Προς το περιεχόμενο

lg g2vs lg g3 vs lenovo vibe x2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

lg g2 32gb το πιο γρήγορο από τα τρία, η καλύτερη μπαταρία,

lg g3 όμορφο, πολυ καλή οθόνη, πολύ καλή κάμερα, μέτρια μπαταρία, κάποια κολλήματα όπως αναφέρουν πολλοί , πιο καινούργιο σε σχέση με το g2

ΤΟ lenovo δεν το συνιστώ

Επεξ/σία από kostas8080
Δημοσ.

Μην λέμε ότι θέλουμε το G2 ΔΕΝ είναι πιο γρήγορο από το G3! όλα τα benchmark software δείχνουν αρκετή διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.

Λόγω της χαμηλότερης ανάλυσης το G2,είναι πιο γρήγορο...ανάμεσα στα 3,εγώ θα πήγαινα με κλειστά μάτια στο G2.

Δημοσ.

Λόγω της χαμηλότερης ανάλυσης το G2,είναι πιο γρήγορο...ανάμεσα στα 3,εγώ θα πήγαινα με κλειστά μάτια στο G2.

Δεν είναι αυτή δικαιολογία, ένας κατασκευαστης, που τον χρυσοπληρωνουμε κι ολας οφείλει οταν φτιάχνει κάτι να μην χαλάει τα υπόλοιπα (έφτιαξε την οθόνη υποτίθεται και χάλασε την απόδοση και την μπαταρία,) το θέμα είναι να πάμε μπροστά όχι πίσω... ΚΑΙ η ανάλυση αυτή είναι μόνο στα χαρτια, καμία διαφορα η οθόνη του g2 με αυτή του g3

Δημοσ.

Δεν είναι αυτή δικαιολογία, ένας κατασκευαστης, που τον χρυσοπληρωνουμε κι ολας οφείλει οταν φτιάχνει κάτι να μην χαλάει τα υπόλοιπα (έφτιαξε την οθόνη υποτίθεται και χάλασε την απόδοση και την μπαταρία,) το θέμα είναι να πάμε μπροστά όχι πίσω... ΚΑΙ η ανάλυση αυτή είναι μόνο στα χαρτια, καμία διαφορα η οθόνη του g2 με αυτή του g3

Είπα εγώ ότι είναι δικαιολογία;;Στα παιδιά πιο πάνω απάντησα που είπαν ότι είναι γρηγορότερο το G3 από το G2.

Δημοσ.

Είπα εγώ ότι είναι δικαιολογία;;Στα παιδιά πιο πάνω απάντησα που είπαν ότι είναι γρηγορότερο το G3 από το G2.

Εντάξει φίλε τότε εγω δεν κατάλαβα καλα και συγνώμη για την παρεξήγηση
Δημοσ.

Για αρχή ΚΑΜΙΑ σχέση οι 2 οθόνες μεταξύ τους, μην λέμε ότι θέλουμε παιδιά. Δούλεψα και τις 2 συσκευές αρκετά, το μόνο περισσότερο που έχει η οθόνη του G2 είναι φωτεινότητα. Από κει και πέρα έχει πιο γρήγορο επεξεργαστή, περισσότερη ραμ στο ακριβό μοντέλο.

Εκεί που ίσως ίσως φανεί το G2 πιο γρήγορο είναι στην πολύ χρήση όπου κάνει down clock τον επεξεργαστή λόγω θερμοκρασίας.

Από κει και πέρα αν θέλεις να κρίνεις ένα τηλ η ταχύτητα είναι μόνο μια από τις πολλές παραμέτρους που πρέπει να εξετάσει κάποιος, αλλιώς το Moto G θα ήταν συγκρίσημο με πολύ ακριβότερα.

Δημοσ.

Για αρχή ΚΑΜΙΑ σχέση οι 2 οθόνες μεταξύ τους, μην λέμε ότι θέλουμε παιδιά. Δούλεψα και τις 2 συσκευές αρκετά, το μόνο περισσότερο που έχει η οθόνη του G2 είναι φωτεινότητα.

Ημουν και εγω κατοχος και των δυο συσκευων (LG),και οντως η οθονη του G3 ειναι ανωτερη και φαινεται.

Από κει και πέρα έχει πιο γρήγορο επεξεργαστή, περισσότερη ραμ στο ακριβό μοντέλο.

Οκ,τα εχει αυτα που λες αλλα στην καθημερινη χρηση μαλλον δεν φαινοταν ποτε!Το G2 εχει την αισθηση πιο γρηγορου κινητου,με λιγοτερα κολληματα απ'το G3(ανεξαρτητος μοντελου).Οποτε μονο στα χαρτια ειναι πιο "γρηγορο" και στα benches για οποιον τον ενδιαφερουν!

Δεν αναφερεις πουθενα ομως την αποδοση της μπαταριας,που συγκριτικα με το G2 ειναι απογοητευτικη!

Από κει και πέρα αν θέλεις να κρίνεις ένα τηλ η ταχύτητα είναι μόνο μια από τις πολλές παραμέτρους που πρέπει να εξετάσει κάποιος, αλλιώς το Moto G θα ήταν συγκρίσημο με πολύ ακριβότερα.

Ok then,τοτε το Nexus 5 (που και αυτο το ειχα) ,προσωπικα δεν συγκρινεται με κανενα κινητο της αγορας,ουτε με το τωρινο Nexus 6 σε ταχυτητα λειτουργικου και αποκριση συσκευης,οτι πιο γρηγορο θεωρω!

Με λιγα λογια,εαν τον φιλο τον ενδιαφερει το μεγεθος οθονης και η καμερα του κινητου τοτε να παει στο G3,που εγινε πολυ σημαντικη αναβαθμιση σε σχεση με το G2.Αλλιως δαγκωτο G2!

Δημοσ.

Αν διαβάζεις τα ποστ μου αναγνωρίζω το θέμα με την μπαταρία . Σχολίασα τα σημεία που διαφωνώ.

Δημοσ.

Τα διάβασα και δεν αναφέρεις πουθενά για τη μπαταρία!

Ναι αλλά τα σημεία που διαφωνεις,δεν σημαίνει ότι έχεις και δικιο...Αφού έχουν περάσει και τα δύο απ τα χέρια σου τοτε είμαι σίγουρος πως ξέρεις ότι σε καθημερινή χρήση το G2 είναι γρηγορότερο!Μάλιστα,πριν το δώσω τα έβαλα δίπλα δίπλα και τα δοκίμασα σε αρκετά test και ενισχύθηκε ακόμη πιο πολύ αυτό που ανέφερα και παραπάνω!

Εάν ο ts θέλει 5,5 ιντσες και καλή κάμερα τοτε πάει στο G3,αλλιώς πάει στο G2 και ξοδεύει και λιγότερα!

Δημοσ.

Τα διάβασα και δεν αναφέρεις πουθενά για τη μπαταρία!

Ναι αλλά τα σημεία που διαφωνεις,δεν σημαίνει ότι έχεις και δικιο...Αφού έχουν περάσει και τα δύο απ τα χέρια σου τοτε είμαι σίγουρος πως ξέρεις ότι σε καθημερινή χρήση το G2 είναι γρηγορότερο!Μάλιστα,πριν το δώσω τα έβαλα δίπλα δίπλα και τα δοκίμασα σε αρκετά test και ενισχύθηκε ακόμη πιο πολύ αυτό που ανέφερα και παραπάνω!

Εάν ο ts θέλει 5,5 ιντσες και καλή κάμερα τοτε πάει στο G3,αλλιώς πάει στο G2 και ξοδεύει και λιγότερα!

Δεν γράφω μόνο εδώ έχω αναφερθεί πολλές φορές σε αυτό το φόρουμ πως ένα από τα αρνητικά του είναι η μέτρια μπαταρία, και όσο για την ταχύτητα είναι ο λόγος σου απέναντι στον δικό μου. Η διαφορά μας είναι πως εγώ έχω και κάποιες μετρήσεις να δώσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oσο αφορα την κοπελα μου εχουμε δει Motorola Moto G 2nd Gen 4G 8GB kai lg g3s πιο η καποιο αλλο σε αυτα τα λεφτα??επισης στα μεταχειρισμενα εχω δει πολλα g3 κανονικα..και δεν ξερω των λογο ν ατο βγαλεις για πουλημα ενα νεο κινητο.μοιπως δεν ειναι και τοσο καλο?

Επεξ/σία από toykaki

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...