Προς το περιεχόμενο

Agora CD-RW

Lord_Rutherford

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ola kala einai mexri na xalasoun ...

otan xalasoun kala 9a kaneis na exeis plextor !!!

Katse re emena to YAMAHA 8824 grafei edw k 3+ xronia.......to mono pou xreiasthke htan na toy ksilwsw to anemhsthraki giati arxise na mougrizei (meiwnontas thn aksiopistia toy ipotithetai),toso to ebistevomai!

Δημοσ.

ta memorex ti lene?

to plextor to scsi ehei oso ena dvd-recorder kai parapano... den katalavenw gia pio logo na to parei kapoios?

de nomizw oti ta liteon ehoun provlima. pou to akouses auto????

emena me niazei perisotero prin halasoun' date=' pio grafei kalitera, ta prostatevmena cds :) :) :)

[/quote']

telika vre ababapane poio rw proteineis ston Lord_Rutherford ... giati apo ta parapano legomena sou den katalava ...

Δημοσ.

Katse re emena to YAMAHA 8824 grafei edw k 3+ xronia.......to mono pou xreiasthke htan na toy ksilwsw to anemhsthraki giati arxise na mougrizei (meiwnontas thn aksiopistia toy ipotithetai)' date='toso to ebistevomai![/quote']

3anapare YAMAHA tote ...

Δημοσ.

@androu , pieros

Exeiw dokimasei to gigarec sto plextor premium se 80min CDakia? Mexri ti mege8os mporei na diabastei me akribeia apo to DVD sou?

Opws katalabes , me endiaferei gia backup tainiwn.8a htan kala na "apallagoume" apo to XCD pou kanoume twra gia polloys logous.Ean , omws , mporei na ginei asfalhs eggrafh KAI se X2form2 ,opws anaferei h PLEXTOR , tote petyxame to teleio.

Ti les? Eisai eyxaristhmenos?Dia8esh gia kana testaki?

Δημοσ.

Katse re emena to YAMAHA 8824 grafei edw k 3+ xronia.......to mono pou xreiasthke htan na toy ksilwsw to anemhsthraki giati arxise na mougrizei (meiwnontas thn aksiopistia toy ipotithetai)' date='toso to ebistevomai![/quote']

3anapare YAMAHA tote ...

An apofasisei na vgalei DVD-Recorder h YAMAHA na sai sigouros oti tha parw.Ws tote volevomai oreotata me thn aprovlhmatisth 8X taxythta mou.Exw thn tromerh ypomonh vlepeis na perimenw 10min :twisted: gia na grapsw ena CD!

Δημοσ.

3anapare YAMAHA tote ...

An apofasisei na vgalei DVD-Recorder h YAMAHA na sai sigouros oti tha parw.Ws tote volevomai oreotata me thn aprovlhmatisth 8X taxythta mou.Exw thn tromerh ypomonh vlepeis na perimenw 10min :twisted: gia na grapsw ena CD!

file mou ta panta einai zitima statistikis ... ola ta alla einai apla odontokremes ...

diavase edo

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=419745#419745

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...