apostolispk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Παρελαβα και γω σημερα. Ειμαι απο Θεσσαλονικη!! Δεν το δοκιμασα ακομα αλλα η συσκευασια φαινεται οκ!! 1
runner69 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Και εγω παραγγελια 10/5 και ακομα τιποτα.45 ημερες εχουμε για διαμαχη στο paypal η 180? Εχει γινει 180 πλεον. Ρε παιδια δεν εχετε κλεισει ουτε μηνα ακομα. 3+ εβδομαδες δεν ειναι πολυ για να ξεκινησετε διαδικασιες.
gkarabid Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Εχει γινει 180 πλεον. Ρε παιδια δεν εχετε κλεισει ουτε μηνα ακομα. 3+ εβδομαδες δεν ειναι πολυ για να ξεκινησετε διαδικασιες. Δεν εχεις και αδικο... Θα το αφησω σιγουρα αυτην την εβδομαδα και μαλλον και την αλλη,και βλεπουμαι.
VonLoutsos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Από την στιγμή που έχει tracking number δεν νομίζω να υπάρχει λόγος ανυσηχίας....Γεγονός είναι βέβαια οτι σου λέει στην αποστολή 7-14 ημέρες και είναι τελείως έξω από τα προσδοκόμενα...Εμένα έχει φτάσει στο εξωτικό Μάλμε και έρχεται προς τα εδώ...
paylidis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Tα Ιδια... Δε μου φαινεται και πολυ προκοπης το sweden post... 3 παραγγελίες απο κινα με το συγκεκριμενο τροπο αποστολής απο 3 διαφορετικά μαγαζιά και όλες κολλημένες εδω και μερες
vrwmiaris Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Εχει γινει 180 πλεον. Ρε παιδια δεν εχετε κλεισει ουτε μηνα ακομα. 3+ εβδομαδες δεν ειναι πολυ για να ξεκινησετε διαδικασιες. Φίλε σε μένα πέρασαν 90 μέρες γιατί νόμιζα ότι ισχύει αυτό και με έβγαλε μήνυμα ότι άργησα να ανοίξω case, Προσοχή
dimigar Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Από τέλος Ιανουαρίου ισχύει 180 μέρες. Για καλό και κακό όμως ας κάνουμε case στις δοκιμασμένες 45..
Drop_Dead Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Πήρα και γω ένα και περιμένω. Δεν ξέρω βέβαια που θα μου χρειαστεί :S κλασσικές αγορές του 1€ απλά για την χαρά του δέματος στην εξώπορτα 7
alexiko Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Πόσο ταυτίζομαι με τη χαρά του δέματος που λες... Επίσης χαίρομαι που δεν θα πεινάσει ο άψογος ταχυδρόμος μου αφού όλο και κάτι τυχαίνει να μου φέρει.
moredread Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Πόσο ταυτίζομαι με τη χαρά του δέματος που λες... Επίσης χαίρομαι που δεν θα πεινάσει ο άψογος ταχυδρόμος μου αφού όλο και κάτι τυχαίνει να μου φέρει. Εγώ πόσο αυτίζομαι με τον ταχυδρόμο μου που φέρνει μαζεμένες ειδοποιήσεις 1 φορά το μήνα (και τα δέματα-αλληλογραφία)! Επειδή βλέπω εισαι και εσυ πάτρα μάλλον έχεις πετύχεις φιλότιμο ταχυδρόμο.
alexiko Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Πριν κάνα δυο μήνες αν θυμάμαι αλλάξαμε. Πράγματι είναι απίστευτος αφού να φανταστείς χτες έλειπα από το σπίτι και με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι μου άφησε ΜΗ συστημένα δέματα... Με έχει καταυποχρεώσει ο άνθρωπος...
moredread Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Πριν κάνα δυο μήνες αν θυμάμαι αλλάξαμε. Πράγματι είναι απίστευτος αφού να φανταστείς χτες έλειπα από το σπίτι και με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι μου άφησε ΜΗ συστημένα δέματα... Με έχει καταυποχρεώσει ο άνθρωπος... Καλά αυτός φτάνει στην υπερβολή, εγω παρακαλάω με τηλέφωνα στη διανομή στην Ζαίμη να μου φέρει την αλληλογραφία και εσένα σε παίρνει και τηλέφωνο... 2
Agathoklis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 μολις παρελαβα και γω! πολυ πολυ δυνατο...μαλλον θα παραγειλω και κανα αλλο να υπαρχει...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα