Προς το περιεχόμενο

lg g2vs lg g3 vs lenovo vibe x2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oσο αφορα την κοπελα μου εχουμε δει Motorola Moto G 2nd Gen 4G 8GB kai lg g3s πιο η καποιο αλλο σε αυτα τα λεφτα??επισης στα μεταχειρισμενα εχω δει πολλα g3 κανονικα..και δεν ξερω των λογο ν ατο βγαλεις για πουλημα ενα νεο κινητο.μοιπως δεν ειναι και τοσο καλο?

Απο τα 2 που ανέφερες moto g και γενικα στα χρηματα,κυριως λογω pure android..
Δημοσ.

Oσο αφορα την κοπελα μου εχουμε δει Motorola Moto G 2nd Gen 4G 8GB kai lg g3s πιο η καποιο αλλο σε αυτα τα λεφτα??επισης στα μεταχειρισμενα εχω δει πολλα g3 κανονικα..και δεν ξερω των λογο ν ατο βγαλεις για πουλημα ενα νεο κινητο.μοιπως δεν ειναι και τοσο καλο?

Το 1ο συνολικά σαν συσκευή το θεωρώ καλύτερο, το 2ο πιο καλή κάμερα

Το ότι πουλάνε πολλά είναι ένδειξη πως αγοράστηκαν και πολλά. Από τις ναυαρχίδες του 14 είναι best seller

Δημοσ.

Εαν στα παραπανω βαλω στο παιχνιδι και το samsung galaxy A3 παλι το Moto g??κατι ακομα οσο αφορα το lg g flex?οχι το 2.το 1 ..πιο καλο και απο τα παραπανω ετσι??

Δημοσ.

Δεν γράφω μόνο εδώ έχω αναφερθεί πολλές φορές σε αυτό το φόρουμ πως ένα από τα αρνητικά του είναι η μέτρια μπαταρία, και όσο για την ταχύτητα είναι ο λόγος σου απέναντι στον δικό μου. Η διαφορά μας είναι πως εγώ έχω και κάποιες μετρήσεις να δώσω.

Αναμενω τις μετρησεις που εχεις να δωσεις...Προφανως και εχω καταλαβει ποια συσκευη εχεις στην κατοχη σου!

Απ'την αλλη,εχοντας δοκιμασει παρα πολλες συσκευες στα χερια μου(Nexus 5 - LG G2 - LG G3 - One PlusOne -Galaxy S5 - Note 3 - Nexus 6),μπορω και εχω ολοκληρωμενη αποψη για το καθε κινητο και δεν στηριζομαι σ'οτι κυκλοφορει στο Ιντερνετ!

Το G3 δεν ηταν επιτυχημενη αναβαθμιση του προκατοχου του.

• Like 1
Δημοσ.

oσο αφορα το lg g flex1?σαφως ξεφευγει αλλα ειναι αξιοπιστο για τα χρηματα του?η μπαταρια του αλλαζει η ειναι fix?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...