stevengreeceGR Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο ταμπλετ διότι το παλιό μου γέμισε εφαρμογές. Ας κολαει λίγο αλλά να είναι το ποιο φθηνό στην Ελλάδα μια με λιγότερο απο 40€. Άμα έχει και με 30€ πολύ ευχάριστος. προορίζεται για boom beach.
zio10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο ταμπλετ διότι το παλιό μου γέμισε εφαρμογές. Ας κολαει λίγο αλλά να είναι το ποιο φθηνό στην Ελλάδα μια με λιγότερο απο 40€. Άμα έχει και με 30€ πολύ ευχάριστος. προορίζεται για boom beach. Αν βρεις δεν θα κολλάει λίγο...
stevengreeceGR Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Το Lenovo που έχω κόστιζε πριν ένα χρόνο 200€ καινκολαει παρα πολύ.
zio10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Ε φαντάσου πόσο θα κολλάει ένα τέτοιο που λες! Καλύτερα να ασχοληθείς με αυτό που έχεις, να το ελαφρύνεις ή να του κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και να βάλεις μόνο τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς
ilianad Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Ε φαντάσου πόσο θα κολλάει ένα τέτοιο που λες! Καλύτερα να ασχοληθείς με αυτό που έχεις, να το ελαφρύνεις ή να του κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και να βάλεις μόνο τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς Θα συμφωνήσω απόλυτα! Δύσκολα θα βρεις tablet κάτω απο 40€ που να μην είναι για πέταμα 1
xrist1983 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 http://www.e-shop.gr/tablet-serioux-smo72-7-dual-core-4gb-wifi-android-42-black-p-PER.903300
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα