TonyMetalizer Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 καλησπερα μηπως μπορειτε να μου πειτε τι να κανω? ευχαριστω
arc Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Καθαρισμό με το antivirus Επισης ελεγχο και καθαρισμό με τα προγράμματα adwcleaner και malwarebytes 1
TonyMetalizer Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 το εσετ σκανερ λεει οτι το καθαρισε αλλα εγω πως θα ειμαι σιγουρος οτι ο υπολογιστης ειναι καθαρος
TonyMetalizer Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 καθαρα απο adcleaner δεν βρηκε κατι βαζω malwarebytes πρεπει να βαλω καποιο setting η απλα scan?λοιπον το malwarebytes βρηκε καθαρισε τωρα να ξανασκαναρω με ολα να σιγουρευτο?
TonyMetalizer Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 σκαναρα με ολα ολα κομπλε δεν βρισκει κατι υπαρχει περιπτωση να κρυβεται σε κανενα αρχειο και να μην εντοπιζεται?
thomasG4 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Κάνε και ένα scan με Hitman Pro για να είσαι σίγουρος ότι είσαι καθαρός. 2
TonyMetalizer Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 αποτελεσμα βγαζει το punkbuster τι παιζει με αυτο?
thomasG4 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Το punkbuster είναι πρόγραμμα που γίνεται εγκατάσταση μαζί με online παιχνίδια για να μπορούν να αντιμετωπίζουν του cheaters στους servers. Καλύτερα άστο στο ignore γιατί μετά δεν θα μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια που έχεις. 2
TonyMetalizer Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 εγινε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας παιδια ελπιζω τωρα να ειναι καθαρος ο υπολογιστης 1
flik Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Καθαρός είσαι. Να προσπαθείς να μην έχεις σπασμένα προγράμματα, antivirus ενημερωμένο όπως και windows/browsers/flash player/java ενημερωμένα. Λίγο προσοχή που κάνεις κλικ. Πάντα σκέφτεσαι λίγο πριν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα