dimitris21gr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Άλλοι δεν παραλαμβάνουν ποτέ, άλλοι παραλαμβάνουν τα μισά και άλλοι περισσότερα κι από τι παρήγγειλαν... Επαγγελματίες εκεί στο Allbuy... Πραγματικά μόλις ήρθε και άλλο leadακι ψαχνόμουν στα mail μήπως μου το ζητήσουν πίσω ή μου πουν να το πληρώσω!
zousgr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Σήμερα ήρθε ενα led με ημερομηνία αποστολής 10/06. Το μίνι ανεμηστιράκι το ξεχάσανε!
kwgwkou Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Είχα παραγγείλει απ' το allbuy 12 τμχ (6 μπλε + 6 λευκά) στις αρχές Μαΐου @ 1,05$/τμχ. Παρέλαβα σε λιγότερο από μήνα & τα 12, σ' ένα φάκελο. Είχα πάρει στο παρελθόν κι απ' αλλού (tinydeal 3 τμχ & geekbuying 4 τμχ σε διάφορα χρώματα, προσφορά @ 1,09 $/τχμ). Όσα αγόρασα τόσα παρέλαβα, όλα ήταν αυθεντικά.
someone- Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Είχα παραγγείλει απ' το allbuy 12 τμχ (6 μπλε + 6 λευκά) στις αρχές Μαΐου @ 1,05$/τμχ. Παρέλαβα σε λιγότερο από μήνα & τα 12, σ' ένα φάκελο. Είχα πάρει στο παρελθόν κι απ' αλλού (tinydeal 3 τμχ & geekbuying 4 τμχ σε διάφορα χρώματα, προσφορά @ 1,09 $/τχμ). Όσα αγόρασα τόσα παρέλαβα, όλα ήταν αυθεντικά.ετοιμαζεις καποιο πολυφωτο xiaomi??? 3
kwgwkou Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 ετοιμαζεις καποιο πολυφωτο xiaomi??? Καλή ιδέα! Πολλά απ' αυτά όμως τα έχω ήδη δώσει σε δώρα, τα υπόλοιπα θα χρησιμοποιηθούν εν καιρώ για τον ίδιο σκοπό.
thomason993 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Τους έστειλα χθες αργά το βράδυ mail να τους ενημερώσω οτι έχω παραλάβει μόνο το 1 από τα 2 led που παρήγγειλα και προς μεγάλη μου έκπληξη σήμερα το πρωί μου έστειλαν ένα mail με τις γνωστές συγγνώμες, "god bless your family", κτλ. και μου ζήτησαν να τους στείλω μια φωτογραφία από το φάκελο που παρέλαβα μαζί με το led και να τους πω τι χρώμα ήταν το led που δεν μου ήρθε. Τους τα στειλα και τώρα περιμένω... Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2015 από thomason993
MIKermit Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Τι φακούς; Δείξε μας τους φακούς!! https://www.allbuy.com/detail/CREE-LED-Flashlight-Torch-Led-Flash-Light-500LM-Outdoor-Nightlight-Sporlight-3-mode-Zoomable-Light-Lamp-10330 https://www.allbuy.com/detail/Cree-XPE-Q5-Outdoor-Zoomable-LED-Flashlight-99256 Εντάξει...έχει πολλή πλάκα, γιατί οι φακοί είναι πιο ακριβοί και μετά το dispute μου απάντησαν κιόλας... ΥΓ. Οι φακοί τα σπάνε!!
babinosman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 γτ τα xiaomi led ζεσταίνονται τόσο πολύ? δεν είχα ξανα τέτοιου είδους gadget αλλά μου φαίνεται υπερβολικά ζεστό.
Billator Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Ζεσταίνονται αλλά γομαρια ειναι.. Εφησα ένα 3 μέρες αναμενόμενο κ δεν έπαθε τπτ. Οπότε δεν χρειάζεται να το φοβόμαστε 3
babinosman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Ζεσταίνονται αλλά γομαρια ειναι.. Εφησα ένα 3 μέρες αναμενόμενο κ δεν έπαθε τπτ. Οπότε δεν χρειάζεται να το φοβόμαστε μπορείς να δοκιμάσεις εαν ειναι και αδιάβροχα? τζαστ κιντινγκ!!!! 1
someone- Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 και εμενα ζεσταινεται αλλα το βρισκω λογικο, λαμπα ειναι στην τελικη.. εγω εχω ενα που το βαζω στο λαπτοπ οταν βαζω ταινια και κλείνω το φως 3 4 ωρες δεν εχει παθει τιποτα. εδω ο πανω λεει 3 μερες αχαχαχα
mikegad Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 μόλις μου ήρθε και εμένα το 1 από τα 2 που είχα παραγγείλει....ούτε για μπακάλικο δεν κάνουν οι τύποι
kosmasdel Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Παρήγγειλα στις 5/6 3 leds (μπλε, άσπρο και πράσινο) και 2 fans (γαλάζια και τα 2). Πήρα και tracking number για την παραγγελία. Σήμερα παρέλαβα στο γραμματοκιβώτιο τον φάκελο (παρόλο που ήταν συστημένο δεν γινόταν tracked στα ΕΛΤΑ και ούτε φαινόταν πέρα της αποστολής του σε άλλα sites) και είχε μέσα μόνο 1 γαλάζιο led. Μάλλον θέλουν το dispute τους.... Tουλάχιστον είναι αυθεντικό και πολύ δυνατό.
vdeseris Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Παρελαβα και γω ενα κομματι που ειχα παραγγειλει στις 06/06
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα