Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μένω στην επαρχία και έχω πρόβλημα σύνδεσης ιντερνετ.

Θα ήθελα να συνδεθώ με το wifi του δήμου ή με δύο φιλικά ξενοδοχεία τα οποία απέχουν περίπου 5-7 χιλιόμετρα.

Κάποιος μου πρότεινε το TP-LINK CPE510 PHAROS ( http://www.tp-link.com/gr/products/details/?model=CPE510)το οποίο και αγόρασα αλλά δεν ξέρω πρώτον αν είναι το κατάλληλο και δεύτερον πως να συνδεθώ.

Εχω Windows 7.

Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει θα του ήμουν υπόχρεος.

Δημοσ.

Σε πρώτη φάση ας ξεκινησουμε με τα απλά οπτική επαφή υπάρχει με τα σημεία αυτά.

Μετά εσυ αναφέρεις ότι έχεις θέμα σύνδεσης τι ακριβώς θέμα έχεις μπας και είναι απλό να λυθεί.

Δημοσ.

Θα σε στεναχωρήσω.

1) Η απόσταση είναι μεγάλη και πρέπει και ο άλλος να έχει δυνατή κεραία. Κατι που δε συνηθίζεται σε ξενοδοχεία και δημοτικά wifi.

2) Το tp-link που δείχνεις είναι στα 5Ghz και τα wifi που αναφέρεις είναι στα 2,4.

Πρακτικά η απόσταση είναι τέτοια που και κεραία 5 μέτρα διάμετρο να είχες δε θα έπιανες ή η ποιότητα θα ήταν χαμηλή με αποσυνδέσεις. Για τέτοιες αποστάσεις πρέπει πομπός και δέκτης και είναι σχεδιασμένοι για μεγάλες αποστάσεις και να υπάρχει οπτική επαφή. Το tp-link κάνει για αναμετάδοση αλλά θα έπρεπε να είχες δύο να κοιτάζονται.

Δημοσ.

σε ποια περιοχη εισαι φιλε μου....

ειχα το ιδιο προβλημα περιπου 3 χιλ μακρυα αλλα εχω οπτικη επαφη και το λυσαμε

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Δυστυχώς δεν μπορώ να πιάσω σήμα. Θα επιστρέψω το TP-LINK CPE510 PHAROS να πάρω τα λεφτά μου από το e-shop.

Δημοσ.

Bρε οπτική επαφή έχεις με ένα από τα 2?

Edit: Άκυρο, μόνο εγώ πρόσεξα ότι αυτό που πήρες είναι για 5GHz και όχι για 2.4? Αν ένα από τα ξενοδοχεία δεν έχει 5GHz λογικό είναι να μην πιάσεις τιποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...