takaros14 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 17 ώρες πριν, johnyboy είπε επειδή τον αγαπημένο Pellini top δεν τον βρίσκω, και εκει που τον βρίσκω δεν στέλνουν κυπρο, τι σας αρέσει για παγωμένο? Τους robusta και κάτι λιντλ κλπ τους απορρίπτω απο τώρα.Μαρέσει να έχει έντονη γεύση ο καφές αλλά καθόλου πικρός.Για πείτε καμία ιδέα να δοκιμάσω τίποτα. lucaffe exclusive δοκίμασε κανείς? Δεν έχω παραγγείλει ακόμα κάτι οπότε δεν ξέρω τι παίζει αλλά επειδή ψάχνομαι και εγώ από πού με συμφέρει να παίρνω καφέ εκτός των ελληνικών e-shop, βρήκα αυτό το site: https://www.espresso-international.com/pellini-coffee-top-100-arabica/ το οποίο στέλνει Ελλάδα και Κύπρο που σε ενδιαφέρει και έχει και πιο οικονομικές τιμές σε κάποιους καφέδες με μια γρήγορη ματιά που έριξα.
larathabal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Geisha, red bourbon Ποικιλιες πανακριβες για ελλαδα, αλλα αποζημιωνει τον ουρανισκο. Ενδεικτικα αναφερω οτι για την Γκεισα οι τιμες ειναι 35 ευρω τα 250 γραμμαρια. Για τον red γυρω στα 17. 1
johnyboy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 19 λεπτά πριν, takaros14 είπε Δεν έχω παραγγείλει ακόμα κάτι οπότε δεν ξέρω τι παίζει αλλά επειδή ψάχνομαι και εγώ από πού με συμφέρει να παίρνω καφέ εκτός των ελληνικών e-shop, βρήκα αυτό το site: https://www.espresso-international.com/pellini-coffee-top-100-arabica/ το οποίο στέλνει Ελλάδα και Κύπρο που σε ενδιαφέρει και έχει και πιο οικονομικές τιμές σε κάποιους καφέδες με μια γρήγορη ματιά που έριξα. Ναι το ξέρω αυτο το site αλλα για να στειλει εκτός γερμανίας θέλει μινιμουν 50 ευρώ παραγγελία και 10 ευρώ μεταφορικά. κλεψιά κανονική. 14 λεπτά πριν, larathabal είπε Geisha, red bourbon Ποικιλιες πανακριβες για ελλαδα, αλλα αποζημιωνει τον ουρανισκο. Ενδεικτικα αναφερω οτι για την Γκεισα οι τιμες ειναι 35 ευρω τα 250 γραμμαρια. Για τον red γυρω στα 17. για καφέ γράφουμε νομίζω, η κόκα απαγορεύεται 😂
nvel Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 υπάρχουν και ακριβότεροι καφέδες από τα 140 ευρώ το κιλό 1
larathabal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, johnyboy είπε για καφέ γράφουμε νομίζω, η κόκα απαγορεύεται 😂 Κοντα ειναι Nικαραγουα, Παναμας, Ελ Σαλβαντορ, ποικιλιες απο εκεινα τα μερη
giannis808 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, nvel είπε υπάρχουν και ακριβότεροι καφέδες από τα 140 ευρώ το κιλό Που μπορεί να βρει κάποιος να πιει έναν τέτοιον καφε;
johnyboy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Από τον καφέ του λιντλ πήγαμε στον καφέ του εσκομπαρ 😂
nvel Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 το lidl έχει πουλήσει τέτοιο καφέ πριν 10 χρόνια, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν 100% αυθεντικός γιατί τον είχε μόνο γύρω στα 80 ευρώ το κιλό 3 ώρες πριν, giannis808 είπε Που μπορεί να βρει κάποιος να πιει έναν τέτοιον καφε; σε μαγαζί δεν γνωρίζω, για να αγοράσεις έχει το coffee republic
MAFAKA Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, giannis808 είπε Που μπορεί να βρει κάποιος να πιει έναν τέτοιον καφε; Μισεγιαννης καφεκοπτείο στο Κολωνάκι πουλάει Blue Mountain για χρήση στο σπίτι ίσως και κάποιοι άλλοι Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από MAFAKA
fasmatikos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ δοκίμασα Brown Bear New Latin και δεν ξανααγορασα τπτ άλλο.... Απλά καταπληκτικός... Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από fasmatikos 1
villasg Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Παιδες μια αποψη για Nespresso / L'or καψουλες για να βγαινει δυνατος freddo ( να μην ειναι ελαφρυς και νερουλιασει αμεσα με τα παγακια ) . Φερανε μι μηχανη τετοια στην δουλεια και ψαχνωμαι
giannis808 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, MAFAKA είπε Μισεγιαννης καφεκοπτείο στο Κολωνάκι πουλάει Blue Mountain για χρήση στο σπίτι ίσως και κάποιοι άλλοι Δεν έχω για να φτιάξω σπίτι δυστυχώς. Κάπου να πιούμε έναν τέτοιο καφέ από επαγγελματική μηχανή;
MAFAKA Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Taf, Taresso, Coffee Dive έχουν εξαιρετικούς specialty καφέδες για να δοκιμάσεις σε έτοιμο ρόφημα.
afairesths Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 σημερα ηρθε μετα απο δυο εβδομαδες η παραγγελια απο coffeerista... 1
mr.robot Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Καλησπερα, ηθελα απο περιεργια να ρωτησω εσας εαν καποιος γνωριζει καλυτερα Στις καφετεριες ποιον buondi πιστευεται οτι σερβιρουν; τον gold ? τον premium ? Είμαι σε φάση να ρωτήσω ή οχι γιατι θέλω να πάρω έναν σε κόκκους για την μηχανη μου. Ωστοσο τι διαφορα έχει ο εσπρεσσο σε κοκκους και τι σε σπυρι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα