Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με θυσία την μπαταρία

Μόνο στις amoled. Οι LCD έχουν σχεδόν την ίδια κατανάλωση ανεξαρτήτως χρώματος.

Δημοσ.

Θεωρητικα σε κινητο με οθονη Amoled αν κανεις browsing θα καψει παραπανω μπαταρια λογω λευκου backround.

Στις οθονες Ips δεν υπαρχει αυτο το προβλημα.

Υπαρχει λυση σε αυτο?

Υ.Γ.  Πρεπει να βγαλουν εφαρμογη  "Kill the pimp".

Δημοσ.

Δεν βρεθηκε καποιος να πει οτι το "Find my phone" το εχουν απο παντα τα Windows Phone.. Παντα μπορουσες να το δεις στον χαρτη και ολα αυτα που λεει εκει!!! Δεν ειναι κατι καινουριο! Μαλλον στο insomnia χρησιμοποιουν android smartphones :P

Δημοσ.

απλα, λιτα, ευχρηστα, ουσιαστικα

οσο δινουν updates οσο σηκωνει το hardware κ κρατανε το λειτουργικο ελαφρυ για να τρεχει ομορφα κ σε φτηνες συσκευες θα ειμαι με windows phone με κλειστα ματια

Συμφωνω μαζι σου! Σε πολυ καλη τιμη περνης κινητο που αξιζει πραγματικα!

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρητικα σε κινητο με οθονη Amoled αν κανεις browsing θα καψει παραπανω μπαταρια λογω λευκου backround.

Στις οθονες Ips δεν υπαρχει αυτο το προβλημα.

Υπαρχει λυση σε αυτο?

Υ.Γ.  Πρεπει να βγαλουν εφαρμογη  "Kill the pimp".

Όχι απλά θεωρητικά, αλλά και πρακτικά, αφού χρειάζεται να ανάψουν όλα τα οργανικά leds ανά pixel.

Η λύση θα ήταν να χρησιμοποιήσουν πχ πράσινο backround. Είναι ένα ξεκούραστο χρώμα για το μάτι και χρειάζεται πολύ λιγότερη ενέργεια σε σχέση με το άσπρο, στις amoled, αλλά όλος ο κόσμος έχει συνηθίσει το άσπρο...

Δημοσ.

Το "Find my phone" υπαρχει απο παντα βασικα. Μπορεις να διαβασεις εδω περισσοτερα:

http://www.windowsphone.com/el-gr/how-to/wp7/basics/find-a-lost-phone

Χαίρω πολύ.

Αν διαβάσεις καλύτερα τι έγραψα θα δεις ότι μιλάω για τις λειτουργίες στο find my phone όχι για το ίδιο το find my phone.

Η Microsoft πρόσθεσε έξτρα λειτουργίες όπως το lock που δεν ξεκλειδώνει ούτε με hard reset. Αυτά εννοώ ότι δεν βγαίνουν γιατί μάλλον δεν υποστηρίζονται από το κινητό.

Βέβαια το άρθρο του insomnia λανθασμένα μιλάει για το find my phone αντί για τις νέες δυνατότητες που προσθέστηκαν σε αυτό.

Δημοσ.

Μόλις εγκατέστησα το 8.1 gdr2. Επιβεβαιώνεται η γνωστή διαδικασία αναβάθμισης μέσω Technical preview, σε Lumia 820.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις εγκατέστησα το 8.1 gdr2. Επιβεβαιώνεται η γνωστή διαδικασία αναβάθμισης μέσω Technical preview, σε Lumia 820.

Preview for developers ή Windows Insider; Γιατί τα έχω εγκατεστημένα και τα 2.

Μόνο μέσω Insider "βλέπω" update, αλλά είναι τα 10 και δεν τα περνάω σε κύρια συσκευή. Δεν μου βγάζει update κανονικά η συσκευή όπως έκανε τόσο καιρό που είχα μόνο το Preview. Λες να το απεγκαταστήσω το Insider και να ξαναπροσπαθήσω;

920 έχω και εγώ και το παληκάρι παραπάνω το έχει ήδη περάσει.

Δημοσ.

Χαίρω πολύ.

Αν διαβάσεις καλύτερα τι έγραψα θα δεις ότι μιλάω για τις λειτουργίες στο find my phone όχι για το ίδιο το find my phone.

Η Microsoft πρόσθεσε έξτρα λειτουργίες όπως το lock που δεν ξεκλειδώνει ούτε με hard reset. Αυτά εννοώ ότι δεν βγαίνουν γιατί μάλλον δεν υποστηρίζονται από το κινητό.

Βέβαια το άρθρο του insomnia λανθασμένα μιλάει για το find my phone αντί για τις νέες δυνατότητες που προσθέστηκαν σε αυτό.

Ο λόγος που δεν σου εμφανίζεται είναι επειδή δεν έχεις την έκδοση 8.10.15127.138 που διαθέτη το lumia 640..

Εγω εχω την εκδοση 8.10.15116.125! Μαλλον και εσυ!

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ (στα Αγγλικά).

• Like 1
Δημοσ.
Preview for developers ή Windows Insider; Γιατί τα έχω εγκατεστημένα και τα 2.

Μόνο μέσω Insider "βλέπω" update, αλλά είναι τα 10 και δεν τα περνάω σε κύρια συσκευή. Δεν μου βγάζει update κανονικά η συσκευή όπως έκανε τόσο καιρό που είχα μόνο το Preview. Λες να το απεγκαταστήσω το Insider και να ξαναπροσπαθήσω;

920 έχω και εγώ και το παληκάρι παραπάνω το έχει ήδη περάσει.

Μέσω"Windows Insider" γίνετε.. Πριν από τα 10 σε περνάει από το WP8.1 Update 2.. Αλλά δεν ξέρω άμα το κάνει σε όλα τα μοντέλα.. Πιθανών αφού έγινε στον φίλο με το 920 λογικά να γίνει και σε εσένα! ;)

Δημοσ.

Την έχω περάσει πριν κανά δυο βδομάδες μέσω insider όπως λέτε, αλλά δεν κοιτάν να φτιάξουν τα notifications που είναι όπου την πάρει σε viber, what'sapp, skype, mail...και το yahoo email που δεν βλέπεται....το find my phone μας μάρανε...

Δημοσ.

Μέσω"Windows Insider" γίνετε.. Πριν από τα 10 σε περνάει από το WP8.1 Update 2.. Αλλά δεν ξέρω άμα το κάνει σε όλα τα μοντέλα.. Πιθανών αφού έγινε στον φίλο με το 920 λογικά να γίνει και σε εσένα! ;)

Το κοίταξα πριν , και με πάει απευθείας στα 10. Δεν πειράζει.

Αναμονή για τα 10 το φθινόπωρο!

• Like 1
Δημοσ.

Το μαύρο γίνεται και λευκό :P

Με τα Windows 10 θα έχεις δυνατότητα να προσθέσεις wallpaper (όχι όπως τώρα που προστίθεται μόνο στα tiles) οπότε η κατάσταση θα είναι πολύ καλύτερη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...