arc Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Καλησπέρα. Η lenovo διαθέτει το tablet s8-50 ( ενδεικτικά http://www.e-shop.gr/tablet-lenovo-tab-s8-50-59-427944-8-fhd-quad-core-16gb-4g-lte-wifi-bt-gps-android-44-kk-black-p-PER.910383) το οποίο διαθέτει και μηχανισμό δόνησης (vibration). Έπεσε στα χέρια μου ένα τέτοιο και διαπίστωσα οτι η δόνηση ειναι πολύ «θορυβώδη». Η εμπειρία που εχω ειναι μόνο από δόνηση σε κινητά, η οποία όσο και δυνατή να ειναι, ειναι πιο «γλυκια» από το lenovo tablet. Στο συγκεκριμένο μοντέλο ειναι πολύ δυνατή σε σημείο που ακουγεται σαν εντονο τρίξιμο. Όταν πατώ κάποιο πλήκτρο έντονα (π.χ. soft key επανειλημμένα) ακουγεται σαν μηχανάκι που μαρσάρει. ΔΕΝ ξέρω αν είναι το φυσιολογικό του ή αν έπεσα σε προβληματικό μοντέλο. Να τρέχω στο service ειναι δύσκολο, λόγω δουλειάς, οπότε θέλω να σιγουρευτώ πριν πάω στο service. Υπάρχει κάποιος που εχει το ίδιο μοντέλο; (ή το αδερφάκι του με 3g) ώστε να μου πει αν εχουμε ίδιο θόρυβο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα