Προς το περιεχόμενο

Xiaomi USB LED Lamp @allbuy.com, €0.93 [TEΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 437
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παλι εχω παραγγειλει 8 διαφορετικα πραγματα μεταξυ των οποιων και 3 led. Στο site δειχνει οτι φυγαν 3 διαφορετικες ημερομηνιες. Χτες παρελαβα ενα φακελο με ενα μονο ανεμιστιρακι μεσα. Για να δουμε την συνεχεια.... το ετοιμαζω το dispute...
ps. Πολυ ωραιο το ανεμιστηρακι, θα γελασουμε αυριο στο meeting στην εταιρεια :)

Δημοσ.

καλησπερα εμενα ηρθαν 2 πακετακια με 2 led το καθενα αν και ειχα παραγγειλει 2 led :P

Του Themos3 και του thomason993 είναι ρε συ!!

• Like 3
Δημοσ.

Μου γραφει αυτα, τι θα επρεπε να καταλαβω;
παραγγελια 05/06/2015 πληρωμη την ιδια ημερα

Tracking Number:L008515060910762

Tracking Date:TNT

State:Expired

Track & Notify

Oops, the order haven't update any tracking info. Please wait for tracking info from carrier.
Δημοσ.

αφου εχει tracking number ειναι στο δρομο μην ψαχνεσαι τσαμπα απλα περιμενε να ερθει :P εμενα ηταν απλα paid κανα 15ημερο χαχαχαχα

Δημοσ.

Κι εμένα ήρθαν αρχές της εβδομάδας με παραγγελία πριν κανά μήνα. 4 είχα παραγγείλει, 4 παρέλαβα σε ένα φάκελο.

Με το tracking ασχολήθηκα περίπου μια βδομάδα, απ'την στιγμή της παραγγελίας, και το έδειχνε στο Μαλμε. Έπειτα δεν ξανα-ασχολήθηκα και το άφησα στην τύχη του. Μην άγχεστε, απ'την Κίνα έρχεται, λογικός ο μήνας αναμονής.

• Moderators
Δημοσ.

Κι εμένα ήρθαν αρχές της εβδομάδας με παραγγελία πριν κανά μήνα. ..

Με το tracking ασχολήθηκα περίπου μια βδομάδα, απ'την στιγμή της παραγγελίας, και το έδειχνε στο Μαλμε. Έπειτα δεν ξανα-ασχολήθηκα και το άφησα στην τύχη του. Μην άγχεστε, απ'την Κίνα έρχεται, λογικός ο μήνας αναμονής.

Δηλαδη εκανε λιγοτερο από βδομαδα να φτασει από Κινα στην Σουηδια, και μετα εκανε 3 βδομάδες για Σουηδια-Ελλαδα;  :wacko:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...