Το θυμάμαι. Επίσης το βιντεάκι στο youtube δείχνει

πως ανέβηκε πριν από ένα χρόνο.

Δεν είναι δικό σου, έτσι;

• Like 1
Δημοσ.

Κι εμένα κάτι μου θυμίζει. Το είχε βάλει σε ένα thread για παιχνίδια κι έλεγε ότι παιχνίδια σαν κι αυτό είναι σχετικά απλά να γίνουν στο Unity.

http://www.insomnia.gr/topic/471926-udk-και-γλώσσες-προγραμματισμού/?p=52885438

Ήμουν σίγουρος πως ήταν ο SonyXP. Δεν έβρισκα το post του.

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά για να μην ανοιξω άλλο topic μπορείτε να μου λύσετε την απορία?!

Έχω μια απορία που με βασανίζει 2-3 μέρες.

Η απορία μου είναι στο Unity3D αξίζει να φτιάξει κάποιος ένα παιχνίδι(όχι τρελό σε γραφικά και τούμπανο σε code) σε javascript?

Δηλαδή η javascript θα μπορέσει να κάνει ότι κάνει και η c# σε δύναμη? ακόμα και αν είναι όχι που το φαντάζομαι αξίζει έστω και λίγο?

Μιλάμε για ένα παιχνίδι 2D της πλάκας με κάνα animation :D σε 3D max.(τώρα τι παιχνίδι.. θα σκεφτώ κάτι :D)

Δημοσ.

Κακά τα ψέματα... είμαι ειδικός στη Unity Engine,

Την JS την ξυλώνουν σιγά σιγά και προτρέπουν τον κόσμο ναγράφει σε C#. Γενικά η C# (για Unity3d μιλάμε) είναι 30%+ πιο γρήγορη.

Όταν φτιάχνεις όμως χαζοπαίχνιδα όπως το παραπάνω, δεν θα δεις διαφορά στο μάτι.

• Moderators
Δημοσ.

Την JS την ξυλώνουν σιγά σιγά και προτρέπουν τον κόσμο ναγράφει σε C#. Γενικά η C# (για Unity3d μιλάμε) είναι 30%+ πιο γρήγορη.

Links;

• Like 1
Δημοσ.

Κακά τα ψέματα... είμαι ειδικός στη Unity Engine,

Όταν φτιάχνεις όμως χαζοπαίχνιδα όπως το παραπάνω, δεν θα δεις διαφορά στο μάτι.

δεν νομίζω να την "ξηλώσουν" την js είναι αρκετά καλή άσχετα ότι το μεγαλύτερο μέρος της είναι για web dev άλλα με τα plugins της unity χρησιμοποιείτε και για game dev.

"χαζό παιχνίδι" δεν το λες προσωπικά μου αίρεση , κάπως θυμίζει lol άλλα οκευ.

Δημοσ.

Αν γράφεις τον κώδικα προσεκτικά και δεν αφήνεις πράγματα στην τύχη (η στο κομπιλερ) τότε μια χαρά μπορείς να κάνεις με την JS. Που δεν είναι και αληθινή JS. UnityScript λέγεται κανονικά. 

Για ξήλωμα δεν ξέρω, την Βοο αφαίρεσαν. Αν θυμάμαι καλά το 30% των χρηστών είναι με JS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...