Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν βρεθηκε καποιος να πει οτι το "Find my phone" το εχουν απο παντα τα Windows Phone.. Παντα μπορουσες να το δεις στον χαρτη και ολα αυτα που λεει εκει!!! Δεν ειναι κατι καινουριο! Μαλλον στο insomnia χρησιμοποιουν android smartphones  :P

Νομίζω απάντησα στα σχόλια. Φυσικά και υπήρχε, απλώς υπάρχουν κάποιες έξτρα δυνατότητες όπως τα "Reset and reactivation protection" και "Anti-rollback protection" που δεν υπήρχαν παλαιότερα. Στο Insomnia χρησιμοποιούμε όλα τα κινητά. Αν θες να μάθεις για μένα προσωπικά, έχω τέσσερα WP (το ένα από αυτά βασικό),  τρία Android και ένα iPhone :P 

Βέβαια το άρθρο του insomnia λανθασμένα μιλάει για το find my phone αντί για τις νέες δυνατότητες που προσθέστηκαν σε αυτό.

Τις πρόσθεσα ;-) 

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό όμως, ότι αυτά τα νέα χαρακτηριστικά του Find My Phone δεν λειτουργούν σε όλα τα κινητά (λειτουργούν στο Lumia 640 που είχε προεγκατεστημένη την έκδοση Update 2 και πιο συγκεκριμένα την build 8.10.15127.138.).

Με τα Windows 10 θα έχεις δυνατότητα να προσθέσεις wallpaper (όχι όπως τώρα που προστίθεται μόνο στα tiles) οπότε η κατάσταση θα είναι πολύ καλύτερη.

Έχω το Update 2 (8.10.15116.125) στο 930 μου και τα 10 στο 920 μου... :P

• Like 2
Δημοσ.
Ο λόγος που δεν σου εμφανίζεται είναι επειδή δεν έχεις την έκδοση 8.10.15127.138 που διαθέτη το lumia 640..

Εγω εχω την εκδοση 8.10.15116.125! Μαλλον και εσυ!

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ (στα Αγγλικά).

Ναι την 125 έχω. Μήπως έχουμε την 125 γιατί δεν υποστηρίζει το hw τις λειτουργίες του 138;

Δημοσ.

Ναι την 125 έχω. Μήπως έχουμε την 125 γιατί δεν υποστηρίζει το hw τις λειτουργίες του 138;

Δεν ξέρω αν χρειάζεται ειδικό Hardware στης συσκευές.. Πιθανόν να χρειάζεται. Ελπίζω όχι. Θα μάθουμε στο μέλλον!

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν χρειάζεται ειδικό Hardware στης συσκευές.. Πιθανόν να χρειάζεται. Ελπίζω όχι. Θα μάθουμε στο μέλλον!

Δε λειτουργούν έτσι τα updates. Αν δεν υπάρχει το σχετικό hw, απλά δεν εμφανίζεται η σχετική δυνατότητα.

Απλά φαίνεται δεν έχει διαθέσει η Microsoft το σχετικό update για αναβάθμιση των υπαρχόντων gdr2.

Δημοσ.

Το insider θα με παει σε w10tp επειδη ειμαι σε 620. Εσενα σε παει σε gdr2 επειδη δεν εχει βγει w10tp για το 930.

http://www.windowscentral.com/lumia-930-users-can-grab-windows-phone-81-update-2-windows-insider-app

Εγω που εχω το 925, με πηγε πρωτα απο το update 2, παρολο που εχει τη δυνατοτητα να παρει την beta εκδοση απο τα 10αρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...