imni Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Καλημερα παιδες!Απο χθες το βραδυ παρατηρησα οτι δεν μπορω να κατεβασω κανενα τραγουδι!Ουτε με αφηνει να ανοιξω πχ το freemake video downloader.....κρασαρειΟπως επισης δεν μπορω να κατεβασω απο το dvd video softΑλλα ουτε και απο το add on video download helperΚαποια στιγμη το dvd video soft εβγαλε κατι για να κανω download την java...αλλα και παλι δεν αλλαξε κατι γιατι οταν την κατεβασα ειναι σαν να μην λειτουργει στο Pc καν!!Εκανα scan και με av και τα σχετικα αλλα δεν διορθωθηκε τιποταΤα φωτας σας παρακαλω!ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!~! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agnostos__ Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Προσπάθησε να κάνεις system restore σε ημερομηνία προγενέστερη όπου δουλεύανε όλα καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imni Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Προσπάθησε να κάνεις system restore σε ημερομηνία προγενέστερη όπου δουλεύανε όλα καλά Ναι αλλα δεν θα χασω μερικα προγραμματα που εχω τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agnostos__ Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Ναι αλλα δεν θα χασω μερικα προγραμματα που εχω τωρα? Αν τα είχες κανείς μετά την ημερομηνία που επιλέξεις ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imni Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Καλος,Θα περιμμενω και καμια αλλη γνωμη γιατι μαλλον η δικη σου θα ειναι προς το τελος Ευχαριστωωω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Από τη περιγραφή φαίνεται να έχει πειραχθεί το αρχείο hosts Κάνε μια επαναφορά όπως λέει εδώ: https://support.microsoft.com/en-us/kb/972034/el Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imni Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Εκανα την αυτοματη διαδικασια...Αλλα μου εβγαλε αυτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Εκανα την αυτοματη διαδικασια... Αλλα μου εβγαλε αυτο! Με ένα απλό google search... http://blogs.technet.com/b/fixit4me/archive/2009/03/31/error-code-2738-when-running-a-microsoft-fix-it-solution.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imni Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Το εκανα και αυτο αλλα δεν αλλαξε τιποτα :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δοκίμασε με τον manual τρόπο να επαναφέρεις το hosts. Το ίδιο ίσχυει και για 7 και 8/8.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imni Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μου βγαζει αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μου βγαζει αυτο Κάνε απλή αντιγραφή επικόλληση το αρχείο και βάλτο στα documents. Δεν χρειάζεται να το κάνεις μετονομασία. Αυτό είναι απλά για backup σε περίπτωση που έχει πρόβλημα το καινούριο αρχείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imni Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Σωστα το εκανα? Οταν παω να κατεβασω κατι απο το keepvid (ιστοσελιδα για κατεβασμα)Μου βγαζει την παρακατω εικοναΕνω εχω κανει εγκατασταση κλπ.Εαν κλεισω την ειδοποιηση και συνεχισω για να κατεβασω αυτο που θελω,οταν το ανοιγω με το bs player πχ μου κρασαρει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Στο μήνυμα της java πρέπει να πατήσεις Run. Το αρχείο αν το ανοίξεις με άλλο πρόγραμμα π.χ. το vlc ανοίγει ή και εκεί κρασάρει; Δοκίμασε να το φορτώσεις μέσα από το πρόγραμμα και όχι με διπλό κλικ. Πάντως εμένα μου μυρίζει για πρόβλημα με codecs. Ξεκίνα να αφαιρείς ότι codec packs έχεις βάλει πχ klite, cccc, ffdshow κτλ μήπως στρώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα