Giorgos65ert Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Γεια σας έχω ένα πρόβλημα πανό στο ScrollTo/ScrollBy έχω κάνει αυτό το html αρχείο και δεν μου δουλεύει για κάποιο λόγο. <button onclick="scrollWin()">Call ScrollWin()</button><br> <script> function scrollWin() { window.scrollBy(500, 0); } </script> επίσης και με το scrollTo δεν δουλεύει ξέρει κάνεις τι παίζει? ευχάριστο!
defacer Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 "Δεν δουλεύει" == "κάτι δεν έχεις καταλάβει και ενώ αυτό δουλεύει όπως σχεδιάστηκε, εσύ περιμένεις να γίνει κάτι διαφορετικό". jsfiddle αλλιώς τζάμπα συζητάμε.
Giorgos65ert Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 "Δεν δουλεύει" == "κάτι δεν έχεις καταλάβει και ενώ αυτό δουλεύει όπως σχεδιάστηκε, εσύ περιμένεις να γίνει κάτι διαφορετικό". jsfiddle αλλιώς τζάμπα συζητάμε. ναι φίλε μου το κατάλαβα τελικά το πρόβλημα δεν ήταν ο κώδικας ήταν η ελλείψει κωδικά άπλα δεν είχα καταλάβει ότι το scroll δεν δουλεύει χωρίς να ανεβάζεις το size του background. code: <style> body{ width:2000px; height:2000px; } </style> εγώ νόμιζα ότι το scroll κάνει create μόνο του το size άλλα λάθος κατάλαβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα