chrisnik89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 μπορεί να βοηθήσει κάποιος στον σχεδιασμό ιστοσελίδας????? για αρχή σε πια πλατφόρμα να κάνω? στην joomla ή κάποια άλλη ???? πια είναι η πιο διαδεδομένη και πιο επαγγελματική???
mafiozoskotsos Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Κατά την άποψη μου το Wordpress είναι το ποιο εύκολο για αρχάριους. Από άποψη υποστήριξης το Joomla το Drupal και το Wordpress έχουν ελληνική κοινότητα υποστήριξης υπάρχουν σίγουρα και άλλα αυτά είναι τα ποιο δημοφιλή, θα βρεις και πολλά βίντεο και για τα τρία για το πως μπορείς να τα στήσεις...
chrisnik89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 θελω να συνδιασω πληροφοριες με gps και χαρτη εγω ειδα βιντεο απο joomla και μοθ φανηκε λιγακι ευκολο εαν δεν μπορεσω να βρω και να το στεισω ετσι οπως θελω υπαρχει καποιος να βοηθεισει ωστε να μην πληρώσω τζαμπα την σελιδα???
googlebro Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Όχι, κι εμείς κλέφτες θα γίνουμε? θελω να συνδιασω πληροφοριες με gps και χαρτη εγω ειδα βιντεο απο joomla και μοθ φανηκε λιγακι ευκολο εαν δεν μπορεσω να βρω και να το στεισω ετσι οπως θελω υπαρχει καποιος να βοηθεισει ωστε να μην πληρώσω τζαμπα την σελιδα???
ALLisCHAOS Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Απ όσο ξέρω έχει ένα Plugin το wordpress για google maps, τσέκαρε να δεις αν σε βοηθάει..
chrisnik89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Όχι, κι εμείς κλέφτες θα γίνουμε? ελπιζω να κανεις καλαμπούρι θα ριξω μια ματια ευχαριστω μηπως ξερεις εαν γινεται να μου βγαζει την πλησιεστερη τοποθεσια πχ ενως bar? εχει τιποτα στο wordpress?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα