darkHorse1990 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Γεια σας θελω να φτιαξω ενα πρόγραμμα Διαχείρησης πελατολογιου ή τουλαχιστον να βρω ενα και να το διαμορφωσω στα μετρα μου. Σε περιπτωση που θα φτιαξω ενα αυτο που δεν ξερω είναι πως μπορω να το κανω αρχειο .exe που μετα να το βαζω σε διαφορους υπολογιστες χωρις να χρειαζεται το eclipse για παραδειγμα.
Moderators Kercyn Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Με 0 γνώσεις προγραμματισμού δε νομίζεις ότι θα σου πέσει λίγο βαρύ ένα πρόγραμμα διαχείρισης πελατολογίου; Το χρειάζεσαι για δουλειά ή έχεις χόμπυ τον προγραμματισμό;
darkHorse1990 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Με 0 γνώσεις προγραμματισμού δε νομίζεις ότι θα σου πέσει λίγο βαρύ ένα πρόγραμμα διαχείρισης πελατολογίου; Το χρειάζεσαι για δουλειά ή έχεις χόμπυ τον προγραμματισμό; Δεν εχω 0 γνωσεις προγραμματισμου. Μια απορια ειχα για το πως μπορω να το κανω .exe το προγραμμα,γιατι εγω αυτα που τρεχω τα κανω compile κατευθειαν απο τον compiler.(αν και λογικα δημιουργειται απο μονο,απλα ηθελα επιβεβαιωση) Το χρειαζομαι για δικη μου χρηση.
Lomar Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δεν εχω 0 γνωσεις προγραμματισμου. Μια απορια ειχα για το πως μπορω να το κανω .exe το προγραμμα,γιατι εγω αυτα που τρεχω τα κανω compile κατευθειαν απο τον compiler.(αν και λογικα δημιουργειται απο μονο,απλα ηθελα επιβεβαιωση) Το χρειαζομαι για δικη μου χρηση. σε ποιά γλώσσα κάνεις compile και τι εκτελέσιμο αρχείο σου δημιουργεί για να τρέξεις;
PC_MAGAS Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δεν εχω 0 γνωσεις προγραμματισμου. Μια απορια ειχα για το πως μπορω να το κανω .exe το προγραμμα,γιατι εγω αυτα που τρεχω τα κανω compile κατευθειαν απο τον compiler.(αν και λογικα δημιουργειται απο μονο,απλα ηθελα επιβεβαιωση) Το χρειαζομαι για δικη μου χρηση. Γιατί δεν το κάνεις σε JavaEE ή php με Javascript και Ajax. Δεν ξέρω πριν προχωρίσεις σε αυτά αν το OpenCRM ή το SuiteCRM αν σου κάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα