zoroastri1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Χαιρετω τα μελη του χρησιμου αυτου φορουμ! (ειδικα για εμας τους ασχετους με την τεχνολογια!). Θελω την γνωμη/βοηθεια σας στο εξης προβλημα: Πρόσφατα αγόρασα ένα xbox 360 μεταχειρισμένο και τσιπαρισμένο. Το έβαλα,έπαιζε και ολα κομπλε.Το προβλημα μου ειναι τα γραμματα στα παιχνιδια! Δυστυχως εχω απο αυτες τις παλιες τηλεορασεις (με το κουτι,αυτες του 90) και η ποιοτητα της εικονας ειναι γενικα πολυ χαμηλη. Μπορω να κανω κατι για τα γραμματα ή πανε πακετο με την γενικοτερη ποιοτητα της εικονας,οπότε θέλω αλλη οθονη??Σε περιπτωση που χρειαζομαι οθονη,εχετε κατι να προτεινετε? Μαγαζι ή καποια σελιδα να ψαξω??Ευχαριστω παρα πολυ!
keropi Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Mε τι καλώδιο το συνδέεις; το κίτρινο-άσπρο-κόκκινο; (κοινώς composite) Αυτό είναι το χειρότερο, αν το συνδέσεις με scart rgb ή καλύτερα με vga σε κάποιο monitor πιστεύω θα είσαι ΟΚ... πάντως η κονσόλα θέλει lcd και 16:9 ...
zoroastri1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Ναι,το συνδεω με το κιτρινο-ασπρο-κοκκινο και τα βαζω σε μια κεφαλη σκαρτ γιατι η τηλεοραση μου μονο σκαρτ εχει απο πισω.Τι ειναι το καλωδιο VGA,το lcd και το 16:9???
mikele13- Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 για να εχεις καλυτερη εικονα/αναλυση πρεπει να αναβαθμισεις την τηλεοραση σου με πιο καινουριο μοντελο απο αυτη που εχεις ηδη. να εχει hdmi εισοδο.
zoroastri1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Χμμμμμμ.....έχεις υπ'οψιν σου καποιο μαγαζι που θεωρεις καλό η καποιο site να κοιταξω?? προτιμω όσο το δυνατο πιο οικονομικο...
zoroastri1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Παιδια καλησπερα και παλι! Απο ερευνα που εκανα στα μαγαζια κατέληξα μεταξυ 2 επιλογων. Ενα μονιτορ 24 ιντσων με 16-9 και θυρα hdmi στα 190 ευρω,το οποίο ειναι full HD.To αλλο ειναι μονιτορ 28 ιντσων κ αυτο με 16-9 την ιδια θυρα αλλα το απλο HD (οχι το full) στ 190 ευρω κ αυτο.Αναρωτιμαι το εξης.Απο την στιγμη που εχουν τα ιδια λεφτα.δεν ειναι καλυτερο να παρω το 28 ιντσων? εχει τοσο μεγαλη διαφορα αν ειναι το απλο ή το φουλ HD??
keropi Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 "full HD" = 1920x1080 ανάλυση "απλό HD" = 1366x768 ανάλυση (HD-Ready λέγεται) εγώ θα έπαιρνα 1920x1080
zoroastri1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Κ ας χανω σε ιντσες?? ειναι αισθητα πιο μικρη η 24αρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα