Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως ακριβως ανοιγεις το 4G?

Πρεπει να εχει 4g η περιοχη που εισαι... Παιζει να το βγαλω παντως και να βαλω κανα cyanogen ή την cloudy του g3 με root..

Δημοσ.

Μολις ηρθε αναβαθμιση σε lollipop και προσεξα οτι οταν εχω στο παρασκηνιο ανοιγμενες εφραμογες και κανω επανεκινηση του τηλεφωνου μολις ανοιγει παλι τις τρεχει ακριβως τις ιδιες εφαρμογες στο παρασκηνιο, ενω με την kitkat οταν εκανα επανεκινηση ανοιγε το τηλεφωνο "καθαρο'' απο εφαρμογες.

Εχετε παρατηρησει κατι τετοιο?

Δημοσ.

Μολις ηρθε αναβαθμιση σε lollipop και προσεξα οτι οταν εχω στο παρασκηνιο ανοιγμενες εφραμογες και κανω επανεκινηση του τηλεφωνου μολις ανοιγει παλι τις τρεχει ακριβως τις ιδιες εφαρμογες στο παρασκηνιο, ενω με την kitkat οταν εκανα επανεκινηση ανοιγε το τηλεφωνο "καθαρο'' απο εφαρμογες.

Εχετε παρατηρησει κατι τετοιο?

Τωρα που το δοκιμασα εχεις δικιο το κανει και σε μενα

Δημοσ.

Εμενα το βαζω να κανει την αναβαθμιση απο το pc suite και δεν την ολοκληρωνει. πεταει ενα μηνυμα "cannot continue analysis of upgrade environment"

ειναι με 100% μπαταρια , μολις απο restore και εχει περασμενο ενα λογαριασμο google. 

τι κανω λαθος ?

Δημοσ.

Δεν του κανεις καμια επαναφορα πριν προχωρησεις σε αναβαθμιση.Δοκιμασε το μπας και βοηθησει

Δημοσ.

Και εγω την εχω παρει εδω και μια εβδομαδα.  Ειναι γερμανικο (μπλιαχ) open.

Νομιζω οτι μου κραταει ελαχιστα λιγοτερο η μπαταρια (μικρη διαφορα)

Επισης εχει λιγο lag οταν παω για κλησεις στο μενου με τις επαφες

Στα περισσοτερα εχει αμεση αποκριση οπως και πριν, δεν κολλαω πουθενα. Γενικως καλα πηγε το update, δεν χρειαστηκα ουτε reset ουτε τιποτα.

Καποιες εφαρμογες εχουν αφαιρεθει νομιζω, επισης σου κανει αυτοματα update σε καποιες αλλες για να δουλεψουν με lollipop

Δημοσ.

το εβαλα . εχω την πορτογαλικη εκδοση . ειμαι απιστευτα ικανοποιημενος απο τα παντα ως τωρα . δεν μου εχει τυχει τιποτα "περιεργο" και τρεχει καπως γρηγοροτερα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Είναι λογικό μετά την αναβάθμιση του G2 σε Lollipop ο διαθέσιμος χώρος να είναι λιγότερο από 9 GB? 2 GB λιγότερο απ'ότι με την Kitkat? Μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό?

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είναι λογικό μετά την αναβάθμιση του G2 σε Lollipop ο διαθέσιμος χώρος να είναι λιγότερο από 9 GB? 2 GB λιγότερο απ'ότι με την Kitkat? Μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό?

Οχι δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Λόγω αλλαγής του runtime στη Lollipop, όλες οι εφαρμογές και το λειτουργικό πιάνουν περισσότερο χώρο. Αυτό όμως έχει και τα καλά του γιατί μειώνεται ο χρόνος που ανοίγουν οι εφαρμογές.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά απλό είναι το πράγμα, μην βάζετε καυτά βίντεο στο τηλέφωνο να έχετε χώρο.είτε στο cloud είτε στο otg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...