Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ισχύει πάντα.κάποιοι και με καλά setup δε γουσταρουν οξύτητες που όπως και να το κάνεις πάνε χέρι χέρι με λουλουδοαρώματα και φρουτογεύσεις.

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι ισχύει αλλά έχει τόσους καφέδες που κάνουν για όλα τα γούστα. Ο καλύτερος εμπορικός που έχω πιει είναι ο πελινι τοπ και ήταν έτοιμος αλεσμένος. Μου τον πρότεινε φίλος από Ιταλία και έπαθα πλάκα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, papoys1 είπε

Δυστυχώς πολλά πράγματα λόγω του διαολεμένοι ιού πήραν την ανηφόρα και πολλές προσφορές εξαφανίστηκαν.Βλέπεις οι μεγαλομπακάληδες πλέον δεν έχουν ανάγκη προσφορών ή διαφήμισης. Ο κόσμος ψωνίζει σαν τρελλός οποιαδήποτε σαβούρα άσε που δεν βρίσκεις και όλη τη γκάμα.Και εκεί που τον έβρισκα φτηνό στον Πειραιά που σου έχω πει εδώ και 20 μέρες δεν υπάρχει πια παζάρι και ένας θεός ξέρει πότε θα ανοίξει ξανά.Και εγώ ξοδεύω τώρα το τελευταίο πακέτο και μετά θα δω τι παίζει.Αν δε βρω με ξαναβλέπω από lidl με 2,90.:P

Θα μας χορέψουν στο ταψί πλέον όλοι μαζί.Ρε συ ψάχνω πάνω από 20 μέρες ξερή μαγιά σε φακελάκια επειδή φτιάχνω διάφορα στο σπίτι και δεν βρίσκω πουθενά.Μέχρι και makro πήγα πριν 3 μέρες που μου είπε κάποιος ότι έχει και είχε τελειώσει και εκεί.

Λέω να ανοίξω κανένα θρεντ για προϊόντα που δε βρίσκουμε μπας και τα εντοπίζει κανένας πουθενά.Θα είναι χρήσιμο αλλά δεν ξέρω αν το αφήσουν γιατί όλοι τριγυρνάνε με τα κλειδιά στο χέρι.😊

υπάρχει ο lavazza rosa που είναι από τους καλύτερους φθηνούς, με 70% arabica. Σήμερα τον έχει προσφορά σε lidl

Επίσης ο jacobs που ψάχνεις σήμερα είναι προσφορά στον γαλαξία (αν υπάρχει κοντά σου τέτοιο super...).

https://www.killdeal.gr/jacobs/jacobs-espresso-250g/detailsPage.aspx?id=282350

ΥΓ: για ξηρή μαγιά έβαλα βύσμα σε supermarket για να μου κρατήσει 2-3 φακελάκια χαχα. Πάντως νωπή μαγιά βρίσκεις πιο εύκολα.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, The_Judas είπε

υπάρχει ο lavazza rosa που είναι από τους καλύτερους φθηνούς, με 70% arabica. Σήμερα τον έχει προσφορά σε lidl

Επίσης ο jacobs που ψάχνεις σήμερα είναι προσφορά στον γαλαξία (αν υπάρχει κοντά σου τέτοιο super...).

https://www.killdeal.gr/jacobs/jacobs-espresso-250g/detailsPage.aspx?id=282350

ΥΓ: για ξηρή μαγιά έβαλα βύσμα σε supermarket για να μου κρατήσει 2-3 φακελάκια χαχα. Πάντως νωπή μαγιά βρίσκεις πιο εύκολα.

Για το rosa δεν ενδιαφέρομαι.Τον είδα στο lidl αλλά προτιμώ τον δικό του παρά αυτόν.Του έχω δώσει 2-3 ευκαιρίες στο παρελθόν αλλά απογοήτευση.

Γαλαξία πολύ  καλή τιμή στα 4,65 ο jacobs θα κοιτάξω αν μπορώ να πεταχτώ να πάρω.

Δημοσ.

Εγώ σε μηχανή Delonghi των 100€ ξεκίνησα με Lavazza μαύρο, τον βαρέθηκα και κατέληξα σε Dimello κόκκινο.Η μηχανή χάλασε και πήρα 1 μπρίκι της Pedrini όπου ο Dimello ήταν βαρύς.

Δοκίμασα Jacobs 100% Arabica, αρκετά καλός, σχετικά ελαφρύς με normal οξύτητα.Επίσης και ο Buondi 100% Arabica αλλά είναι στα 200 γραμμάρια.Εχω ανοίξει και τους 2 αλλάζω.

Εχω πάρει και 1 της L'OR 100% Arabica αλλά δεν τον έχω ανοίξει, τον έχει δοκιμάσει κανείς;Αν δεν είναι μάπα τον επιστρέφω και παίρνω άλλον.

Μια χαρά καφέ βγάζει το μπρίκι, απλά στον espresso δεν κάνει καϊμάκι.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Εχω πάρει και 1 της L'OR 100% Arabica αλλά δεν τον έχω ανοίξει, τον έχει δοκιμάσει κανείς;Αν δεν είναι μάπα τον επιστρέφω και παίρνω άλλον.

Μια φορά πήρα έφαγα τέτοια απογοήτευση που δεν θέλω να τον ξαναδώ.Νεροζούμι.Πήγαινέ τον πίσω και πάρε ένα jacobs 100% arabica ακόμη.Εγώ δοκίμασα τα πάντα και δεν τον αλλάζω με κανένα.Ακόμη και ακριβότερους.

• Like 2
Δημοσ.

Dimello ούτε για αστείο πια. Έκανα την βλακεία και πηρα 2 πακέτα κόκκινους  επειδή τα είχε σε προφορα ( πίνουμε πολύ καφέ ένα πακέτο κάθε 3-4 μέρες). Δεν ξέρω ήταν σαν χώμα , τον έχουν χαλάσει.Μετα  από δυο καφέδες πήγαν  στα σκουπίδια και τα δυο πακέτα. Πάλι καλά που είχα καβάτζα ένα πακέτο Jacobs intenso.καλουτσικος αλλά δεν είναι σαν τον arabica.Σημερα θα πάω να πάρω δυο Jacobs arabica να ξαναπιώ καφέ . 

υ.γ έχει δοκιμάσει κανείς boundi ; Πήρε το μάτι μου ότι έχει βγάλει αλεσμένο λέω να πάρω ένα πακέτο ετσι για δοκιμή.πολυ παλια που είχα την dolce gusto μόνο τέτοιες κάψουλες έπαιρνα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mp123 είπε

Dimello ούτε για αστείο πια. Έκανα την βλακεία και πηρα 2 πακέτα κόκκινους  επειδή τα είχε σε προφορα ( πίνουμε πολύ καφέ ένα πακέτο κάθε 3-4 μέρες). Δεν ξέρω ήταν σαν χώμα , τον έχουν χαλάσει.Μετα  από δυο καφέδες πήγαν  στα σκουπίδια και τα δυο πακέτα. Πάλι καλά που είχα καβάτζα ένα πακέτο Jacobs intenso.καλουτσικος αλλά δεν είναι σαν τον arabica.Σημερα θα πάω να πάρω δυο Jacobs arabica να ξαναπιώ καφέ . 

υ.γ έχει δοκιμάσει κανείς boundi ; Πήρε το μάτι μου ότι έχει βγάλει αλεσμένο λέω να πάρω ένα πακέτο ετσι για δοκιμή.πολυ παλια που είχα την dolce gusto μόνο τέτοιες κάψουλες έπαιρνα.

Νομίζω ότι το jacobs 100% αυτή τη βδομάδα τον έχει προσφορά ο Γαλαξίας στα 4,65 ευρώ.Δεν έχω κοντά μου είναι εκτός έδρας μου ο Γαλαξίας και φοβάμαι μήπως κανένας θερμόαιμος μου ρίξει κανένα 150άρι για να πάω.Θα δω απογευματάκι που λασκάρουν λίγο οι έλεγχοι.Άσε μας έχουν τρομάξει και φοβόμαστε να πάμε λίγο πιο έξω από την έδρα μας.:D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, papoys1 είπε

Νομίζω ότι το jacobs 100% αυτή τη βδομάδα τον έχει προσφορά ο Γαλαξίας στα 4,65 ευρώ.Δεν έχω κοντά μου είναι εκτός έδρας μου ο Γαλαξίας και φοβάμαι μήπως κανένας θερμόαιμος μου ρίξει κανένα 150άρι για να πάω.Θα δω απογευματάκι που λασκάρουν λίγο οι έλεγχοι.Άσε μας έχουν τρομάξει και φοβόμαστε να πάμε λίγο πιο έξω από την έδρα μας.:D

Το απόγευμα θα πάω Σκλαβενίτη.εχει δεν έχει προσφορά θα πάρω δυο πακέτα.

Θα πάρω και ένα πακέτο buondi για

Update. Προσφορά στα 4.80. Πηρα τρία πακέτα.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.

Από Jacobs έχω πάρει τον intenso νομίζω λέγεται πολύ καλός από boundi αυτόν που είναι από πάνω πράσινος κάπως 8 νομίζω ένταση μπορώ να πω πολύ καλός καφές έχει έντονη γεύση. 

Τον Jacobs Arabica θέλω να αγοράσω δε καμία προσφορά συνήθως κάποια καταστήματα τον βγάζουν προσφορά που και που. 

Έχει δοκιμάσει κανείς τον Parana νομίζω λέγεται θέλει να τον ψάξω αν τον έχει το αβ αν και λιγάκι ακριβός σε σχέση με κάποιους άλλους. 

Δημοσ.

Εγώ γύρισα στο pressurized basket και ξανά βγάζω καφέδες της προκοπής. Ο λόγος πιστεύω είναι ότι το pressurized συγχωρεί τα λάθη του μυλου, των κακών μπάσκετ και τα δικά μου. Έχω πολύ καλύτερη ροή με το pressurized, καλύτερη κρέμα, καλύτερο άρωμα. Ξέρω δεν είναι το καλύτερο έτσι αλλά τι να κάνω, δεν μπορώ να πετύχω καφέ αλλιώς. Και ίσως να μην είναι τόσο ο μύλος το πρόβλημα αλλά τα κινέζικα μπάσκετ. Ειδικά με naked έκανα καφέ τον τοίχο τόσο πολύ που πιτσιλα. Σκέφτομαι να δοκιμάσω το μαμά της delonghi unpresurized αλλά είναι 30 35 ευρώ και είναι κρίμα να τα δώσω στον αέρα. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, johnyboy είπε

Εγώ γύρισα στο pressurized basket και ξανά βγάζω καφέδες της προκοπής. Ο λόγος πιστεύω είναι ότι το pressurized συγχωρεί τα λάθη του μυλου, των κακών μπάσκετ και τα δικά μου. Έχω πολύ καλύτερη ροή με το pressurized, καλύτερη κρέμα, καλύτερο άρωμα. Ξέρω δεν είναι το καλύτερο έτσι αλλά τι να κάνω, δεν μπορώ να πετύχω καφέ αλλιώς. Και ίσως να μην είναι τόσο ο μύλος το πρόβλημα αλλά τα κινέζικα μπάσκετ. Ειδικά με naked έκανα καφέ τον τοίχο τόσο πολύ που πιτσιλα. Σκέφτομαι να δοκιμάσω το μαμά της delonghi unpresurized αλλά είναι 30 35 ευρώ και είναι κρίμα να τα δώσω στον αέρα. 

Ο χειρότερος σπιτικός εσπρέσο ( εξαιρείται του Lidl ) με την τελευταία φτηνιάρικη μηχανή ( ενεργείτε πάλι του Lidl είναι καλύτερος από τους περισσοτερουσ καφέδες που παίρνουμε στο χέρι έξω με 1.70. 
Για αυτό delingi dedica ως που να δύσει ο ηλιος

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ο χειρότερος σπιτικός εσπρέσο ( εξαιρείται του Lidl ) με την τελευταία φτηνιάρικη μηχανή ( ενεργείτε πάλι του Lidl είναι καλύτερος από τους περισσοτερουσ καφέδες που παίρνουμε στο χέρι έξω με 1.70. 
Για αυτό delingi dedica ως που να δύσει ο ηλιος

Ναι, με το μαμά μπάσκετ έχει τρελή διαφορά. Το καταλαβαίνω πριν πιω, μυρίζει το σπίτι καφέ και σκέψου δεν είναι καν από τους κάλλους καφέδες που έχω τώρα. Μονοποικιλιακος του σούπερ μάρκετ επειδή βαριόμουν να πάω καφεκοπτειο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, johnyboy είπε

Ναι, με το μαμά μπάσκετ έχει τρελή διαφορά. Το καταλαβαίνω πριν πιω, μυρίζει το σπίτι καφέ και σκέψου δεν είναι καν από τους κάλλους καφέδες που έχω τώρα. Μονοποικιλιακος του σούπερ μάρκετ επειδή βαριόμουν να πάω καφεκοπτειο. 

Εγω πάντα με το μαμά καλαθάκι ειμαι. Έπειτα από άπειρες δοκιμές έχω βρει τον καφέ που μου ταιριάζει.μονο arabica

υ.γ μήπως βάζεις στον καφέ ζάχαρη ; Εάν ναι ( εγω βάζω στην μύτη του γλυκού λίγη Καστάνη συγκεκριμένης μαρκας ) αλλάζει εντελώς  η γευση

Επεξ/σία από mp123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...