Προς το περιεχόμενο

Viber on android

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ινσόμνιαξ!

Βοηθήστε με, σας παρακαλώ πολύ, γιατί απελπίστηκα. 

Αγόρασα ένα Samsung στην γκραντμάδερ μου και προσπαθώ να της εγκαταστήσω το Viber. Μολονότι είναι περασμένο το email της στο desktop του τηλεφώνου, όταν πάω στο Play Store - από εκεί κατεβάζουμε το Viber, ε; - το τηλ. δεν αναγνωρίζει το υπάρχον e-mail και σαν να μη φτάνει αυτό όταν προσπαθώ να της δημιουργήσω νέο λογαριασμό στην καρτέλα που μου ανοίγει, το πληκτρολόγιο παραμένει στα ελληνικά κι ας άλλαξα τη γλώσσα στη συσκευή.

Δεν ξέρω τι κάνω λάθος κι επειδή δεν είμαι εξοικειωμένη με τα android, δείξτε λίγη επιείκεια και κατατοπίστε με πλιζ. 

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.

Τι σημαίνει δεν αναγνωρίζει; βάζεις το email και το password και τι σου βγάζει;

Και το σημαντικότερο....τι mail είναι; Gmail η κάτι άλλο;

• Like 1
Δημοσ.

Πάω στο «Play store» και γράφει «Προσθήκη Λογαριασμού Google» κι από κάτω : «Θέλετε να προσθέσετε έναν υπάρχοντα λογαριασμό  ή να δημιουργήσετε ένα νέο;» Επιλέγω το «Υπάρχων» και καταχωρώ το email (δηλαδή το hotmail που έχω και στο desktop), αποδέχομαι κάποιους όρους που μου εμφανίζει και σε αυτό το σημείο μου λέει ότι «Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση. Το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης δε συμφωνούν. Δοκιμάστε ξανα. Για να ανακτήσετε τις πληροφορίες λογαριασμού σας, μεταβείτε στη διεύθυνση google.com/accounts/recover.» Κι από κάτω «Δοκιμάστε ξανά» ή «παράλειψη».

Δοκίμασα 4589 φορές, αλλά απέτυχα.  Είπα λοιπόν να πάω στην άλλη επιλογή και να φτιάξω νέο λογαριασμό, αλλά σε εκείνη την καρτέλα όλα είναι στα ελληνικά (ενώ αλλάζω τη γλώσσα, εκεί δεν ξέρω πώς παραμένουν τα ελληνικά).

Τι συμβαίνει; :( 

Δημοσ.

Το hotmail έφταιγε τελικά κι ευχαριστώ πολύ που το επισημάνατε! :) Άντε, θα της κάνω τρέινινγκ το απόγευμα κι αν ανακαλύψω κι άλλα δικά μου κενά, εδώ είστε :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...