Mitsokarydos Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Εχω μια οθονουλα που μου καηκε. Και επειδη με πονεσε οικονομικα ελεγα μηπως υπηρχε καποιος τροπος να την δωσω αντι για ανακυκλωση (που ειναι η εναλλακτικη), καπου που τις αγοραζουν για καποιο ελαχιστο αντιτιμο. Εστω να μην παει τελειως ετσι κλαμμενη στον καδο ανακυκλωσης....Ideas plz Επεξ/σία 9 Μαΐου 2015 από Mitsokarydos
BlaCkPit Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Πήγαινε τη σε κανένα ηλεκτρονικό μήπως είναι κάτι απλό και τη φτιάξει με λίγα λεφτά, αλλιώς χάρισε τη σε κανέναν που θέλει να ασχοληθεί. 1
Mitsokarydos Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Εχει καιρο που εχει καει, απο αυξομειωση τασης απ οτι καταλαβα. Ενας φιλος μου χε πει οτι δεν διορθωνεται με λιγα λεφτα αυτο. Δεν το πηγα σε τεχνικο γιατι χρεωνουν μεχρι και την επισκεψη (κατι που μου τη δινει ιδιαιτερα).Το μοντελο ειναι το Samsung SyncMaster 740b, παλιο για LCD.
durutti Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 αν δεν την εχεις πεταξει ακομα (βασικα θα επρεπε να εχω ανοιξει νεο θεμα για να μεινει) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΕΤΟ ΕΛΛΑΣ • 1 Comment ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΕΤΟ ΕΛΛΑΣ Το Σωματείο ΡΕΤΟ ΕΛΛΑΣ – ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ είναι μια Μ.Κ.Ο (Μη Κρατική Οργάνωση) με κοινωφελή, κοινωνικό και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, και σκοπό «την ψυχική, πολιτιστική και πνευματική βοήθεια στους ανθρώπους που ζουν στο περιθώριο και ιδιαίτερα τους τοξικομανείς» με έδρα στο Δήμο Κορωπίου και νομίμως αναγνωρισμένο με αριθμό Μητρώου στα βιβλία Δημοσίευσης του πρωτοδικείου Αθηνών 24606/3-6-2003 και με Α.Φ.Μ. 999590063 Ομάδα ΡΕΤΟ, πρώην ναρκομανών. Παίρνουν οτιδήποτε, είτε λειτουργεί, είτε όχι, και απασχολούν άτομα για επισκευές ή κατασκευές. Έχουν ένα ή δύο μαγαζιά με μεταχειρισμένα αντικείμενα/έπιπλα κτλ. Παραλαμβάνουν από το σπίτι, μεγάλα και μικρά αντικείμενα (έπιπλα, ηλεκτρικές/ηλεκτρονικές συσκευές, ρούχα, παιχνίδια κ.ά). 210 66 25 096. πολυ καλα παιδια ερχονται παιρνουν τα παντα , ειτε τα φτιαχνουν για να μαθουν κατι 'η αν φτιαχνονται μετα τα πουλανε να βγαλουν τα εξοδα τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα