pakman Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 παιδιά καλημέρα, σε μια καφετέρια που εχω εβαλα πριν 25 μερες γραμμή pstn ote με adsl έως 24 Mbps .απο την πρωτη μέρα είχα συχνές αποσυνδέσεις που λύνονταν με το να βγάλω απο το router το ρεύμα και να το ξαναβαλω. πήρα τον οτε τηλεφωνο δήλωσα βλάβη και μου είπαν πως μου άλλαξαν προφιλ .την επόμενη μέρα παλι τα ίδια .τους ξαναπήρα και μου είπαν να μου αλλάξουν ρουτερ.αλλαξα και router καινούριο και παλι τα ίδια .το router ειναι zte zxhn h108ns.να σημειωθεί πως η μετάδοση γινεται με 2 ubiquiti unifi uap-outdoor + που εχω στο χώρο.την στιγμή ,δε,που τα ασύρματα δεν μου δίνουν προσβαση ,τοπικά το router zte με ενα καλώδιο και το laptop μου δίνει internet.συνηθως απαιτείται επανεκκίνηση του router 2 φορές τη μερα μια το πρωί και μια το μεσημέρι .να φταίει το router ;οι χρήστες ανα ημέρα ειναι 50-60.
soteras Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Σε καφετέρια zte???Πέτα όπως είσαι στα σκουπίδια θες κάτι πολύ πιο δινατό που να καθαρίζει τουλάχιστον κάθε μια ώρα όλο το ιστορικό από συσκεύες που έχουν μπει στο νετ και με πολλές άλλες δυνατοτητες
pakman Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 <p>Σε καφετέρια zte???Πέτα όπως είσαι στα σκουπίδια θες κάτι πολύ πιο δινατό που να καθαρίζει τουλάχιστον κάθε μια ώρα όλο το ιστορικό από συσκεύες που έχουν μπει στο νετ και με πολλές άλλες δυνατοτητες</p> έχουμε κατι να προτινουμε;μεχρι 100 euro; Sent from my iPhone using Insomnia
poihths Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 draytek 2760 delight και εισαι κ συμβατος με vdsl αργοτερα
pakman Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 ειναι δοκιμασμένο; Sent from my iPhone using Insomnia
poulinos Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 draytek 2760.dhcp ανοιξε τον να δινει πολλες ip και μειωνεις lease time σε μια ωρα.να εχεις ubiquiti και να εχεις zte ειναι απλα ιεροσυλια. βλασφημος. στην πυρα.πεταμα οπως ειναι το zte και ζητα απο τον οτε να σου δωσει full ταχυτητα δηλαδη 9 margin χωρις καποιο Profile.interleave κρατας δεν χρειαζεται να εχεις fast path. 1
pakman Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 ευχαριστω, με μια αναζήτηση στο skroutz βρήκα πολλους τύπους πχ draytek 2760 vigor,n και vn πιο απο ολα ;επιπλέον δεν πολυκατάλαβα αυτο με τον οτε .αν δεν τους πάρω και το σεταρω έτσι θα εχω προβλημα; Sent from my iPhone using Insomnia
rfc Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 καλα με 60 ατομα οχι πως δε θα σου κολλαει και το draytek....... χαλαρα θα σου κολλαει.
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 ευχαριστω, με μια αναζήτηση στο skroutz βρήκα πολλους τύπους πχ draytek 2760 vigor,n και vn πιο απο ολα ;επιπλέον δεν πολυκατάλαβα αυτο με τον οτε .αν δεν τους πάρω και το σεταρω έτσι θα εχω προβλημα; Sent from my iPhone using Insomnia 2760 απλο 2760 N = με wireless n 2760 V = Με voip εσυ θες την απλη αν δεν θες να εχει Wireless.καλυτερα την Delight εκδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα