Karamol3golas Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Oσο αφορα την κοπελα μου εχουμε δει Motorola Moto G 2nd Gen 4G 8GB kai lg g3s πιο η καποιο αλλο σε αυτα τα λεφτα??επισης στα μεταχειρισμενα εχω δει πολλα g3 κανονικα..και δεν ξερω των λογο ν ατο βγαλεις για πουλημα ενα νεο κινητο.μοιπως δεν ειναι και τοσο καλο? Απο τα 2 που ανέφερες moto g και γενικα στα χρηματα,κυριως λογω pure android..
GianniSM Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Oσο αφορα την κοπελα μου εχουμε δει Motorola Moto G 2nd Gen 4G 8GB kai lg g3s πιο η καποιο αλλο σε αυτα τα λεφτα??επισης στα μεταχειρισμενα εχω δει πολλα g3 κανονικα..και δεν ξερω των λογο ν ατο βγαλεις για πουλημα ενα νεο κινητο.μοιπως δεν ειναι και τοσο καλο? Το 1ο συνολικά σαν συσκευή το θεωρώ καλύτερο, το 2ο πιο καλή κάμερα Το ότι πουλάνε πολλά είναι ένδειξη πως αγοράστηκαν και πολλά. Από τις ναυαρχίδες του 14 είναι best seller
toykaki Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Εαν στα παραπανω βαλω στο παιχνιδι και το samsung galaxy A3 παλι το Moto g??κατι ακομα οσο αφορα το lg g flex?οχι το 2.το 1 ..πιο καλο και απο τα παραπανω ετσι??
MrLifeguard Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δεν γράφω μόνο εδώ έχω αναφερθεί πολλές φορές σε αυτό το φόρουμ πως ένα από τα αρνητικά του είναι η μέτρια μπαταρία, και όσο για την ταχύτητα είναι ο λόγος σου απέναντι στον δικό μου. Η διαφορά μας είναι πως εγώ έχω και κάποιες μετρήσεις να δώσω. Αναμενω τις μετρησεις που εχεις να δωσεις...Προφανως και εχω καταλαβει ποια συσκευη εχεις στην κατοχη σου! Απ'την αλλη,εχοντας δοκιμασει παρα πολλες συσκευες στα χερια μου(Nexus 5 - LG G2 - LG G3 - One PlusOne -Galaxy S5 - Note 3 - Nexus 6),μπορω και εχω ολοκληρωμενη αποψη για το καθε κινητο και δεν στηριζομαι σ'οτι κυκλοφορει στο Ιντερνετ! Το G3 δεν ηταν επιτυχημενη αναβαθμιση του προκατοχου του. 1
Chris_85 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 To G4 θα είναι ουσιαστικά ότι έπρεπε να ήταν το G3
toykaki Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 oσο αφορα το lg g flex1?σαφως ξεφευγει αλλα ειναι αξιοπιστο για τα χρηματα του?η μπαταρια του αλλαζει η ειναι fix?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα