Προς το περιεχόμενο

Microsoft Office Xp problem

napten

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exo to authentiko to office xp egkatestimeno ston ipologisti mou ospou mia mera egkathisto ena mouse me lazer kai apo kei kai pera ta office mou evgazan proeidopoiisi oti exo akomi 30 meres xrisis mexri na ta energopoiiso....eno egw ta eixa idi energopoiisi prin apo 6 mines!Katevazo loipon ena crack pou elege to ta energopoiei kai pragmati to mnm peri energopoiisis den ksanaefmanistike.To kako einai omos oti tora den mporo kan na grapso sto word giati opote pao na pliktrologiso kati mou grafei sto status bar to oti to keimeno einai kleidomeno gia epeksergasia kai den me afinei oute na dimiourgiso neo eggrafo.Kserei kaneis kamia lisi?

Δημοσ.
Exo to authentiko to office xp egkatestimeno ston ipologisti mou ospou mia mera egkathisto ena mouse me lazer kai apo kei kai pera ta office mou evgazan proeidopoiisi oti exo akomi 30 meres xrisis mexri na ta energopoiiso....eno egw ta eixa idi energopoiisi prin apo 6 mines!Katevazo loipon ena crack pou elege to ta energopoiei kai pragmati to mnm peri energopoiisis den ksanaefmanistike.To kako einai omos oti tora den mporo kan na grapso sto word giati opote pao na pliktrologiso kati mou grafei sto status bar to oti to keimeno einai kleidomeno gia epeksergasia kai den me afinei oute na dimiourgiso neo eggrafo.Kserei kaneis kamia lisi?

:) exeis ta spasmena office xp prepei na ta bgaleis kai na breis ta officeXP me ton frontPage sta ellhnika einai spasmena kai douleyoyn apsoga!!!!! :D

Δημοσ.

napten,

Kserei kaneis kamia lisi?

Αφου το έχεις δοκίμασες τουλάχιστον να το κάνεις unistall και ξανά install;

Αν βάλεις το CD θα δείς ότι έχει και επιλογή για repair. Αυτό το δοκίμασες;

ospou mia mera egkathisto ena mouse me lazer

Δοκίμασες να απεγκατασήσεις το ποντίκι τουλάχιστον που λές ότι σου δημιούργησε το πρόβλημα; Μπορείς αν φταίει ο driver να τον κάνεις απεγκατάσταση από τη διαχείρηση συσκευών πας στο ποντίκι σου ιδιότητες και κάπου εκεί θα το δείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...