satafaka Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το pc έτοιμο από το e-shop αλλά αγόρασα νέο case και θα κάτσω να βγάλω τα parts και να τα βάλω στο καινούργιο. Όμως δεν το έχω ξανακάνει οπότε έχω αρκετές αμφιβολίες. Έχετε κανένα tip να μου δώσετε? Κάτι που πρέπει να προσέξω? Υποθέτω ψύκτρες, μνήμες δεν θα βγάλω και θα τις αφήσω πάνω στην mobo. Σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
centouno Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Η μοναδική συμβουλή μου για το "δέσιμο" είναι πάρε το χρόνο σου. Είναι καλή ευκαιρία η μεταφορά για καθάρισμα όλων των parts, σωστό cable management, καινούργια θερμοαγώγιμη πάστα (οι εταιρείες χρησιμοποιούν τις φτηνότερες δυνατές και δεν δίνουν σημασία στην απόδοση) επίσης κόψε όλα τα δεματικά του e-shop και στο νέο κουτί σου χρησιμοποίησε velcro. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν αφήσεις τις μνήμες και την ψύκτρα πάνω στην mobo. Το νέο σου κουτί ποιο είναι; Αν έχει αφαιρούμενα μέρη για δίσκους, χρησιμοποίησε μονάχα αυτά που σου χρειάζονται και ελευθέρωσε όσο περισσότερο χώρο μπορείς για καλή κυκλοφορία αέρα. Τα μανίσια fans του νέου σου case αντικατέστησε τα το συντομότερο δυνατό με το καλοκαίρι που έρχεται, αν θέλεις ησυχία γαλήνη και nirvana. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 και nirvana.Αυτό μπορεί να το πετύχει και με τεχνητά μέσα Τι είναι το Velcro; Συμφωνώ με όσα είπε το παιδί από πάνω. Άλλαξε σίγουρα πάστα, όσο για τα fans, εντάξει, δικό σου κουτί, αν δεν σε ενοχλεί ο θόρυβος (αν έχουν) και αν δεν έχει κάνει τίποτα OC, τζάμπα λεφτά για νέα μην δώσεις. Άδικα λεφτά θα είναι. Απλά ρίξε ένα καλό φυσικά μέσα έξω στις εγκοπές για να είσαι και καθαρός και για το καλοκαίρι που έρχεται. Μόνο μια συμβουλή έχω. Βγάλε βίντεο το κουτί σου από μέσα ιδικά τα μικρά τα καλώδια για να δεις που μπαίνουν. Εμένα με είχε σώσει αυτό στις αρχές. Είναι μπακάλικος τρόπος και καλά είναι να ανοίξεις το βιβλίο της μητρικής για να δεις τι λέει μέσα, αλλα θα σε σώσει. Πίστεψε με. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satafaka Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Καλησπέρα παιδιά, ευχαριστώ που απαντήσατε άλλα τώρα το είδα που το ετοίμασα το PC Πήρα το phanteks enthoo luxe (http://www.phanteks.com/Enthoo-Luxe.html) αλλά σε μαύρο. Πολύ καλό κουτί τελικά για τα λεφτά του. Το πρότειναν αρκετοί ειδικά στο φόρουμ και γενικά διάβασα καλές κριτικές. Έβγαλα πρώτα φωτογραφίες από το παλιό για να είμαι σίγουρος αλλά τελικά δεν ήταν τόσο δύσκολη η διαδικασία. Ψύκτρες, ραμ δεν έβγαλα οπότε πάστα έμεινε η ίδια. Καθάρισμα έκανα όσο μπορούσα, αν και η ψύκτρα της cpu ήθελε λίγο παραπάνω γιατί δεν την έβγαλα. Μανίσια fans είχε 3 και άλλα 2 είχα εγώ και τα έβαλα όλα μέσα.. Κάνει λίγο φασαρία αλλά δεν με ενδιαφέρει και πολύ. Το καλό είναι ότι το κουτί έχει έτοιμο hub για τα fans οπότε όλα τα καλώδια κούμπωσαν εκεί. Όλα τα περιττά κομμάτια τα αφαίρεσα και το κουτί έχει μόνο τα απαραίτητα πλέον μέσα. Cable management έκανα όσο μπορούσα αν και τα καλώδια του psu ήταν πάρα πολύ σκληρά και μου βγάλανε την πίστη. Επίσης έχει πάνω του κριτς-κρατς (ή όπως αλλιώς λέγονται) και δεν μπήκε ούτε ένα tire up! Μάλιστα σου δίνουν και extra μήπως και χρειαστείς αλλά έμειναν στην άκρη. Σε γενικές γραμμές το κουτί είναι πάρα πολύ καλό για full tower και τα λεφτά του. Πήρε μεγάλο bonus τα led που έχει στα πλάγια του κουτιού και δείχνει πολύ "νόστιμο" Βάζω κάποιες φωτογραφίες για να ρίξετε μια ματιά. Μπορώ να βγάλω και από την πίσω στο cable management αλλά θα μπορούσε να ήταν και καλύτερο οπότε το αποφεύγω 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Όμορφο πολύ. Με γεια σου και καλοτάξιδο Μια παρατήρηση μόνο. Την cpu έπρεπε να την προσέξεις. Κρίμα είναι να έχεις 5 βαθμούς πάνω για απολύτος κανένα λόγο!! Once again, have FUN! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 καλοριζικο ψηλε,τωρα περιμενω και εγω αυριο μεθαυριο το corsair 750D. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satafaka Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Και μιας που είμαστε όλοι εδώ μια παρέα, ανεβάζω άλλες 3 φώτο, η 1 με το cable management και άλλες 2 bonus για αυτούς που γουστάρουν τα led. Το προσπάθησα όσο με έπαιρνε ο χρόνος της μέρας :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα