Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλες και φίλοι,εδω και λιγες ημέρες  το laptop μου έχει home wn.7 απο αγοράς του.πολλές φορές,όχι  πάντα όταν  που παω  να ανοιξω μια ιστοσελιδα ανοιγει μια αλλη με  δηθεν  προσφορές,η αλλή που λεει οτι κανει μετρηση ιστοσελιδας και  πολλά αλλα.

Εχω κανει  συνεχεις σκαναρισματα με το  Maware εχω βάλει και τα adblock plus  αλλά τιποτα.Στα προγράμματα το μονο που δεν μπορω να απεγκαταστησω με τιποτα ειναι  ενα atheros δεν ξερω  πως εγκατασταθηκε και  αν ευθυνεται αυτο για το  προβλημα.

Ειλικρινα δεν μπορω  να εργαστώ ούτε με το defender μου βρισκει κατι....

Μια βοήθεια

ΥΓ σας παρακαλώ δεν θελω καποιο  βαρυ προγραμμα γιατι με εδιαφερει  η ταχύτητα λειτουργιας του laptop, το avira και το avast μου"γονατίζουν' το μηχάνημα.

Δημοσ.

To Atheros είναι της κάρτας δικτύου σου, οπότε άστο.

Χωρίς Antivirus τι να κάνεις ρε φιλαράκι? Βάλε το Avast απο εμένα. Δουλεύει και δεν είναι πολύ βαρύ. O defender μόνος του δεν κάνει θαύματα...

Δημοσ.

Ναι,μπράβο,βγάλε το wireless driver ...

Δεν έχεις ιό,εσύ εγκατέστησες κάτι και επηρρεάζει τον browser σου έτσι.

Επειδή δε σε κόβω για πολλά,βάλε το ccleaner,και ανέβασε ένα sceenshot να δούμε τι έχεις εγκατεστημένο.

Αν δεν έχεις την ικανότητα να προστατέψεις το λειτουργικό σου,βάζεις antivirus.Αν δεν το αντέχει ,άλλαξε λειτουργικό.

Δημοσ.

Και να αφαιρεσεις ο,τιδηποτε κακοβουλο λογισμικο με το malwarebytes αν σου εχει αφησει paths δεν κανεις κατι,το προβλημα συνεχιζει.... Στα shortcuts των browsers δεξι κλικ,ιδιοτητες,πας στα paths και τα σβηνεις...

Δημοσ.

Απο πού ανοίγεις τον firefox/chrome σου;

Απο τη συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας λογικά. Σε εκείνο το εικονίδιο δεξί κλικ->ιδιότητες, και στη καρτέλα συντόμευση στον προορισμό πρέπει να έχει "C:\mplampla\browser.exe" μέσα σε αυτάκια όπως το έβαλα χωρίς να έχει κάτι άλλο. Γιατί πιθανό να συνεχίζει και να έχει παραμέτρους όπως η αρχική σελίδα. Σβήνεις οτι παραπανίσιο έχει. θες απλά να έχει την διαδρομή του .exe και τίποτα αλλο.

• Like 1
Δημοσ.

ΟΚ Το είδα αλλά εχει  πολλά αρχεια, δεν ξερω ποιά μπορει να είναι  "προβληματικά". Εκτος και αν διαγράψω τον chrome και τον επανεγκαταστήσω αλλά δεν  θελω να χάσω κωδικους και κυρίως τους αποθηκευμένους σελιδοδείκτες...

Δημοσ.

Ε τώρα...

Τρέξε ένα ccleaner,να δούμε μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που απλά σου δημιουργεί το πρόβλημα.

Έτσι και αλλιώς θα πρέπει να τρέξεις και ένα registry cleaner,που έχει το cc ,όπως και να έχει.

Δημοσ.

Καλημέρα βλεπω το εξής: Κατέβασα το bitdefender, δεν το  ήξερα,αυτο δεν λειτουργεί σαν τα άλλα,δεν κανει σαρωση κλπ. Ομως από την στιγμη που το κατέβασα και  φαινεται ενεργοποιείται καθε φορά που ανοιγει ο υπολογιστής,σταματησαν  να ανοιγουν  περιεργα παραθυρα ή ασχετες ιστοσελίδες... Τι να πώ μακαρι!

Δημοσ.

Τώρα διάβασα και το αρχικό σου post.

Κάνε σκανάρισμα με malwarebytes, adwcleaner, hitmanpro. Δεν παίρνουν παρά 2-3 λεπτά το καθένα για να σκανάρει, και θα σου βρουν το adware που έχεις μέσα, αν δεν το βρήκε το bitdefender (λογικά έβαλες bitdefender free). Μπορείς να δεις στο log του bitdefender τι έχει βρει και έχει βάλει σε καραντίνα.

Δημοσ.

Φίλες και φίλοι,εδω και λιγες ημέρες  το laptop μου έχει home wn.7 απο αγοράς του.πολλές φορές,όχι  πάντα όταν  που παω  να ανοιξω μια ιστοσελιδα ανοιγει μια αλλη με  δηθεν  προσφορές,η αλλή που λεει οτι κανει μετρηση ιστοσελιδας και  πολλά αλλα.

Εχω κανει  συνεχεις σκαναρισματα με το  Maware εχω βάλει και τα adblock plus  αλλά τιποτα.Στα προγράμματα το μονο που δεν μπορω να απεγκαταστησω με τιποτα ειναι  ενα atheros δεν ξερω  πως εγκατασταθηκε και  αν ευθυνεται αυτο για το  προβλημα.

Ειλικρινα δεν μπορω  να εργαστώ ούτε με το defender μου βρισκει κατι....

Μια βοήθεια

ΥΓ σας παρακαλώ δεν θελω καποιο  βαρυ προγραμμα γιατι με εδιαφερει  η ταχύτητα λειτουργιας του laptop, το avira και το avast μου"γονατίζουν' το μηχάνημα.

Εχεις οντως δυο,μαλλον τρια antivirus μαζι και αναρωτιεσαι γιατι γονατιζει το μηχανημα;;;;...Και εβαλες και αλλο (το Bitdefender);........Σβησε αβερτα,κρατα ενα και καλο, και κανε σαρωσεις με οτι σε ειπαν τα παιδια παραπανω.

Εχω δει μεχρι τρια σε laptop και ηδη το μηχανημα ειχε βγαλει λευκη σημαια..

Καλημέρα βλεπω το εξής: Κατέβασα το bitdefender, δεν το  ήξερα,αυτο δεν λειτουργεί σαν τα άλλα,δεν κανει σαρωση κλπ. Ομως από την στιγμη που το κατέβασα και  φαινεται ενεργοποιείται καθε φορά που ανοιγει ο υπολογιστής,σταματησαν  να ανοιγουν  περιεργα παραθυρα ή ασχετες ιστοσελίδες... Τι να πώ μακαρι!

Φυσικα κανει σαρωση αν θες ,αλλα εχω την αισθηση οτι ειδικα σε αυτο το antivirus δεν θα την εκτελεις,την κανει μονο του οταν αυτο κρινει (το εχω κι εγω,πολυ ευχαριστημενος ).

Δημοσ.

Δεν ειναι ετσι , απλα δεν σας το εγραψα, καθε φορά που εκανα σκαναρισμα εσβηνα το  προηγουμενο και  υπηρχε πάντα ένα, τώρα εχω μονον το bitdefender και ενα adblock .

Η αλήθεια ειναι οτι τώρα μεχρι στιγμης δεν μου εμφανιστηκε κάτι  το ενοχλητικο.

Ευχαριστω  όλους για την Βοήθεια σας.

Δημοσ.

Παιδια παλι τα ιδια,αλλοτε μου βγαζει   κατι τετοιο πολυ συχνα που βλεπετε στην επισυναπτομενη εικονα ,αλλοτε αυτό....

http://www.spartoo.gr/shoes-not-expensive.php?track_id=adcsh1214_388458&k2X1c=1http://www.spartoo.gr/shoes-not-expensive.php?track_id=adcsh1214_388458&k2X1c=1

Και εχω ενεργοποιημενο και το Bitdefender...

post-172410-0-60934600-1431536717_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...