IceFrog Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δεν ειμαι σιγουρος, νομιζω ομως οτι απο το easy tune μπορεις να βαλεις vcore. Το εχεις δοκιμασει
WalkerSW Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δλδ αν πας στο bios στο advanced voltage setting δεν μπορεις να αλλαξεις το ρευμα? http://www.xbitlabs.com/picture/?src=/images/mainboards/asus-p8z77-m-gigabyte-ga-z77m-d3h/bios06_big.png
nikolas_kriti Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δε γίνεται να μη μπορεί..Πλέον και σε non-Z μπορείς να πειράξεις το ρεύμα..Σε λογικά πλαίσια βέβαια..!! Δηλαδή ντάξει μ φαίνεται εντελός παράξενο!!
MSSB Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δεν ειμαι σιγουρος, νομιζω ομως οτι απο το easy tune μπορεις να βαλεις vcore. Το εχεις δοκιμασει Μπορώ και με το Ιntel ΧΤU αλλά δεν θέλω μέσα από software. BIOS νομίζω καλύτερα. Δε γίνεται να μη μπορεί..Πλέον και σε non-Z μπορείς να πειράξεις το ρεύμα..Σε λογικά πλαίσια βέβαια..!! Δηλαδή ντάξει μ φαίνεται εντελός παράξενο!! Δεν με αφήνει να αλλάξω τη τάση. Μπορώ να τη ρυθμίσω π.χ 1.2 αλλά δεν μπορώ να το κάνω save. Δλδ αν πας στο bios στο advanced voltage setting δεν μπορεις να αλλαξεις το ρευμα? http://www.xbitlabs.com/picture/?src=/images/mainboards/asus-p8z77-m-gigabyte-ga-z77m-d3h/bios06_big.png Μπορώ αλλά ότι είπα στον από πάνω. Τέσπα, εντάξει. Δεν πειράζει. Δεν τρέχει κάτι. Δεν είναι ότι έχω και κανένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Όλα λειτουργούν μια χαρά.. Thanks για τα replies.
nikolas_kriti Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μήπως πρέπει να κανείς Κανα bios update η έχεις τελευταίο version ??
MSSB Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μήπως πρέπει να κανείς Κανα bios update η έχεις τελευταίο version ?? Μπορεί. Αλλά δεν θέλω να πειράξω χωρίς λόγο BIOS.
nikolas_kriti Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μου φαίνεται παράξενο σε Ζ μητρική να μη μπορείς να πειράξεις ρεύμα!!! Δες ίσως έχει κανένα utility η μητρική σ και φλασαρει εύκολα το update..Στην δικιά μ μέσω bios 2κουμπια πάτησα !
WalkerSW Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 1000% μπορεις να αλλαξεις την ταση απλα κατι κανεις λαθος!! 1
MSSB Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 1000% μπορεις να αλλαξεις την ταση απλα κατι κανεις λαθος!! Okay, θα το ξανά δω και θα δοκιμάσω. Όπως είπα. Τάση μέσα από το software μπορώ, από το BIOS όχι. Anyway. Thanks!
IceFrog Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 1000% μπορεις να αλλαξεις την ταση απλα κατι κανεις λαθος!! Κανεις εσυ λαθος, γιατι στα φθηνα μοντελα της gigabyte η επιλογη αυτη δεν υπαρχει μεσω bios. Μπορεις να το κανεις μονο μεσω software.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα