Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Αυτό με το path αφορά μόνο ό,τι σελίδες ανοίξουν κατά την εκτέλεση του browser. Και μάλιστα κατά την εκτέλεση απο εκείνη τη συντόμευση. Αν του πετάει και στο άσχετα διαφημίσεις τότε είναι adware.

2. Επειδή είναι adware, πρέπει να το καθαρίσεις. Το antivirus όποιο και να είναι δεν είναι ακριβώς για αυτή τη δουλειά.

3. Σε κάθε browser δες τι addon έχει περασμένο. Ό,τι πρόσθετο δεν έχεις βάλει απο μόνος σου το βγάζεις. Το ίδιο κάνεις και στη προσθαφαίρεση προγραμμάτων με τα εγκατεστημένα προγράμματα.

4. Σκάναρε με adwcleaner, malwarebytes, hitmanpro. Γράψε εδώ τι βρήκε το καθένα.

Αυτά έπρεπε να τα κάνεις απο την αρχή.

Δημοσ.

Γιεά σας το malwarebytes το χρησιμοποιώ συνεχώς μου βρίσκει  καποια σκουπιδια ,κανει καθαρισμο και αφαίρεση και μολις τελειωνει η αφαιρεση με επανεκκίνηση,παλι τα ίδια.Λέω να διαγράψω τον chrome και απο τον φακελο που ειναι εγκατεστημένος.Αλλά δεν θέλω να χάσω τα αγαπημένα κυρίως...

Δημοσ.

Εντελώς φιλικά, σκας γάιδαρο...:D
Κάνε πρώτα αυτά που σου είπα και βλέπουμε.

Αν αφορά μόνο τον chrome (άρα κάποιο addon ή setting) τότε θα δούμε. Αλλά πρέπει να καθαρίσεις το σύστημά σου ούτως ή άλλως.

Δημοσ.

Κατ αρχήν και ανυπόκριτα νοιώθω να σας πω  ευχαριστώ για την βοήθεια σας ,είτε με βοήθησε είτε όχι και  στη συνέχεια οτι , κάπως βελτιώθηκε η κατάσταση τώρα, τώρα βγαίνει  μια ....κία που δήθεν κάνει δημοσκόπηση σε κάποια σελίδα και τρίτον κατάλαβα οτι μπαίνουν από μόνα τους κάτι  ad πρόσθετα οπότε τα σβήνω συνεχώς. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε και με τους ιούς γιατί  για format και τέτοια δεν υπάρχει χρόνος...

Μελετάω το  λινκ που μου έστειλε  ο Pseudonuno ,θέλει κάνα δυο φοιτητικά εξάμηνα να το σπουδάσω σε βάθος και πάλι Grazie tante

ΥΓ

Και  πού είστε; Άμα μου τύχει καμιά άλλη αναποδιά  εγώ πάλι θα σας φορτωθώ, υπομονή γ....-σαν την δική μου- να έχετε.... να με ανέχεστε.

Δημοσ.

Αχ όμως όσο δε λύνεται το πρόβλημα να ξέρεις κάποιοι απο μας σκάμε.

Έκανες τα βήματα που έγραψα παραπάνω;

Όχι, δε πρέπει να συμβιώνεις με ιούς, είναι απλό. Είναι 2-3 τακτικές για να κρατάς το σύστημα καθαρό.

Δημοσ.

σβησε τον chrome και ξαναβαλτον..σιγουρη λυση..οσο για τους σελιδοδεικτες καταβασε τον firefox πρωτα και περνα τους απο τον chrome.. μπορει να υπαρχει κι αλλος τροπος!

και αν δεν σου αρεσει ο firefox κατεβασε μετα τον chrome και περνα τους εκει!

Δημοσ.

Για τους σελιδοδείκτες, συνδεσε τον chrome σου με το gmail account σου, και ενεργοποιησε να κανει sync. 

Καθε φορα που θα κανεις εγκατασταση του chrome, ακομα κ μετα απο φορματ ή σε αλλο pc, θα εχεις ακριβως τα ιδια bookmarks κ extensions.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...