Main Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Καλησπερα σε ολους , εχω το εξης θεμα , πηρα απο το ιντερνετ το Huawei 3C και ανακαληψα πως δεν δεχομαι sms μπορω να στειλω κανονικα αλλα δεν δεχομαι καθολου και απο κανεναν. Πηγα στον Γερμανο αφου το κοιταξε ο τεχνικος μου λεει οτι μαλλον δεν υποστηριζει το δικτυο της cosmote την συσκευη για να μου στελνουν. Ερωτηση : Αφου στελνω γτ να μην δεχομαι; Επισης σε αλλα φορουμ δεν ειδα να εχει καποιος αλλος ιδιο θεμα , τι μπορω να κανω ; Ευχαριστω προκαταβολικα insomniancs!
saruman123 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δεν ξερω αν ειναι αυτο που θα σου πω αλλα για δες αν το IMEI ειναι το ιδιο. Αυτο ειναι για τις κλησης αλλα λεω μπας και κανει και για sms....
arc Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Αν εχεις δεδομένα (φωτογραφίες, αρχεία, κλπ) κάνε τα backup Κλείνεις το κινητό και βγάζεις τη sim Αναβεις κινητό και κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (θα σβηστούν όλα) Βάζεις καρτούλα ΑΛΛΗΣ εταιρείας. Α.Παίζει κανονικά (και sms). Αυτό σημαίνει οτι φταίει η κάρτα sim της cosmote και θέλει αντικατάσταση. Β.Δεν παίζει (κάνεις τηλέφωνα αλλά δεν λαμβάνεις sms). Αν δεν παίζει τοτε είναι θέμα κινητου ή software. Κάνε πρώτα ΟΛΑ τα παραπάνω και αν συνεχίζεις να εχεις πρόβλημα βλέπουμε το software
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα